ХЕПАРИКСИН

ЗА ПОДКРЕПА НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


клетъчна терапия с активни компонентиКЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

ПОДКРЕПА НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


ХЕПАРИКСИН е мощно средство за прочистване на организма от натрупани отпадъчни продукти, токсини и слуз. ХЕПАРИКСИН е хранителна добавка, а не лекарство. Изключителният му ефект се дължи на свойството да изхвърли всички токсични вещества от тялото, като по този начин елиминира предпоставките за развитие на болести.ХЕПАРИКСИН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФИКАСНА ВИСОКОКОНЦЕНТРИРАНА СУПЕРФОРМУЛА ОТ РАСТИТЕЛНИ ЕКСТРАКТИ С ИЗЦЯЛО НАТУРАЛЕН ПРОИЗХОД!Храните
ли се редовно

Каква е храната, която поглъщате? Пушите ли?


Тялото ни ежедневно натрупва огромни количества токсини вследствие на неправилното и нередовно хранене, липсата на качествена храна, която често е заместена с фаст фууд, лошата околна среда, приемът на алкохол, лекарства и пушенето.

Съвременният човек е научен да приема куп медикаменти и стимуланти, за да подтисне симптомите на болестта, без да търси корените за причината на своето заболяване. Резултатът е повторното му появяване под същата или под друга форма.

За да сме здрави, жизнени и активни, нашият организъм се регулира от няколко ключови фактора, определящи правилното функциониране на всички органи и системи. На първо място, телата ни трябва да поддържат вътрешна хигиена. Вътрешната хигиена е съвкупност от поддържане чистотата на черния дроб, дебелото черво и междуклетъчните пространства с лимфната система.

Черният дроб е най-важният орган за пречистването на организма. В момента, в който се освободи от целия ненужен товар, събиран с години от нездравословни навици, той започва да работи като чисто нов – с много по-голяма сила и по-качествено пречиства кръвта и тялото ни, справя се с вируси и инфекции, и още куп важни процеси.ХЕПАРИКСИН ПОДДЪРЖА ЗДРАВЕТО НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА, ДОРИ И ТЕЗИ ОРГАНИ ДА СА ПОДЛОЖЕНИ НА АГРЕСИВНОТО ВЛИЯНИЕ НА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ТОКСИНИ!

Какво да очаквате след прилагане на ХЕПАРИКСИН?

Оказва благотворен ефект върху всички важни органи

Предлага бързо и ефективно решение за цялостна детокс програма.Ще забравите неудобствата, свързани със:

Затлъстяване

Кожни и козметични проблеми

Целулит

Главоболие

Сърдечно-съдови болести

Бъбречни и жлъчни камъни

Костно-ставни заболявания

Простудни и вирусни инфекции

Захарен диабет

Запек и констипация
Димитър Алексиев

" На мен този продукт ми регулира чернодробните ензими за около два месеца и сега всичко ми е в норма."Камелия Димова

" Приемам Хепариксин вече четвърта седмица и това, което споделяте за тонус и енергия е вярно! Толкова е осъзаема разликата, че човек няма как да не забележи, че нещо се случва с тялото му. Все едно се събуждат клетките!"Камен Литов

" Аз не бих бързал с операция. Те докторите така си знаят – за всичко под ножа. На мен този Хепариксин ми изчисти камъните в жлъчката за около 5 месеца. Видеозонът показа, че не е останало нищо и се спасих от операция."Благовест Бекирски

" Хепарискин няма странични ефекти. Ако сте с хепатит, започнете веднага да го без да се замисляте. Колкото по-рано, толкова по-добре. На мен така ми каза моят лекар. Той ми изписа Хепариксин, каза да го пия 6 месеца и ще се оправя. И дори няма да останат следи по черния дроб от хепатита. Така и стана."
Бял трън 270 mg

Билка, която с огромен успех се използва при нарушение състоянието и функциите на черния дроб и жлъчката, хронични възпалителни процеси, химио- и лъчетерапия, неопластични процеси, хроничен хепатит, цироза и стеатоза на черния дроб, махмурлук, системна употреба или злоупотреба с алкохол и медикаменти, тютюнопушене, наркотична зависимост, интоксикации с някои вещества и лекарства, липса на апетит, депресия.
Артишок 270 mg

Непознатият“ зеленчук, който съдържа цинарин. Това горчиво на вкус съединение, което се намира в листата му, подобрява функцията на черния дроб, жлъчния и пикочния мехур, стимулира секрецията на храносмилателни сокове, особено жлъчка и намалява нивата на холестерол в кръвта. Листата се използват за лечение на хронична чернодробна недостатъчност и заболявания на жлъчката, жълтеница, хепатит, артериосклероза и в ранните етапи на диабет.
Глухарче 270 mg

Чудодейна билка, чиито корени действат освен за пречистване кръвта, и за премахване на токсини и отрови от бъбреците и черния дроб. Използвани са от векове за лечение на жълтеница. Корени от глухарче се препоръчват за лечение на стомашно-чревни проблеми, произтичащи от дефицит на жлъчните функции, както и за стимулиране на апетита и диурезата (уриноотделянето).


ХЕПАРИКСИН е хранителна добавка, а не лекарствоПростуди и вирусни инфекции С приемът на Хепариксин, организмът многократно повишава защитните си сили и активира имунната система. Така тялото се справя ефективно с грипните състояния, като те могат да протекат в много по-лека форма или изобщо да не настъпи възпалителен процес.

Запек и констипацияКонстипацията е състояние, което все повече засяга съвременния човек предвид заседналия начин на живот и неправилното хранене. С прочистване на черния дроб и изхвърляне на токсините от тялото се подобрява работата на отделителната система и червата.

Захарен диабетПречистването и изхвърлянето на токсините от тялото позволява на органите да работят по-пълноценно с по-малко разход на енергия. Това, от своя страна, повишава тяхната продуктивност и те са по-ефективни. Това касае и задстомашната жлеза – орган, отговорен за производството на инсулин и въглехидратна обмяна.

ХЕПАРИКСИН
УСПЕШНО ОТСТРАНЯВА


Затлъстяване Поради очистителния характер на Хепариксин и изхвърлянето на натрупани токсини, загнездени в черния дроб, продуктът по естествен начин спомага за редукция на излишните килограми.

Кожни и козметични проблеми До 90% от „кожните” заболявания се дължат на натоварване на черния дроб, бъбреците или други органи. Прилагането на Хепариксин дава видими резултати още след първите 10 дни от прилагането му. Подобрява се външния вид на кожата и лигавицата.

Целулит Дренирането на отпадните вещества в организма значително намалява ефекта на „портокаловата кожа“.

Главоболие Повечето форми на главоболие са на нервновегетативна основа, дължат се на повишено кръвно налягане или на самоотравяне при стомашно-чревни или жлъчно-чернодробни болести. Хепариксин работи успешно за прочистване на черния дроб, с което причините за главоболието се отстраняват и симптомите изчезват.

Сърдечно-съдови болести Изчистването на кръвоносните съдове от натрупаните шлаки повлиява комплексно еластичността на артериите и дейността на сърцето, поддържа нормални нива на лошия холестерол, а това от своя страна е добра превенция за предотвратяване на инсулти и инфаркти.

Бъбречни и жлъчни камъни Хепариксин предлага комплексна грижа за функциите на черния дроб и жлъчката, с което се подобрява значително работата на тези органи и намалява рискът от образуване на жлъчни камъни

Костно-ставни заболявания След успешно пречистване тялото се освобождава от излишните отлагания и подобрява значително своята работа. Много хора регистрират намаляване на болките в опорно-двигателния апарат и подобряване подвижността на ставите.ДЕЙСТВИЕ


Подпомага неутрализацията на вредното въздействие на свободните радикали и хепатотоксични метаболити. Укрепва черния дроб и подобрява нормалното функциониране на жлъчката.

Подпомага стимулацията на естествена детоксикация и възпрепятства увреждането на черния дроб вследствие на прекомерна употреба на алкохол, храна, богата на наситени мазнини, или други токсични вещества, включително и медикаменти. Подпомага неутрализирането на токсини, увреждащи черния дроб и постепенно регулира дейността на чернодробните ензими (алкална фосфатаза, ASAT, ALAT, GGT), чиито завишени нива в кръвта са показател за хепатотоксичност, понижена чернодробна функция, или повишена токсемия (високи нива на токсини в организма).

Подобрява липидната обмяна.

Стимулира отделянето на жлъчни сокове и противодейства на образуването на камъни в жлъчката.

Подпомага възстановяването на черния дроб след прекаран хепатит и токсично увреждане.
Какво е СТЕАТОЗА

Знаете ли как да се отървем от нея?

Заболяванията на черният дроб в ранните си етапи, които могат да продължат десетилетие или по-дълго време, нямат ярко изразени симптоми. В резултат на това милиони нищо не подозиращи хора живеят с омазнен черен дроб (стеатоза) и дори не го знаят. Все пак има някои признаци, които да ни подскажат, че имаме затлъстял черен дроб.

Умора

Наддаване на тегло

Лошо храносмилане

Загуба на апетит

Необяснима загуба на тегло

Болка в горната дясна част на корема

Дезориентация

Тъмни петна по шията или подмишниците

Гадене

Слабост

ДЪЛГОСРОЧНИ ЕФЕКТИ НА СТЕАТОЗАТА

Чернодробната стеатоза достига епидемични размери, засягайки един на всеки трима в западните държави, дори и децата. Въпреки че симптомите могат да бъдат леки или дори несъществуващи в продължение на години, един много очевиден знак е затрудненото отслабване. С напредването на болестта, тя може да доведе до неочаквана загуба на тегло или загуба на апетит.

Сам по себе си омазнения черен дроб не се е животозастрашаващ, но лесно може да ескалира в много по-тежки състояния, включително неалкохолен стеатохепатит (NASH), цироза на черния дроб, рак на черния дроб и в крайна сметка чернодробна недостатъчност. Макар черният дроб да има забележителната способност да се регенерира и да лекува увреждане, това работи само до едно положение. Постоянното неправилно хранене, прекаляването с алкохол, медикаменти, наркотици, излагането на ежедневните токсини, плюс други здравословни усложнения, трайно увреждат черния дроб. В крайна сметка единственото лекарство е трансплантация на черен дроб – скъпа, сложна процедура без гаранция за успех.
КАЧЕСТВЕН
ЛИ Е ПРОДУКТЪТ


ХЕПАРИКСИН подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.


Предлагаме Ви ХЕПАРИКСИН под формата на тинктура:

Без странични действия абсолютно безопасно за еднократно или редовно използване

100% натурален състав: само активни съставки на билки

Висока ефективност – подобрение на състоянието и понижаване на болката още след първите седмици от прилагането му

Тестван от експерти, продуктът е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се приема от бременни и кърмещи жени!

Съвместим с медикаментозна терапия!

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца!

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps