SLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ


С 5 ДЕЙСТВИЯМощна формула


SLIMx5 е мощна формула за редукция на теглото, чрез:

ЗАСИЛВАНЕ НА МЕТАБОЛИЗМА

ОТВОДНЯВАНЕ

ЕЛИМИНИРАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА

ПЪЛЕН ДЕТОКС

ПОНИЖАВАНЕ НА АПЕТИТА

БЪРЗОДЕЙСТВАЩА
КОНЦЕНТРИРАНА ФОРМУЛА

Защо да взимаме SLIMx5? Как ще ни подейства?

 

SLIMx5 е бързодействаща концентрирана формула, съставена от изцяло натурални свежи съставки.

Преборва се с целулита

Стимулира енергийния поток в тялото

Повишава термогенезата

Регулира метаболизма

Изгаря мазнините

Контролира телесното тегло

Контролира апетита

Регулира кръвното налягане

Осигурява пълна детоксикация на организма

Изхвърля задържаните течности в тялото

Елиминира засиленото изпотяване

Понижава риска от тежки заболявания

Прогонва неспокойния сън

SLIMx5 e дрениращ продукт с мощно комбинирано действие.НАДНОРМЕНО ТЕГЛО
Какви са рисковете? Опасно ли е?


От излишните килограми страдат метаболитните процеси в организма ни – възможно е да се проявят инсулинова резистентност, хиперинсулинемия, захарен диабет тип 2, подагра и подагрозен артрит. Когато тялото ни се задъхва под натиска на непосилното тегло, страда и сърдечно-съдовата система. Хората с наднормено тегло или затлъстяване често страдат от различни сърдечни проблеми като високо кръвно налягане и висок холестерол. Научно доказано, че тези хора са изложени на висок риск от инфаркт на миокарда.

SLIMx5 Е ТЕЧЕН КОНЦЕНТРИРАН ИЗВЛЕК ОТ АКТИВНИ ФИТОНУТРИЕНТИ, РАБОТЕЩИ ДИРЕКТНО НА КЛЕТЪЧНО НИВО! ЕФЕКТЪТ ОТ ПРИЛАГАНЕТО МУ Е ВИДИМ САМО СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ!ПРЕДИМСТВА
на SLIMx5 пред други предлагани средства
Евтината козметика често обещава постигане на добри резултати, но качествените субстанции са скъпи за производство и това налага по-скъпата пазарна цена на някои продукти. Не допускайте по-евтиното да Ви излезе по-скъпо!

Пластичните операции постигат видими резултати, но са травмиращи интервенции, които крият много рискове за Вашето здраве. Освен това, те не дават гаранция, че след това няма да започнете да трупате излишни килограми отново!

Лекарите и диетолозите могат да Ви предложат хранителен режим, който често е труден за спазване, а и невинаги е ефективен. Освен това, Вие ще загубите време и ще похарчите много средства за консултации.

Не губете време и не рискувайте здравето си!

КОМЕНТАРИ
на наши доволни клиенти

Интервю с певицата Полина Гагарина – една от най-ярките млади звезди на руския шоубизнес. Наскоро певицата буквално смая почитателите си, след като отслабна с 40 кг!


- Полина, ако сравним снимките ти на 15 и 20-годишна възраст, ти вече не си била поничка…

- А кръгла боровинка! (Смее се). Виновно е раждането на Андрей. Тогава станах особено дебела. Преди това имах, да кажем, 10 килограма отгоре, които след това станаха над 30!

- Разбира се, ти си опитала да отслабнеш?

- О, какво ли не опитах! Кръвна диета, без въглехидрати, интервално хранене, монодиета, протеини, кефир, гладуване и всички видове чайове за отслабване. Пробвах всичко! Единственото нещо, което отказах, бяха тайландските таблетки и подобните на тях: пред очите ми бяха примери на хора от шоубизнеса, които наистина бяха пострадали от тези „лекарства чудеса“.

- И какви бяха резултатите?

- Както казват в шоубизнеса, нямаше успех, само освирквания... Първоначално сваляне на 4-5 килограма, разбира се, но те се възвръщаха, понякога с допълнителни килограми плюс тях. А това, разбира се, беше много разочароващо, защото когато се ограничиш в храната и буквално мразиш света около теб и като резултат не получиш нищо…

- Ами фитнеса, залите?

- Знаеш ли, целия този фитнес и залите са добри за свободните и богати жени, на които не им се налага да мислят за пари...

- Ти намери ли начин?

- Да и тук ми помогна вторият ми съпруг. Когато се прибирахме вкъщи един ден, той ми подаде едно розово шишенце и каза: "Ето, отслабвай".

- И това беше достатъчно, за да свалиш 40 кг?

- Представи си само! Това средство, което Дима ми даде, беше много ефективно!

- И какво е това срество? Разкрий тайната!

- Беше течния еликсир за изгаряне на мазнините SLIMx5, чието производство започна по лиценз от добре позната швейцарска компания на име Hofmann, която специализира в методите за отслабване. В естествените му съставки се включват: екстракт от зелено кафе, зелен чай, гарциния камбоджия и сибирски женшен.SLIMx5 НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ

Камбоджанска гарциния екстракт 100 mg

В състава й влиза хидроксилимонена киселина, която осигурява троен биохимичен механизъм на физиологичното намаляване на телесната маса – понижава образуването на мастни киселини и холестерин, засилва окислението на присъстващата в адипоцитите мас и регулира апетита.
Зелено кафе екстракт 100 mg

Според много изследвания съдържащата се в зеленото кафе хлорогенна киселина е едно от най-добрите средства за горене на мазнините. Тя намалява отделянето на глюкоза в кръвния поток след храна и принуждава организма да гори мазнини, за да се снабди с енергия, засилва мастния метаболизъм в черния дроб, намалява апетита.


Зелен чай екстракт 100 mg

Тонизира, ускорява метаболизма, съдейства за по-бързо изхвърляне на токсини и шлаки. Извежда от тялото задържаните излишни течности, премахва ефективно целулита.


Сибирски женшен екстракт 100 mg

Засилва физическата издържливост по време на тренировка. Освен това насърчава процесите за изгаряне на мазнините. Има силен адаптогенен и детоксикиращ ефект. Участва активно в дейността на клетъчния метаболизъм.SLIMx5 НЕ ВОДИ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ
ДЕЙСТВИЕ

на SLIMx5


Специалната си течна формула, която се отличава със своите бързина и сила. Работи концентрирано в 5 различни посоки, като не само намалява излишните килограми и топи мазнините, но и освобождава тялото от задържаните течности и токсини. Изглажда натрупания целулит по проблемните зони.

Бързото му действие се дължи на изцяло натуралните и свежи съставки.

Незаменим е за всички жени, които се оплакват от подпухнало лице, подути крайници и имат натрупани мазнини по талията.

SLIMx5 е добре балансирана течна формула с четири от най-мощните познати досега фитонутриенти за редукция на теглото и поддържане на доброто здраве.
SLIMx5 Е ИСТИНСКА РЕВОЛЮЦИЯ В ДИЕТОЛОГИЯТА!
НОВА ПЕРСПЕКТИВА

в отслабването


За първи път група учени – молекулярни биолози – дава нова перспектива в отслабването. Въз основа на собствено проучване, продължило с години, те стигат го шокиращия извод, че не може да се отслабне чрез диети. Те достигат до революционна теория, че трупането на мазнини се определя от биологични програми за защита на организма. Когато човек прави диети т.е. гладува, тялото да си мисли, че храната е ограничена и са настъпили „гладни години“. Това го кара да се съпротивлява и бори за всеки грам, и да иска да е все по-дебело, като включва т.н. програма FAT (от famine and temperature, т.е. глад и студ), при която организмът драстично забавя метаболизма, на човек му се спи, ядат му се мазни и сладки храни. При гладуване с включена програма FAT може да започнат да се разграждат мускулите, но не и мазнините.

Ако човек въпреки това успее да отслабне, то кожата му увисва, тъй като кортизолът отговаря за тургура на кожата, а при тази програма той е в голямо количество. Биолозите откриват, че единственият работещ подход за регулиране на метаболизма е прекодиране на механизмите на биологичната защита чрез молекулярно препрограмиране. За целта използват съединения, извлечени по нетермичен път от четирите растения: зелено кафе, зелен чай, камбоджанска гарциния и женшен. Така създадената формула е много повече от средство за понижаване на наднорменото тегло. Тя подпомага отделянето на храносмилателни сокове и блокира гените, отговорни за производството на мастни клетки.ФОРМУЛАТА

на SLIMx5 активира термогенезата и липолизата


Термогенезата и липолизата са ествествени съюзници в борбата с нежеланите килограми, като гарантира отслабване чрез забързване на метаболизма, намаляване на апетита и абсормацията на мазнини.

Термогенезата представлява съчетание от процеси, включително обмяна на веществата, които имат за цел да произведат топлоенергия. Когато термогенезата се увеличи с помощта на SLIMx5, ще се засили и метаболизма, а мазнините изгарят.

Преди да се изгорят мазнините, трябва бързо да се активират процесите в мастната тъкан, които водят до образуването на мастни киселини и глицерол – процесът липолиза. Органичните вещества, които в състава на SLIMx5 ускоряват реакцията на организма и натрупаните килограми изчезват.

SLIMx5 е гарантиран успех за красота и здраве!КАК СЕ ПОЛЗВА SLIMx5

за да постигнем максимални резултати


Стъпка 1: Приемайте SLIMx5 сутрин и вечер преди хранене

Стъпка 2: Пийте минимум 2 литра вода дневно

Стъпка 3: Избягвайте консумацията на високовъглехидратни храни

Стъпка 4: Повишете ежедневната физическа активност


КАЧЕСТВЕН ЛИ Е ПРОДУКТЪТ


SLIMx5 подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.
SLIMx5 Е ПОД ФОРМАТА НА ТИНКТУРА


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност редуцира теглото и възстановява тонуса само след първите седмици от прилагането му

Тестван от експерти, Slimx5 е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 40 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се приема от бременни и кърмещи жени!

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Съвместим с медикаментозна терапия.

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps
Warning: include_once(DEVprofitshare_retargeting_code.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening 'DEVprofitshare_retargeting_code.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5.5/lib/php') in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33