ВАРИКСИН

ЗА ЗДРАВИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

 

ВАРИКСИН е изключителен продукт, разработен под строг лабораторен контрол за поддържане еластичността и здравината на кръвоносната система и по-конкретно на вените и венозните клапи.

ВАРИКСИН свива и успокоява възпалените вени, прибира хемороидите и облекчава паренето и болката, възстановява тъканите и ускорява оздравителния процес. Отличен е за профилактика на кръвоносната система.

ВАРИКСИН е разработен изцяло на билкова основа, с точно изчислени пропорции от активните фито нутриенти, гарантиращи пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.СТРАДАТЕ ЛИ
от разширени вени 

Имате ли съмнения за венозна недостатъчност?

Проблемът с разширените вени е много често срещан, особено при жените, а по време на бременност симптоматиката дори се задълбочава и изостря, като много често това е придружено от нетърпима болка или дискомфорт.

На определени точки по самите вени са разположени функциониращи клапи. Предназначението им е да гарантират движението на кръвопотока към сърцето и да противодействат на земното притегляне, което кара кръвта да се задържа в долната част на крайниците. Увреждането на клапите води до регресия на кръвта във вените, които растат в диаметър и дължина и стават видими върху кожата. Тогава говорим за венозна недостатъчност.

Характерно при пациенти с разширени вени е оток около глезените, особено вечер, който изчезва през нощта. В по-напреднал стадий, кожата на вътрешната повърхност на пищяла, може да бъде в по-тъмен цвят, загрубяла, и на повърхността да се наблюдават силно изпъкнали вени. Крайният етап на разширени вени е появата на язви по краката. Венозните язви зарастват много трудно и има тенденция да рецидивират.


ВАРИКСИН СВИВА И УСПОКОЯВА ВЪЗПАЛЕНИТЕ ВЕНИ!ФАКТОРИ
отговорни за венозната недостатъчност

 

наследственост – най-мощният фактор

женският пол – жените страдат до три пъти по-често от мъжете

 

повишено телесно тегло

начин на живот – дългите часове стоящ или заседнал начин на живот влошават функцията на венитеВАРИКСИН Е 100% НАТУРАЛЕН ПРОДУКТПОДПОМАГА
кръвоносната система при

 

Разширени вени

Тромбофлебит

Хемороиди

Атеросклероза

Слединсултни състояния

Нарушено кръвооросяване

Изтръпване
 

Усещане за парене в краката и глезените

Увеличени вени, видими под пожата на краката

Умора и тежест в краката

Сърбеж и силни болки

Язви по кожата на глезените

Оток на глезените и краката

Нощни крампи

Умора

ВАРИКСИН ПОМАГА!


Комбинацията от активните компоненти на вложените във ВАРИКСИН билки участва активно в процесите на растеж на епитела и възстановяване на кожата, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, съдейства за оттичане на задържаните течности в организма, с което допълнително намалява тежестта и дискомфорта, особено в долните крайници.
ВАРИКСИН ПРИБИРА ХЕМОРОИДИТЕ И ОБЛЕКЧАВА ПАРЕНЕТО И БОЛКАТА
ХЕМОРОИДИ
възможно ли е да си помогнем


Хемороидите са един от най-неприятните здравословни проблеми и хората често пъти се притесняват да говорят за този проблем, както и да потърсят адекватно лечение. Хемороидите представляват тъканна маса (възглавнички), намираща се в областта на аналния канал. Всички хора притежават хемороидални възглавнички, но проблемът се появява, когато те се уголемят. Около 5% от хората получават този проблем в един или друг момент от живота си.

Появата на хемороиди е особено често срещана при бременност поради хормоналните промени и притискането на кръвоносните съдове. Смята се, че хората, заети в професии, свързани с постоянно седене, също влизат в рисковата група, както и хората, работещи тежка физическа работа или спорт. Освен това генетичното предразположение, хроничните заболявания на черния дроб и напредването на възрастта са рискови фактори.


Най-лошото е, че ако това състояние не се лекува и овладяването му се окаже непосилно, последствията са наистина страшни. Освен некроза на тъканите, може да се стигне и до ракови заболявания на дебелото черво. Когато човек посети лекарския кабинет, му се предлагат различни варианти за лечение, дори оперативни. Ето защо хората се страхуват да се подложат на лечение. На практика малко хора наистина се спасяват от хемороидите.

ВАРИКСИН Е КОНЦЕНТРИРАН БИЛКОВ ЕКСТРАКТ

РЕШЕНИЕТО
Е ВАШЕ

Не позволявайте болката и дискомфортът да пречат на ежедневието Ви

Добрият външен вид е приятен както за Вас, така и за околните

Не забравяйте, че не винаги оперативните методи са най-добрият и правилен изборПРЕПАРАТЪТ

Не съдържа кортикостероиди и анестетици

Възстановява тъканите и ускорява оздравителния процес

Предпазва от усложнения и развитие на нови хемороиди и фисури

Бързо и ефикасно облекчава хемороиди и фисури

Овладява симптомите на анален дискомфорт (болка, дразнене, сърбеж, парене)ГАРАНТИРАН ЕФЕКТ

ДЕЙСТВИЕ

Витамин C и витамин Е влияят благотворно върху сърцето и кръвоносните съдове благодарение на следните техни свойства:

Играят основна роля при образуването на колаген, от който зависи здравината и еластичността на стените на кръвоносните съдове

Стабилизират капилярните стени и намаляват тяхната пропускливост, с което контролират образуването на отоци

Регулират съсирваемостта на кръвта и намаляват опасността от образуване на вътресъдови съсиреци

Биофлавоноидите подобряват сърдечно-съдовата дейност, укрепват стените на кръвоносните съдове, намаляват тяхната пропускливост, повишават тонуса и еластичността им и подобряват периферната микроциркулация. Те са най-качествените активни съставки по отношение на венозната недостатъчност, защото действат на почти всеки фактор, виновен за нейното настъпване.

Магнезият и Витамин В6 играят изключително важна роля за доброто функциониране на сърдечно-съдовата система, за намаляване на кръвната съсирваемост и за забавяне на атероклеротичните процеси.


КАК ТОЧНО ДЕЙСТВА
ПРИ ХЕМОРОИДИ

Тъй като хемороидалните възглавнички много сериозно се влияят от състоянието на кръвоносната система, нашата задача е да нормализираме артериалното кръвно налягане и да пречистим кръвта от нежеланите й съставки.

Билките са щадящ и надежден метод, с който хемороидите се прибират по напълно естествен и безболезнен начин. Стягащото, но същевременно меко и щадящо действие на концентрирания билков екстракт ВАРИКСИН, спомага за намаляване на неудобствата, свързани с хемороиди. Комбинираната формула от пет билки спомага за свиване на възпалените вени, облекчение на болковото усещане, сърбежа и подуването. Неутрализира вредните микроорганизми, стимулира оздравителния процес и възстановява засегнатите тъкани. Овладява чувството за сърбеж, парене и дразнене.Комбинацията от концентрираните извлеци на невен, левурда, хмел, босилек и жълт кантарион укрепва кръвоносните съдове, намалява възпалението, повишава съпротивителните способности на венозните клапи. Тази комбинация също така укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява кръвообращението. Най-мощното й качество е, че блокира ензимите, които причиняват увреждане на кръвоносните съдове и така спира процеса на разрушение на стените на вените.

ВАРИКСИН осигурява действие, което е едновременно проактивно, противовъзпалително и обезболяващо, влияе регенеративно върху заболелите тъкани, премахва сърбежа, паренето и намалява драстично подуването на краката.

КАК ТОЧНО ДЕЙСТВА
ПРИ ХРОНИЧНА ВЕНОЗНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ (ХВН)

Често първите симптоми на ХВН – тежест и умора в краката, леки отоци или сърбеж по кожата – остават извън вниманието на страдащите. Конкактът пациент-лекар обикновено се осъществява едва когато са на лице симптомите на напредналата фаза на заболяването, а именно:Парене

Варикозни вени

Сърбеж, лющене на кожата

Промяна в цвета на кожата

Намалена чувствителност на крака

Болка, тежест, подуване, зачервяване

Чувство на затопляне

Мравучкане

Значителни отоци на краката

Силни мускулни крампи

Затруднения при ходене

Болка в изправено положение

По-късно трофични кожни проблеми, варикозни язви и свързаните с тях усложнения

ВАРИКСИН Е ПОДХОДЯЩ ЗА

Всички, които имат периодично повтарящи се проблеми с хемороиди и фисуриСлед операция на хемороиди и фисури за по-бързо възстановяванеСтрадащи от запек – за облекчаване на изхождането и предпазване от анални проблеми и усложненияСъстав

Невен 180 mg Calendula Officinalis
Левурда 90 mg Allium ursinum

Хмел 180 mg Humulus Lupulus

Босилек 180 mg Ocimum Basilicum

Жълт кантарион 180 mg Hypericum perforatum

Активните субстанции на билките, съдъжащи се във ВАРИКСИН се извличат по нетермичен водно-етанолов път. Това е най-ефективният метод, гарантиращ максималната концентрация, точната дозировка и запазването на качествата на извлеците за продължителен период от време.коментарите

на наши доволни клиенти


Жечка Найденова

Пробвах Вариксин и останах изключително доволна. При мен резултатите бяха налице още първия месец. Много добър природен продукт! Препоръчвам го!


Мария Кънчева

Имах разширени вени и хемороиди след бременността. Пробвала съм всичко и само Вариксин ми помогна. Изчезна паренето и болката. Продължавам да го пия, за да направя тримесечен курс и да залича напълно всички разширени вени.


Лидия Стойчева

При мен вените изчезнаха за около 4 месеца. Първо намаляха отоците и изчезна болката, а след това постепенно се заличиха и вените.


Валентин Ангелов

Приемам Кардиоксин вече 5 месеца и кръвното ми е 120 на 80. Отървах се от хапчетата и се чувствам отлично. Препоръчвам!


Качествен ли е продуктътКачеството на ВАРИКСИН се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Вашето здраве и безопасност са важни за нас. За да защитят тези ценности, са направени задълбочени изследвания в подготовката на нашата хранителна добавка. Не само лекари, химици и специалисти в областта на храненето, но също така и терапевти са свързани с клиничните изпитвания и тестването на формулата на продукта. Продъктът се препоръчва и от нашите клиенти, и от професионалистите.

ВАРИКСИН е базиран изцяло на натурални ингредиенти, което позволява съчетаването му с други медикаментозни терапии.

Продуктът преминава през редовен мониторинг за качество и съответствие на Българска Aгенция за безопасност по храните (БАБХ).

ВАРИКСИН е под формата на тинктура


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност видими резултати още след първите седмици от прилагането му

Тестван от експерти, ВАРИКСИН е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием


ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМПо 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.

Съвместим с медикаментозна терапия.

Да не се приема от бременни и кърмещи жени.

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps