ПРОГРАМА HAPPINESS

РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЕ

Една от най-важните мисии в нашия живот е създаването и отглеждането на здраво дете. Всеки един човек в даден момент от живота си решава, че е готов да предприеме тази важна и отговорна стъпка.

Проучвания показват, че над 90 млн. двойки по света се опитват да заченат дете. Дори когато всичко е “нормално”, шансовете за забременяване са едва 20% при всеки овулаторен цикъл и 10%, ако жената е над 30 г. Не е чудно, че двойките, опитващи се да заченат, често се обезверяват и са подложени на стрес по време на опитите за зачеване.

Фертилитет е състоянието на плодовитост при мъжете и жените. Фертилитетът показва дали човек може да зачене по нормален път свое дете. Основният критерий за оценка на фертилитета при жените е броят на фоликулите в яйцниците, а при мъжете – качеството на спермата.


В последните години проучванията в областта на възпроизвеждането сред хората показват, че репродуктивните проблеми стават все по-често срещани. Данните посочват, че една от всеки пет двойки има проблеми със създаването на потомство. И при тях проблемът е от страна на мъжа.

В повечето случаи няма видими признаци за мъжката импотентност. Ерекцията и еякулацията са нормални. Може да е налице ретроградна преждевременна еякулация (връщане на еякулата назад към пикочния мехур) или да липсва такава. Същото важи да обема и вида на спермата.

Причина за репродуктивни проблеми при мъжете може да е проблем с производството на сперматозоиди в тестисите. Причината може да е налична или преминала инфекция, усукване на тестисите в скротума, разширени вени в областта на тестисите, прием на някои медикаменти, излагане на радиация.

Възможно е и наличие на антитела в спермата, които които довеждат до намаляване движението на сперматозоидите. А това, от своя страна, дава отражение върху способността им да достигнат навреме годната за оплождане яйцеклетка.

В някои случаи проблемът е хормонален. Причина може да е и приемът на стероиди. От значение е и възрастта на мъжа.


Трябва да се знае, че при жените забременяването става все по-трудно с напредване на годините. Невъзможността за забременяване при жените може да се дължи на различни причини. Причините може да са хормонални, да е налице проблем с маточни тръби, да има образувани антитела в женския организъм срещу сперматозоидите. Понякога е налице и генетичен проблем, поради което отделяната яйцеклетка се оказва негодна за оплождане.
Програма Happiness е базирана на разработени от нас три продукта, като Happy Man и Happy Woman могат да бъде приемани самостоятелно или в комбинация с Multitonic
Multitonic

за активиране на 11 системи в тялото

2 броя Х 60 бр. твърди желатинови капсули


Екстракт от корен на Сибирски женшен

Екстракт от корен на Панакс женшен

Екстракт от корен на Мака

Екстракт от листа на зелен чай

Екстракт от гроздови семки

Витамин С
КАК ДЕЙСТВА


Multitonic е изключителна комбинация от 6 натурални активни компонента за допълване нуждите на тялото и за рестартиране на здравето и баланса в организма!

Благодарение на адаптогените, които съдържа, природният Multitonic въздейства върху определени рецептори на мозъка, които отговарят за регенерацията и работоспособността на мозъчните клетки. Прави се „рестартиране“ на информацията за болните клетки с информация за здрави. В крайна сметка тялото започва процеса на оздравяване и се връща към „здравото начало“.

Multitonic е създаден така, че да се абсорбира от тялото на клетъчно ниво и оптимизира функцията на всичките 11 системи в организма.

Multitonic е комбинация от изцяло натурални съставки – студено пресовани концентрирани екстракти – така че тялото да може лесно да разпознае и използва всеки хранителен елемент.

Съставките са уникални, богати на изключително ценни и редки микроелементи – добър източник на ключови минерали, витамини, ензими и мощни антиоксиданти.

Multitonic съдържа внимателно селектиран микс от 6 мега суплемента, които подобряват състоянието на всеки орган и система на организма – от сексуалността до имунитета, менталните способности и съпротивителните сили срещу рака.Multitonic


Стимулира интензивното производство от организма на микроелементи и хормони по естествен път, благодарение на което се активират когнитивните функции, стимулира се мозъчната активност и значително се подобрява работата на централната и периферната нервни системи

Увеличава концентрацията

Подобрява възстановителните процеси и активира защитните свойства на клетките от оксидативен стрес
Happy Man

за мъжки фертилитет

60 бр. твърди желатинови капсули


Екстракт от трибулус терестрис (бабини зъби)

Екстракт от епимедиум (разгонен козел)

Екстракт от листа панакс женшен

Happy Man с ефективната си формула, която съчетава мощна комбинация от антиоксиданти, витамини, минерали и аминокиселини от фитопроизход, подпомага формирането на семенна течност с висока оплодителна способност, като повишава общия брой здрави сперматозоиди и тяхната подвижност.За кого е подходящ Happy ManМъже с недобро качество на спермата

Мъже с идиопатичен инфертилитет

Мъже на възраст над 35 години (т.нар. вторичен инфертилитет)

Мъже с повишена ДНК фрагментация

Двойки на ART терапия (асистирани репродуктивни технологии)

Двойки, планиращи инсеминация (IUI)

Двойки с установена рекурентна загуба на плода

Мъже със субклинична форма на варикоцеле

След варикоцелектомия

Двойки с неуспешни опити за зачеване


Happy Man


Подобрява всички параметри на качеството на семенната течност, необходими за успешно зачеване и здрава бременност

Оказва положително влияние върху подвижността, морфологията, броя на сперматозоидите и обема на семенната течност

Влияе благотворно върху редукцията на ДНК фрагментацията в сперматозоидите
Happy Woman

за женски фертилитет

60 бр. твърди желатинови капсули


Екстракт от листа на червена детелина

Екстракт от корен мака

Екстракт от цветове на турта
Happy Woman е продукт, който се прилага успешно за отстраняване на репродуктивни проблеми. Предназначен е предимно за употреба в допълнение към методите за асистирана репродукция (АРТ), в това число ин-витро фертилизация, вътрематочна (интраутеринна инсеминация) и други подходи за лечение на безплодие. Въпреки това може да бъде приеман от всяка жена, която прави опити за забременяване, включително и от жени с ПКЯС и от жени в по-напреднала възраст.

Happy Woman е създаден като средство за подобряване на яйчниковата функция, качеството на яйцеклетката, както и на цялостното репродуктивно здраве на жената.

Happy Woman е букет от най-ценните фитонутриенти, познати в съвременната фитотерапия, за подпомагане на женските оплодитени способности.За кого е подходящ Happy Woman

За двойки на ART терапия (асистирани репродуктивни технологии)

За жени с идиопатичен инфертилитет

За подготовка и подсилване на организма за износване на плодаЗа двойки, планиращи инсеминация (IUI)

За двойки с установена рекурентна загуба на плода

За двойки с неуспешни опити за зачеване

За жени с нередовна менструация

За жени на възраст над 35 годиниКои са причините за трудно забременяване?

Съвременната жена е подложена на ежедневен стрес, лошо качество на храната. Често младите жени злаупотребяват с употребата на алкохол, цигари и други вредни вещества. Всички тези фактори нарушават здравето и оплодителните способности на организма, влошават качеството на яйцеклетките. Този факт крие рискове от трудно оплождане, лош генетичен материал; в някои случаи води до преждевременни аборти и като цяло понижени жизнени паказатели на женското здраве.

Happy Woman

Подобрява всички параметри на женското здраве, необходими за успешно зачеване и здрава бременност

Оказва положително влияние върху правилното узряване на яйцеклетките и поддържа нормален менструален цикъл

Влияе благотворно върху хормоналния баланс и снабвява организма с важни вещества, необходими за женското здравеПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

Програма Happiness

Нашите специалисти препоръчват прилагането на Програма Happiness два пъти годишно за период от три месеца, което гарантира пълноценно усвояване и натрупване на активните субстанции от продуктите за активен и щастлив живот.

2 капсули дневно (1 сутрин и 1 вечер) от всеки продукт – след хранене, с достатъчно количество вода.


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.


Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps