ИМУНИКСИН

за мобилизация на клетките

и силен имунитет


Имуниксин е базиран на концентриран извлек от 7 растения, които в комбинация спомагат за изчистване на лимфата и активиране на функциите на имунната система.


Д-р Папазова разказва на Гала в предаването "На кафе" за ползотворните свойства на Имуниксин върху имунитета и лимфата.


Доказан ефект

Имуниксин е мощен имуномодулатор, който подпомага производството на естествени антитела, подобрява функционирането на имунната система и поддържа оптималните й нива на действие. Активните компоненти в ИМУНИКСИН увеличават активността на естествените „клетки убийци“ (NK, T и B), които съставляват 90% от имунните клетки, отговорни за имунитета и водещи борбата с „лошите клетки“ в организма.

Препоръчва се при терапия на хепатит, левкемия, различни видове инфекции и при всички заболявания, свързани с имунитета.ИМУНИКСИН е изключително ефикасна висококонцентрирана суперформула от растителни екстракти с изцяло натурален произход!

ЗАЩО ОТСЛАБВА
имунната ни система


Има няколко основни фактора:

Стрес

Тютюнопушене

Алкохол

Наркотици

Пестициди

Замърсена околна среда

Захар

Липса на физическа активност

Недоспиване

Недостиг на витамини и минерали в организма

Непълноценно храненеЗА ЕФЕКТИВНА РАБОТА
имунната ни система има нужди


От жизнено важно значение е осигуряването на нужните съставни части, необходими й, за да ни пази успешно от болести.


Хранителни вещества


Витамин С – образува антитела в организма


Витамин A – произвежда антибактериален ензим в сълзите и кръвтаКАК ДА РАЗБЕРЕМ
че имунната ни система е слаба


Лошото функциониране на имунната система трудно може да остане незабелязано. Характерни са следните симптоми:

Често боледуване

Храносмилателни проблеми

Умора

Болки в ставите

Мускулна слабост

Лоша кожа

Алергии

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЕФЕКТ
Знаете ли какво ще се случи с Вас само след няколко седмици?


ИМУНИКСИН ще Ви направи здрави и щастливи, защото:

Подобрява работата на имунната система

Поддържа нормалните стойности на кръвното налягане

Нормализира нивата на кръвната захар

Подпомага възстановяването на организма при вируси

Намалява умората и ободрява

Подпомага тялото при стрес и депресия

Грижи се за нормалната функция на черния дроб, бъбреците и панкреасаНормализира дейността на сърцето и мозъка

Подобрява либидото и сперматогенезата

Поддържа правилното функциониране на опорно-двигателната система при остеопороза, ревматоидни артрити и др.

Оказва имуностимулиращо и антивъзпалително действие

Имуниксин стимулира производството на „гама интерферон“. Има антивирусна, антипролиферативна и имуномодулираща активност.
Проф. Георгиева

"Лимфната система е по-стара от кръвоносната. Тя се образува първа в ембриона. Наричат я „бялата река“. Първата заблуда на официалната медицина е, че не може да й се въздейства. Не е така, на всичко може да се въздейства и има безброй методи от алтернативната медицина, които да ни помогнат за това. След тримесечен прием на „Имуниксин“ хората споделяха отшумяване на болките при артрози, регулиране на кръвното налягане, общо покачване на жизнените показатели, по-здрав сън... "


Д-р Велев, ОПЛ, МЦ „Здраве“.

"Желателно е да се употребява превантивно за да се намали риска от заболявания и цялостно укрепване на организма. Достатъчно е провеждането на тримесечен курс на прием два пъти в годината. ИМУНИКСИН има дългосрочно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Не се наблюдава обичайното рязко намаляване на ефекта след приключване на приема, което е обичайно за много други хранителни добавки. Препоръчва се при: ракови заболявания, хора склонни към чести заболявания (грип, простуди и т.н.), преди, по време и след антибиотични, химио и лъчеви терапии, както и всички останали имуноотслабващи терапии, хора в напреднала възраст, превантивна профилактика през есенно-пролетния грипен сезон, хора с често изявена отпадналост и мигрени, хронична умора, при хепатити, левкемия, СПИН, ХИВ, различни видове инфекции и всички заболявания влияещи върху имунитета, както и за цялостно укрепване на организма. Също така има противовъзпалителен ефект, подобрява глюкозния толеранс, функциите на панкреаса и черният дроб. "


Доц. В. Ангелов Катедра по "Имунология" към МУ

„„Имуниксин“ е иновативен продукт и пробив в съвременната медицина. От много години учените правят експерименти и се опитват да въздействат върху ДНК молекулите като препрограмират кодовете им, но това се случи едва сега. Този продукт е първата крачка към промяна в принципите на лечение на много болести, дори такива, които сме смятали за нелечими и вярвам, че именно в клетъчната терапия е бъдещето на цялото човечество. Самият аз и моето семейство, не пропускаме ден без прием на „Имуниксин“. Мога да кажа, че за краткото време на прием, около 6 месеца, започнах да чувам все по-често от хората около мен, че съм се подмладил. Това е безспорно доказателство, че в клетките ми текат активни процеси на детоксикация и обновяване.“


Петранка Станоева

"В къщи всички го пием профилактично, а когато някой започне да се разболява, взима двойна доза два дена и пресича настинката моментално! Само билки са и не вреди, така че за моето семейство това е идеален вариант – и за възрастните, и за децата."

ИМУНИКСИН НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ

Шипка 160 mg Rosa Canina

При заболявания като авитаминоза, диабет, бронхит, умора, анемия, простудни заболявания, диабет, чернодробни заболявания, отпадналост, умствена и физическа умора, хипо- и хиперфункция на щитовидната жлеза, ставни болки, камъни и песъчинки в пикочните пътища, коклюш, скарлатина, дифтерия, пневмония, грип, кашлица, маточни и носни кръвотечения, инфекции и интоксикации, неврастении.
Мента 160 mg Menta Piperita

При наличие на стомашно-чревни заболявания, високо кръвно налягане, главоболие, депресия, интоксикация и натравяне, възпаления на долни и горни дихателни пътища, синузит, ринит, отит, ларингит, астма, кожни възпаления, акне, забавен метаболизъм, тумори.


Коприва 160 mg Urtica Dioica

При диабет, панкреатит, задържане на течности, възпаления на пикочните пътища, анемия, малокръвие, умора, отпадналост, главоболие, мигрена, възпалена жлъчка, алергии, сенна хрема, подагрични и ревматоидни болки, косопад, пърхот, инфекции, тумори, продължителна и болезнена менструация, предменструален синдром, високо кръвно налягане, инфаркти, атеросклероза.


Босилек 160 mg Ocimum Basilicum

При колит, гастрит, язва, ревматоиден артрит, бактериални инфекции, диария, цистит, пиелонефрит, Алцхаймер, деменция, камъни в бъбреците, камъни в жлъчката, преждевременно остаряване, хемороиди, разширени вени, тромбофлебит, тумори.


Хмел 15 mg Hamulus lupulus

При настъпване на критическа възраст, безсъние, болезнена менструация, възпаление на простатата, при алергии, анемия, климактерични нервни оплаквания, хистерия, безсъние, нервна възбуда, невралгия, алкохолен делириум, гръдна жаба, възпаления на жлъчния мехур и жлъчните пътища, подагра, жълтеница, сперматорея, кашлица, плешивост, тромбофлебит, екземи, колит, чревни спазми, туморни образувания, дегенеративни заболявания като Алцхаймер и Паркинсон.


Роза 10 mg Rosa damascena

При наличие на кожна туберкулоза, стомашни и чревни болки, възпаление на лимфните жлези, нередовен цикъл, безплодие, импотентност, нарушена сперматогенеза, очни възпаления, рахит, шарка, екземи, спастичен бронхит, коклюш, бронхиална астма, възпалителни процеси на жлъчката и жлъчните пътища, мигрена, главоболие, замаяност, заболяване на венците, отит, ринит, ишиас.


Орех 160 mg Juglans Regia

При глисти, тении, паразити, гъбични инфекции, бактериални инфекции, циреи, възпалителни процеси в устната кухина, чернодробни и стомашни заболявания, атеросклероза, липса на кърма, запек, хипертония, диабет, рахит, екземи, възпаления на кожата, венците, стомаха и червата, при бяло течение при жените, при нередовна менструация, хемороиди, кървене, ревматизъм, варицела, слаб имунитет, сърдечно-съдови заболявания, вирусни и бактериални инфекции.ИМУНИКСИН НЕ ВОДИ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕЗНАЕТЕ ЛИ

какво е лимфна система
Лимфната система е в основата за очистване на междуклетъчните пространства и част от имунната ни система. Нейната функция е да филтрира кръвта, да произвежда бели кръвни телца, да е защита срещу болести, да върне протеина към сърдечно съдовата система.

Лимфната система се „задръства“ поради наличие на токсини и паразити в нея. Вследствие на това тя не може да изпълнява своите функции. При определени условия паразитите започват инавазия, обарзуват колонии, инфектират лимфата и така се стига до различни заболявания.

Например алергии, синузит, артрит, рак, колит, лупус, напълняване и кожни проблеми. Също така може да бъде причина за отоци, липса на енергия, констипация, запушени синуси, болки в кръста, болки по цялото тяло и чувство за слабост, отпуснатост, неприятна миризма на потта. Когато лимфната система не работи правилно, телата ни не могат да премахват токсините, не успяват да се преборят с вирусните, гъбичните и бактериалните заболявания или да регулират количеството течност в нашите тъкани.

Имуниксин е продукт, който активно спомага естественото прочистване на лимфната система и поддържането в норма на течливостта на лимфата, така че да се поддържа нужната профилактика от хронични и терминални заболявания.КАЧЕСТВЕН ЛИ Е ПРОДУКТЪТ


ИМУНИКСИН подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.
ИМУНИКСИН Е ПОД ФОРМАТА НА ТИНКТУРА


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност подобрение на състоянието и повишаване на имунитета още след първите седмици от прилагането му

Тестван от експерти, ИМУНИКСИН е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием

За да сме здрави, е нужно да поддържаме „чиста“ лимфната система.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се приема от бременни и кърмещи жени!

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Съвместим с медикаментозна терапия.

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.След тримесечен прием на Имуниксин много хора споделят отшумяване на болките при артрози, регулиране на кръвното налягане, общо покачване на жизнените показатели, по-здрав сън, изчистване на кожата от екземи и пъпки.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps
Warning: include_once(DEVprofitshare_retargeting_code.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening 'DEVprofitshare_retargeting_code.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5.5/lib/php') in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33