ГАСТРОКСИН

за здрава храносмилателна система
Възстановява нарушения баланс


ГАСТРОКСИН облекчава страданията при язва, гастрит, колит. Намалява стомашната киселинност. Има газогонно и спазмолитично действие.

ГАСТРОКСИН доказано подобрява състоянието на цялата храносмилателна система и облекчава симптомите при различни проблеми на стомашно-чревния тракт, включително язвена болест, гастрит, киселини, гастроезофагиален рефлукс и др.


СВОЙСТВА
НА ГАСТРОКСИН

 

Поддържа чревната флора

Участва за елиминирането на патогенните бактерии и микроорганизми в червата

Спомага за неутрализирането на редица инфекциозни причинители в стомашно-чревния тракт, постъпващи с храната

Прекъсва процеса на хроничните възпаления в храносмилателния тракт

Възстановява нарушения баланс в организма, и трайно премахва хроничните запек и разстройство

Осигурява ефективна детоксикация на дебелото черво и храносмилателния тракт

Прочиства и предотвратява образуването на полипи на дебелото черво

Укрепва имунната система


Специалистите са категорични, че ГАСТРОКСИН е изключително добра формула, която гарантира пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.НАТУРАЛЕН изцяло


Съставът на ГАСТРОКСИН е изцяло билков, с точно изчислени пропорции от активните фито нутриенти. Растението невен успокоява язвите и възпаленията на дебелото черво, стимулира ефективно процесите на разграждане на храната и на правилното усвояване на хранителните вещества. Жълтият кантарион е изключително ефективен при язвени болести и гастрит. Също така и ментата помага срещу болки при възпалителни процеси на храносмилателната система и др. Включен е и кориандър – за успокояване на болки и регулиране перисталтиката на червата. Специалистите са категорични, че ГАСТРОКСИН е изключително добра формула, която гарантира пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.

ГАСТРОКСИН сигурява ефективна детоксикация на дебелото черво и храносмилателния трактЗАЩО Е ВАЖНО храносмилателната система да функционира правилно


Доброто ни здравословно състояние върви ръка за ръка с правилното функциониране на храносмилателната ни система. Колко пъти на ден се храним, с каква храна и как се усвоява тя – това са основните въпроси, които трява да си задаваме.

Гастронетерологичният тракт има за задача да абсорбира и обработи полезните вещества от храната, освен това предпазва тялото от различни токсини. Много важен е и балансът между „добри” и „лоши” бактерии, поддържането на балансирана флора в тънките черва, нормалната перисталтика и редовната елиминация на отпадъчните продукти от тялото.

Стомашно-чревният тракт съдържа най-голям брой имунни клетки и също така е дом на т. нар. гастро-ентеро-нервна система, обединяваща най-голямата и най-сложна организация на неврони извън централната нервна система.КОГАТО
функционира правилно

храносмилателната ни система, животът ни протича


Без запек или диария

Без подуване

Без газове

Без спазми на гладката мускулатура

Без стомашни киселини и рефлукс

Без депресивни състояния и безпокойствоНАЛИЦЕ СА
Повишена енергия

Намалено тегло

Изчистени токсини от общия кръвопоток

Завишен имунитет

Подобрено състояние на кожата

Намалени алергични реакции

Подобрено храносмилане

Подобрена памет и концентрация

Стабилни нива на глюкоза в кръвта

ГАСТРОКСИН облекчава неприятните симптоми при язва, колит и гастритГАСТРИТ & КОЛИТ

научете повече


И двете заболявания представляват възпаление на дебелото черво и често се проявяват паралелно. Това е особено характерно при случаи на нездравословно хранене, бактериална инфекция, стрес. Симптоматиката може да се развие остро – с болки в стомаха и последващи мъчителни колики, диария, подуване на корема и образуване на газове. Острите състояния обикновено засягат и тънките черва. Когато целият тракт – от стомаха до дебелото черво страда – пациентът има нужда от компетентна намеса. Използването на билки и особено продължителното спазване на диета дават шанс за излекуване на тези състояния.

ЯЗВА

научете повече


Свързваме язвата със силни болки и дискомфорт, с усещане за бодежи и парене, подуване на корема, гадене и повръщане, тежест след хранене… Това са само част от симптомите при язва на стомаха (пептична язва) и язва на дванадесетопръстника (дуоденална язва), които са едни от най-широко разпространените заболявания на стомашно-чревния тракт.

Язвата е резултат от нарушения в защитните фактори, предпазващи лигавицата на стомаха и на дванадесетопръстника. Тук главна роля играе недостигът на муцин – гелообразна субстанция, произвеждана от клетките на стомашната лигавица, с основно предназначение да образува защитен слой върху стените на стомаха. Предпазва стомашно-чревния тракт от стомашната солна киселина и жлъчните киселини, от патогени и др.

Гастроксин действа на много нива при облекчаване на неприятните симптоми при язва, колит и гастрит и може да се приема от всички хора с страдания на храносмилателната система.
Пепа, Савова

"Вече се наслаждавам на пълноценен живот, без измъчващата тежест в стомаха, болките и чувството за издутост."
Снежина, Божурска

"Благодарение на Гастроксин успешното ходене по голяма нужда се завърна. Всеки ден! Бях опитала какво ли не и почти не вярвах, че е възможно да се реши моят проблем."
Мария, Спасова

"Започнах прием на тинктурата преди почти 2 месеца. Здравето е най-важно! Непрестанните неразположения в корема спряха, независимо от храната която консумирам."

ГАСТРОКСИН НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ

Невен екстракт 200 mg

Растение, което успешно се справя с чернодробни заболявания, язва на стомаха, възпаление на дебелото черво, колит, воднянка. Билката стимулира правилното функциониране на черния дроб и панкреаса, които са основни участници в процесите на разграждането на храната. Допринася за правилното усвояване на хранителните вещества.
Мента екстракт 200 mg

Помага да се преодолее синдромът на нервния стомах. Успокоява възпалителните процеси в храносмилателната система. Ментата действа за диспепсията на стомаха и оздравителните процеси. Малко известен е и фактът, че растението унищожава глисти и паразити, които в много случаи са причинители на сериозни заболявания.


Жълт кантарион екстракт 200 mg

Помага при язвени болест и гастрит, болест на дванадесетопръстника. Всички стомашни неразположения и болести се повлияват добре от действието на жълтия кантарион, защото той успокоява симптомите и лекува рани и възпаления. Премахва киселини, газове, гадене, колики, лошо храносмилане, диария.


Кориандър екстракт 200 mg

Подпомага функциите на храносмилателната система, перисталтиката на червата. Премахва газове в стомаха, успешно повлиява и лениви черва, запек, болест на Крон.ГАСТРОКСИН НЕ ВОДИ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕ
СИМПТОМИ

ПРИ КОИТО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ГАСТРОКСИН
Спазми и болка в доната част на корема

Усещане за парене в областта на хранопровода и устната кухина

Усещане за подуване на корема и червата

Болка и дискомфорт в стомашната област

Затруднено ходене по голяма нужда

Хронична тазова болка

Болка или дискомфорт ниско в корема

Чести позиви за ходене по голяма нужда
КАЧЕСТВЕН ЛИ Е ПРОДУКТЪТ


ГАСТРОКСИН подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.
ГАСТРОКСИН Е ПОД ФОРМАТА НА ТИНКТУРА


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност видими резултати още след първите седмици от прилагането му

Тестван от експерти, ГАСТРОКСИН е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се приема от бременни и кърмещи жени!

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Съвместим с медикаментозна терапия.

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps
Warning: include_once(DEVprofitshare_retargeting_code.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening 'DEVprofitshare_retargeting_code.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5.5/lib/php') in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33