RELAXAN

За борба с депресията!
Без привикване!
RELAXAN
е иновативен продукт

RELAXAN е съставен от 100% натурални продукти. Премахва депресията и чувството за тревожност, подобрява продължителността и качеството на съня. Отлично средство e за борба със стреса.

С КАКВО Е
НЕПОВТОРИМ RELAXAN

На пазара ще намерите огромно разнообразие на продукти, които обещават успокояване и антидепресивно действие. Но RELAXAN се отличава с уникалното си действие:

Няма странични ефекти

Не води до пристрастяване

Не повлиява съпътстваща лекарствена терапия

Формулата му е изцяло билкова и щади организма

Специално разработените желатинови капсули се приемат лесно

Високоефективен и с видими резултати за кратък период от време

Оптимизира работата на централната и периферната нервна система


RELAXAN
бори депресията

RELAXAN съдържа екстракт от уникалното растение грифония – растението чудо което бори депресията и намалява телесното тегло. Екстракт от семената на растението са идеалното средство против тревожност и безсъние, а освен това потискат глада и ни помагат по-лесно да сваляме килограми.

Грифония симплицифолия е уникално растение, което е най-широко разпространено в Западна и Централна Африка. Уникално е, защото единствено в него се съдържа толкова висока концентрация на веществото 5-хидрокситриптофан (5-НТР). Аминокиселина, която е в основата на образуването на така важния серотонин и която е отговорна съответно за доброто настроение, балансирането на емоциите и спокойния сън. В синтетичен вид 5-НТР се използва като основна съставка или добавка в множество антидепресанти.

Учените са установили обаче, че концентрацията на 5-НТР в семената на африканското растение грифония е толкова висока, че то спокойно може да е заместител на много от синтетичните препарати. Всъщност 5-НТР се синтезира от здравия човешки организъм. Благодарение на пълноценната консумация на храни, богати на протеини, в организма ни се синтезира триптофан, който подтиква образуването на 5-НТР и съответно отделянето на серотонин. Установено е обаче, че производството на серотонин намалява с възрастта, а недостигът му може да доведе до депресивни състояния, нервност, чувство на обърканост, безсъние, мигрени, но също така и проблеми с метаболизма и трупане на килограми.
RELAXAN е високоефективен и с видими резултати
ДЕПРЕСИЯ
какво представлява

Защо депресията стана бич на нашето време?

Депресията е най-често срещаното психично разстройство. Направените проучвания сочат, че 10% от населението страда от депресия, 25% от студентите в университетите са засегнати от това състояние. Жените страдат 2 пъти по-често от мъжете. Клиничното определение за депресията е следното: това е състояние, характеризиращо се с потиснато или тъжно настроение, понижаване на психичната активност, съчетано с различни соматовегетативни нарушения. Не случайно наричат депресията „стая в ада“, „ревяща буря в мозъка“.

Знаете ли, че много известни личности са страдали от депресия: Едгар Алън По, Уинстън Чърчил, Винсент Ван Гог, Наполеон Бонапарт, Ейбрахам Линкълн, Гогол. Вижте какво е споделил Ейбрахам Линкълн по този повод: „Аз съм най-жалкият човек на Земята. Ако това, което чувствам, се разпредели поравно на цялото човешко семейство, няма да има нито едно весело лице на Земята.“ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ
за депресия

В съвременния живот стресът и динамичното ежедневие се считат за едни от основните фактори за развитие на нервно-психични разстройства, но има и други причини като:

Биологически - генетична предразположеност, нарушена биохимия в мозъка, недостатъчна физическа активност, странични ефекти от лекарства, неподходяща диета, телесни заболявания, мозъчни заболявания и др.

Психологически - стрес, негативно мислене, безпомощност и др.

Духовни – натрапващата мисъл, че сме извършили грях, неверие, окултизъм и др.СИМПТОМИ

Диагностичните характеристики за депресивно разстройство са състояния, проявяващи се най-малко две седмици. Често възникват и чисто физически симптоми:

Главоболие, виене на свят, съхнене в устата

Напрежение или стягане в областта на гърлото или гърдите

Изпотяване, сърцебиене, нарушение на сърдечната дейност, болки в сърдечната област

Стомашни болки, потиснатост, запек или стомашно разстройство, газове

Често уриниране, болки в половите органи, нарушена сексуална активност

Обща изтощеност и липса на свежестВИДОВЕ
ДЕПРЕСИЯ

По своята тежест и проявления депресията се класифицира под няколко разовидости:

Клинична депресия. По-голяма част симптомите при този тип депресия съществуват през целия ден или почти всеки ден. За да се постави диагноза клинична депресия, е необходимо симптомите да присъстват повече от 14 дни. Проявява се с понижено настроение, спад или загубва на удоволствие почти във всички сфери на живота.

Маниакална депресия, известна още и като биполярно разстройство При този тип депресия преобладават периоди на мания и депресия. Тези периоди могат да се смеят рязко. При депресивния период наблюдаваме потиснато настроение, докато при маниакалната депресия имаме пред себе си еуфоричен човек, лесно раздразнителен и много упорит в идеите си. Този период може да продължава около седмица.Следродилна депресия. Започва до 4 месеца след раждането и симптомите могат да варират по сила и продължителност.

Разстройство с изявена тревожност. При този тип депресия наблюдаваме завишена тревожност с присъствие на панически атаки, паническо разтройство и др.

Атипична депресия. Това е подвид на клиничната депресия. Нарича се още дистимия. Този вид депресия се характеризира с подобряване на настроението при определен вид събитие.

Хронична депресия. Показва тенденция на присъствие повече от 2 години.

Ендогенна депресия. При този тип причината не е ясно дефинирана. Пациентите се чувстват депресирани без видим повод.

Ситуационна депресия или реактивна депресия. За този тип депресия говорим, когато тя е в пряк резултат от дадено събитие, например загуба на работа, приключване на връзка или друго травматично преживяване.

Ажитирана депресия. Този тип депресия е в противовес на останалите видове. При нея основния симптом е на възбуда и двигателна активност, за разлика от меланхоличното подтиснато настроение при другите типове депресии.

Психотична депресия. При този тип депресия се наблюдават симптоми на халюцинации, чуване на гласове и различни вярвания.

RELAXAN е с доказан ефект
ДЕПРЕСИВНИ СЪСТОЯНИЯ

Опасни ли са? До какво могат да доведат те?

Често хората дори не разбират, че състоянието им се дължи на депресия, а отдават проблемите си на умора, на някакво житейско неблагополучие или на телесно неразположение. При леките депресии най-често се вижда как негативните мисли влошават положението.

В случай, че не се вземат мерки навреме, може да се стигне до тежка депресия, характеризираща се с:


Забавяне на реакциите

Безсъние или прекомерна сънливост

Липса на апетит и бързо намаляване на теглото или непрестанно желание за ядене и рязко покачване на теглото

Натрапчиви мисли за смъртта

Усещане за ненужност, самообвинения, неоснователно чувство за вина

Загуба на интерес към почти всякаква активност или развлечение. Лошо състояние на духа: депресивност, тъга, летаргия, потиснатост, ранимостДЕПРЕСИЯТА СЕ ЛЕКУВА

Чрез антидепресивните средства лекарите се стремят да постигнат следните цели:

Уталожване на вътрешните борби и нервността

Намаляване на осакатяващите страхове

Преодоляване на тъжното настроение

Възстановяване на пълноценния сън

Повишаване на защитните сили спрямо натоварванията във всекидневието

Предотвратяване на повторна възможност за депресия или маниакално-депресивна психозаRELAXAN действа на много нива при облекчаване на неприятните симптоми на депресията:
успокоява и тонизира, редуцира страничните въздействия от стреса, подобрява съня и общото психическо състояние:

Намалява възбудимостта на нервната система

Има изразено антидепресивно действие

Действа терапевтично при неврози

Оптимизира работата на централната и периферната нервна система

Оказва благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания

Спомага за поддържане качеството на съня, като регулира ритъма на бодърстване и сън

Подходящ при нощен тип работа или при часова разлика
СЪСТАВ


Пасифлора /екстракт/ 200 mg

Пасифлора (в превод страстно цвете) представлява дървесна лиана с дължина до 10 м, която расте в тропическите и субтропически райони на Южна и Северна Америка. Растението получава името си от испанските мисионери, според които красотата на цветовете му, появяващи се от невзрачните наглед пъпки, можела да се сравни единствено с Христовото разпятие. Местното название на пасифлората, поне сред ацтеките, било змийски език (те го ползвали при ухапвания от змии).

Пасифлората съдържа три основни вида химикали: алкалоиди, гликозиди и флавоноиди (основно хризин, с който се свързва и успокояващото й действие). Изолирани са още естествен серотонин и малтол – химикал с доказано седативно действие. Билката се прилага при безпокойство, безсъние, хистерия, високо кръвно налягане, ускорен пулс, болки от различен характер, мускулни и ставни проблеми, алкохолизъм, кашлица, астма, менопауза, като афродизиак.


Валериан /екстракт от корен/ 200 mg

Билката се нарича още дилянка, коча билка или милянка. Многогодишно тревисто растение, до 1,5 м. високо. Стъблото е с противоположно разположени перести листа, цветовете са светлорозови до бели, в сложни съцветия през лятото, след което образуват малки семена с бели косъмчета.

Съдържа етерично масло (валерианов естер) в гликозида валерид, валепотриати, алкалоиди, смоли, дълбилни вещества (танини), захари. Корените съдържат иридоиди, валерианови киселини, които въздействат върху нервната система.

Прилага се вътрешно при нервна преумора, за регулиране на сърдечната дейност, при безсъние, истерия, състояние на страх, високо кръвно налягане.Джинджифил /екстракт от корен/ 200 mg

Изглежда малко странно, като малък, закръглен, кафяв кактус. Но ароматът му е приятно пикантен, а вкусът му е абсолютно уникален, напомнящ на цитрус с лют привкус.5 - HTP /Екстракт Грифония/ 40 mg

Според новите изследвания африканското растение грифония не отстъпва по качества на едни от най-силните антидепресанти. Уникално е, защото единствено в него се съдържа толкова висока концентрация на веществото 5-хидрокситриптофан (5-НТР). Аминокиселина, която е в основата на образуването на така важния серотонин и която е отговорна съответно за доброто настроение, балансирането на емоциите и спокойния сън.


RELAXAN не повлиява съпътстваща лекарствена терапия
СИМПТОМИ

ПРИ КОИТО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ RELAXAN

Разстройства на съня: главната причина, поради която хората не могат да спят нормално, е напрежението и стреса. Когато е в това състояние, мозъкът не може да премине в режим на почивка. Процесите на мислене се ръководят от серотонина – хормонът на щастието. Неговият недостиг винаги води до проблеми със съня в по-малка или по-голяма степен. Затова поддържането на оптимални нива на серотонина, е ключов фактор за нормалния сън.

Състояния на тревожност: смята се, че съединението 5 – HTP, съдържащо се в RELAXAN е едно от най-добрите естествени „лекарства” срещу тревожност. Намалява симптомите на тревожност, главни виновници за които са неправилно функциониращите GABA рецептори и недостигът на серотонин.  5 - HTP се справя много добре в тази ситуация, тъй като почти имитира действието на изчерпаните GABA рецептори и действа като техен заместител.

Обсесивно-компулсивно разстройство: това е физиологично смущение причинено основно от ниския серотонин. Тук отново идва на помощ 5 - HTP, който се преобразува в два мозъчни химикала, регулиращи серотонинивия синтез. Малко известен факт е, че хората с обсесивно-компулсивно разстройство не бива да консумират кафе под никаква форма. Това се дължи на факта, че кофеинът стимулира нервната система и намалява нивата на инозитол в организма.

Безпокойство и висока тревожност

Безсъние

Стрес

Чувството на потиснатост

Ускорен пулс

Нервност

Чувство на обърканост

Паник атаки

Мигрени

Алкохолизъм

Мускулни и ставни проблеми

Болки от различен характер (вкл. главоболие)
ТВЪРДИ ЖЕЛАТИНОВИ КАПСУЛИ

Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност редуцира трайно теглото

Тестван от експерти, RELAXAN е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием
ТЕХНОЛОГИЯ

За производството на RELAXAN се използват Coni-Snap твърди желатинови капсули. Те са високонадеждни и съхраняват сбстанциите в защитена среда

Тялото на капсулата захваща лесно капачката и позволява безпроблемно затваряне

Двойна ринг - модулна система на заключване осигурява плътно прилепване, без опасност от изсипване на субстанцията

Използват се високоскоростните машини за пълнене с обезвъздушители, които „изгонват“ въздуха по време на пълнене на капсулите

Заоблените полусферични краища са по-силни и по-устойчиви на деформация

Притежават изключително качество - произведени са в съответствие с изискванията на GMP (Good Manufacturing Practises)

Използва се сертифицирана система за осигуряване на качеството
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

2 капсули дневно, след хранене с достатъчно количество вода

Специалистите препоръчват 3 месеца, за да получите най-добри резултати. Но можете да започнете да чувствате някои от предимствата и подобренията и много по-рано.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация със специалист.Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps