ПРОГРАМА MATRIX CELL THERAPY

за клетъчно възстановяване

Животът на съвременния човек е съпроводен с постоянен стрес и напрежение. За съжаление това води със себе си смущения, често външно незабележими, и в голям процент свързани с кръвообращението. Известно е, че почти всички болести се причиняват от погрешен режим на хранене на клетките.

Какво можем да направим, за да сме здрави и щастливи? Нека си представим нашето тяло на клетъчно равнище – като съвкупност от трилиони клетки, които работят в баланс и хармония, изграждайки всички наши органи. Ако по някакъв начин тялото е претоварено с токсини, това оказва незабавен ефект върху неговите функции, появяват се болести и тялото започва да страда.

Изцелението се осъществява отгоре надолу, отвътре навън, от по-важните органи към по-маловажните и в ред, обратен на появата на болестта. Истинският лечебен процес е обратен на начина, по който болестта се е проявила. За щастие, обратното пътуване към здравето обикновено се осъществява много по-бързо, отколкото пътуването към болестта и е изцяло във Вашите ръце.


Хидратацията е изключително важно условие за доброто състояние на клетките. Когато тялото се обезводни, състоянието на всички клетъчни мембрани се променя. Клетъчната мембрана „надзирава“ всичко, което влиза и излиза от клетката. Промените на нивото на хидратация вътре в тялото означават промени в комуникацията между клетките.

Поддържането на правилен pН баланс в тялото, също е важно за доброто здраве. Много от ензимите в храносмилателната система се активират и дезактивират от промените на pН в храносмилателния тракт. Ако станем прекалено киселинни, ние буквално губим способността си да смиламе храната правилно, тъй като необходимите ензими не могат да бъдат активирани.

Минералите също играят жизненоважна роля във всички аспекти на човешката биохимия и липсата на определени минерали може да окаже драматично въздействие върху здравето.
Програмата Matrix Cell Therapy е базирана на разработени от нас три продукта, всеки от които може да бъде приеман самостоятелно или в комбинация с останалите продукти от серията
Cell Cleaner

за пречистване на кръвта и лимфата

60 бр. твърди желатинови капсули


Екстракт от домат

Екстракт от котешки нокът

Екстракт от корен на глухарче

Екстракт от коприва

Екстракт от червена детелина

Редовното пречистване на кръвта играе важна роля за цялостното ни добро здраве, тъй като тя изпълнява важна защитна и транспортна дейност в организма. Тя се грижи за това хранителните вещества и кислорода да стигнат до всички клетки и тъкани. Защитната й функция се изразява в обезвреждането на чуждите тела, попаднали в организма, например токсините и патогенните микроорганизми.

Cell Cleaner е изцяло естествен продукт – природен пречиствател на кръвта. Пази я свободна от токсините и свободните радикали. Намалява така наречената „лепкавост“ на тромбоцитите. Стимулира отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата, което оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества.

Cell Cleaner поддържа допустимоно нивото на лошия холестерол и повишава нивото на добрия холестерол в кръвта. Има силно потогонно действие. Бързо въвежда в норма липидния профил. Активно поддържа функциите на имунната система.
Cell Cleaner


Изчиства кръвоносните съдове от натрупани шлаки и мазнини

Регулира липидната и въглехидратната обмяна

Предотвратява задържането на слуз и млечна киселина – причина за лимфния застой

Допринася за ефективното усвояване на хранителните вещества

Подобрява вискозитета на лимфата

Подобрява дренажната функция на лимфата и лимфните тъкани

Разрушава фибриновия налеп, който обвива раковите клетки, а това от своя страна позволява на клетките-убийци да ги разпознаят и унищожат

Неутрализира вредните свободни радикали в междуклетъчните пространства

Обогатява кръвта с кислород и вещества с антиоксидантно действие

Подобрява усвояването на хранителните продукти в клетките на организма

Увеличава количеството на червените и белите кръвни телца

Активизира кръвообръщението и увеличава количеството на кръвта
pH Modulator

за неутрализиране на киселинността

60 бр. твърди желатинови капсули


Екстракт от мащерка

Екстракт от Алое вера

Семе анасон

Каприлова киселина

Екстракт от риган

Арабиногалактан

Обелки от черен орех
pH Modulator е продукт, съдържащ натурални алкалообразуващи минерали, микроелементи и субстанции, които подпомагат естественото неутрализиране на излишната киселинност на тялото и поддържат правилния алкално-киселинен баланс.

До какво може да доведе небалансираното pH?

За съжаление последствията са тежки и често необратими, особено с напредване на възрастта. Въпреки че може да остане незабелязан години наред, небалансираният pH (твърде киселинен или алкален) води до развитието на повечето, ако не и на всички, дегенеративни заболявания, включително сърдечносъдови заболявания, рак и диабет, причина е за наднормено тегло. Покачването или понижаването на pH може да доведе до кристализиране на солите в урината и до образуване на пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур.


pH Modulator


Помага за запълването на понижените минерални нива, характерни за организмите с висока киселинност и ги алкализира

Благоприятства нормализирането на киселинно-алкалното равновесие и естественото протичане на физиологичните процеси в тялото

Формулата на продукта е специално разработена за нуждите на хора с интензивно ежедневие, подложени на стрес, агресивно влияние на околната среда, неправилно хранене и напреднала възраст

Продуктът поддържа нормални нива на киселинност в тялото, която се получава в следствие на стрес, неправилно хранене и др. Повишените нива на киселинност в тялото са предпоставка за сериозни заболявания като метаболична ацидоза. Тя води до загуба на жизненоважни хранителни микроелементи като калций и магнезий, а липсата на тези елементи, от своя страна, предизвикват мигрена, остеопороза и т.н.

Създава неподходяща среда за развитието на бактерии, гъбички и вируси, подпомага червените кръвни клетки да осъществяват основната си функция – транспорт на кислород до всички органи в тялотоpH Modulator се препоръчва също така на:


Болни с диабет, високо кръвно налягане, бъбречни заболявания, заболявания на стомашно-чревния тракт

Пациенти, провеждащи онкотерапия, химиотерапия и лъчетерапия

За здрави хора – за поддържане на общото добро състояние, детоксикация , подобряване на метаболизма; като допълнителен ефект кожата се изчиства от пъпки и раздразнения, избистря се тенът на лицето

Нуждаещи се от калций, магнезий и калий

Youth Booster

за клетъчна регенерация

60 бр. твърди желатинови капсули


Витамин С

Екстракт от гроздови семки

Екстракт от полски хвощ

Екстракт от зелен чай с 98% полифеноли

Екстракт от коприва

Хиалуронова киселина

Коензим Q10
КАКВА Е ТАЙНАТА НА YOUTH BOOSTER

Youth Booster дава мигновени резултати и подобрява общия тонус на кожата и текстурата й. Подходящ е за всички типове кожа и за всички възрасти.

Youth Booster работи в дълбочина, повишава нивата на колаген и еластан, стяга повърхността на кожата и намалява възпалението на повърхността й. Ефектът е поразителен! Видимо изглажда бръчките и свива порите, придавайки младежки вид и равномерен тен на кожата.

Youth Booster притежава магическата способност да стимулира митохондриите да произвеждат по-малко „свободни радикали“, които са причина за стареенето. Силата на Youth Booster е налице благодарение на букета натурални съставки, хиалуроновата киселина и Коензим Q10. Тайната е в грижата за кожата отвътре-навън, която дава поразителни резултати и има дълготраен ефект. Youth Booster активира клетъчния метаболизъм, като по този начин доставя на клетките необходимите им хранителни вещества за активация на вътреклетъчните процеси. Вследствие намалява биологичната възраст, повишава качеството на живот, дава отпечатък и на въшния вид – кожата ни отново става чиста, свежа и сияйна, бръчките са по-незабележими, умореният вид на лицето изчезва.Youth Booster

Като универсален и многофункционален антиоксидант, подкрепя жизнеността на мускулите, увеличава силата и издръжливостта им, предпазва клетките от увреждане. Възпира протеиновата денатурация, за която се смята че отговаря за „остаряването“, като защитава протеините и обръща процеса на денатуриране

Стимулира регенерирането на клетките и предпазва кожата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи

Прочиства токсините от тялото

Прави по-невидими белезите по кожата

Бори се с бактериите, причиняващи кожни проблеми, включително акне

Заздравява ноктите и косата

Повишава еластичността на кожата, сухожилията, костите и хрущялите

Действа като натурален диуретик – спомага за изхвърляне на излишните течности

Укрепва стените на кръвоносните съдове, спомага за изчистване на атеросклеротични плакиИма антицелулитно действие

Има изразено антиоксидантно действие

Заздравява ноктите и косата

Предпазва клетъчната ДНК от транскрипция на болестотворни и про-възпалителни гени, потиска синтеза на про-възпалителни ензими от мастните киселини в организма

Зарежда клетките с кислород и енергия, като възстановява клетъчната концентрация на аденозинтрифосфат (АТР), отговорен за клетъчната обмяна. Стимулира невро-мускулния тонус и клетъчната регенерация и предотвратява дегенеративните процеси в тъканите, активирани вследствие на интоксикация, физическо пренатоварване, спортни травми, вредно въздействие на свободните радикали

Възстановява естествения процес на регенерация в организма, като: стимулира жизнените енергии, кръвотока и циркулацията, пречиства кръвта и подкожните мастни тъкани от токсини и зарежда кожата с естествени антиоксиданти.ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

Програма Activity

Нашите специалисти препоръчват прилагането на Програма Matrix Cell Therapy два пъти годишно за период от три месеца, което гарантира пълноценно усвояване и натрупване на активните субстанции от продуктите за активен и щастлив живот.

2 капсули дневно (1 сутрин и 1 вечер) от всеки продукт – след хранене, с достатъчно количество вода.


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.


Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps