КАРДИОКСИН

за сърдечно-съдовата система

 

КАРДИОКСИН е концентриран извлек от гинко билоба и арония. Действа изключително успешно при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система, на мозъка и на ендокринната система. Природният елексир осигурява нормална пропускливост на кръвоносните съдове, по-добро усвояване на жизненоважните микроелементи, дава енергия. Продуктът е изключително подходящ за хора с наднормено тегло и такива в зряла и напреднала възраст. Поради свойствата на бинко билоба да подобрява оросяването на мозъка, КАРДИОКСИН се препоръчва за стимулация на паметта при учащи и за поддържане на нормалните функции при хора, прекарали мозъчен инсулт. Не на последно място, еликсирът КАРДИОКСИН е богат източник на множество ценни микроелементи и витамини, които допълват дневната диета и осигуряват нормално протичане на всички жизненоважни функции на организма.СИЛНО СЪРЦЕ
добро здраве

КАРДИОКСИН има широкоспектърно действие и може да се прилага както профилактично, така и при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система, мозъчните функции и при някои смущения в ендокринната система. Поради високото съдържание на микроелементи в плодовете на аронията, тинктурата е подходяща и при някои нарушения на функциите на щитовидната жлеза. Високата антиоксидантна и синергична активност на двете билки стимулират антирадикалната активност в организма и спомагат за забавяне процесите на стареене. КАРДИОКСИН се прилага и за детоксикация на организма и след лъче- и химиотерапия.ЗАЩО Е ОПАСНО
високото кръвно налягане

 

Високото кръвно налягане е хронично заболяване, което протича с повишаване на артериалното кръвно налягане в резултат на спазъм на малките артерии. Ранните оплаквания са главоболие, световъртеж, замаяност и гадене, раздразнителност, влошаване на съня, намалена концентрация, стягане в тила и челото. С времето оплакванията стават постоянни, налягането се задържа в граници 150-180/95-110. Рисковете при поддържане на високи стойности на кръвното налягане са развитие на атеросклероза с увреждане на сърцето, на мозъка, както и на бъбреците. Често хипертонията върви ръка за ръка с лошия холестерол. Повишените му нива водят до атеросклероза, до отлагане на плака в кръвните пътища – предпоставка за тяхното стеснение или пълно блокиране, съответно до сърдечен инфаркт, мозъчен инсулт, болки в долните крайници, повишен риск от развитие на гангрена, до тежка инвалидизация и висока смъртност. Високото кръвно налягане и холестеролът изискват редовен контрол и профилактика.

Знаете ли
какво е хипертонично сърце

 

Говорим за сърдечно-съдово заболяване, което се характеризира с трайно повишаване на артериалното кръвно налягане и понижение на сърдечния дебит. Сърцето не е способно да изтласква необходимото количество кръв, за да задоволи метаболитните нужди на тъканите, в резултат на което се развива хипоксия.

Ако се остави нелекувано, вусокото кръвно налягане може да доведе до инфаркт на сърцето, мозъчен кръвоизлив и други животозастрашаващи състояния. Терапията на заболяването е медикаментозна, но днес много хора се обръщат към билките и диетите за лечение на високо кръвно като допълнителен естествен и безвреден за организма метод.HDL
LDL


Холестеролът и ролята му в човешкия организъм


Холестеролът неизменно присъства в телата ни. Има два вида холестерол: HDL, който се определя като ДОБЪР и LDL, който се определя като ЛОШ. Когато има завишени нива на лошия холестерол, това завишение на холестерола се асоциира с атеросклероза – отлагането на плака, която стеснява или напълно блокира кръвните пътища. Ако коронарните артерии бъдат блокирани, резултатът е съречна атака (инфаркт).


Когато има твърде много LDL частици в кръвта, те са натрупват по стените на коронарните артерии. Ако това натрупване надмине допустимия минимум, пропускливостта на артериите става все по-малка и това затруднява притока на кръв към сърдечния мускул. Именно това е основната предпоставка за развитие на сърдечни проблеми в бъдеще.

КАРДИОКСИН ПОСТАВЯ ПОДДЪРЖА В НОРМА ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ


100 %
билкова основа


Базиран е изцяло на билкова основа и не крие рискове за Вашето здраве. Продуктът може да бъде съчетаван и комбиниран със съпътстваща лекарствена терапия, предписана от Вашия лекар, без опасност от странични ефекти и вреда за Вашето здраве.

С КАРДИОКСИН ЩЕ СЕ РАДВАТЕ НА ДОБРО ЗДРАВЕ И НА СИЛНО СЪРЦЕ!нормално кръвно налягане
КАК ДА ГО ПОДДЪРЖАМЕ

ХРАНЕТЕ СЕ ПРАВИЛНО
Ограничете приема на трудносмилаеми и тежки храни. Намалете животинските мазнини. Хранете се с колкото може повече пресни плодове и зеленчуци. Приемайте минимум два литра вода на ден.

ОСИГУРЕТЕ СИ ДВИЖЕНИЕ
Разходките сред природата зареждат тялото с кислород. Движението ускорява работата на сърцето, раздвижва кръвопотока и допринася за правилното функциониране на всички органи и системи в тялото.

ВЗИМАЙТЕ КАРДИОKСИН
Кардиоксин е изцяло натурален продукт, произведен на базата на най-мощните фитонутриенти, въздействащи директно върху правилното функциониране на кръвоносните съдове и работата на сърцето.

При какви случаи
да използваме КАРДИОКСИН

За поддържане на нормалното оросяване на крайниците

За силна памет и концентрация

За поддържане на нормалната пропускливост на кръвоносните съдове

За поддържане на нормалните нива на кръвното налягане

За поддържане на нормалната функция на сърдечно-съдовата система

ПРЕДИМСТВАТА
НА КАРДИОКСИН СА НАЛИЦЕ

89%

успеваемост на клетъчно ниво

85%

положителни резултати

95%

доволни клиенти

100%

натуралност на съставкитеГАРАНТИРАН ЕФЕКТКАРДИОКСИН Е ПРЕПОРЪЧВАН ОТ СПЕЦИАЛИСТИ

Д-р Валя Грудева

Медицински Център „Лора“

" В практиката си съм срещала множество случаи с хипертония. Понякога успяваме с точните медикаменти да поставим под контрол високото кръвно, но понякога това е трудна мисия. В предвид, че всеки пациент е индивидуален случай, се налага да се използва и индивидуален подход към него. Препоръчвам на своите пациенти „Кардиоксин“ като съпъстваща терапия към медикаментозното лечение, а понякога провеждаме терапия само с билковата комбинация „Кардиоксин“.

РАЗГОВОР С ДОЦ. Д-Р ИВ. ИВАНОВ


Д-р Иванов, разкажете ни защо холестеролът е толкова опасен и как можем да поддържаме в норма неговите стойности

За висок холестерол или хиперхолестеролемия говорим, когато имаме повишени над считаните за нормални горногранични стойности на холестерол в кръвта. За нормални или желателни се приемат стойности на общия холестерол до 5,2 милимола на литър (ммол /л). Стойности между 5,2 и 6,2 ммол /л се определят като гранични, а при стойности над 6,2 ммол /л говорим за висок кръвен холестерол.

В последния случай излишното количество холестерол, който циркулира в кръвта се отлага в артериите – коронарните артерии на сърцето, в каротидните (сънните) и мозъчните артерии, в артериите, кръвоснабдяващи долните крайници. Тези холестеролови отлагания са главният компонент за образуването на атеросклеротични плаки, които уплътняват стените на кръвоносните съдове в даден участък.

Това от своя страна води до стесняване на лумена (отвора) на артериите, а при напредване на процеса може да се достигне и до пълното им "запушване", с което се намалява или напълно се прекъсва кръвотока към дадения орган или част от тялото.

Ето защо хиперхолестеролемията е една от основните причини за сърдечен инфаркт, мозъчен инсулт, болка в долните крайници, особено при физическо натоварване, и повишен риск за развитие на гангрена. Тези заболявания са свързани със значителна инвалидизация и смъртност, което превръща високият холестерол в един от ключовите фактори на тези социалнозначими заболявания.

Високите нива на холестерол се дължат на редица фактори, включително наследственост, хранене и начин на живот. По-рядко, подлежащи заболявания, засягащи черния дроб, щитовидната жлеза или бъбреците, могат да повлияят на нивата на холестерола в кръвта.

Ако Ви разбирам правилно, високото кръвно и холестерола са взаимно свързани и за да сме в добро здраве, трябва да се стремим да поддържаме в норма първо холестерола и след това кръвното.

Много често тези два проблема вървят ръка за ръка. При всички случаи състоянието е много опасно за здравето и понякога води до фатален край, затова е важно да провеждаме редовна профилактика, особено когато сме предразположени към високо кръвно или завишени нива на лош холестерол.

Аз препоръчвам Кардиоксин. Това е изцяло натурален продукт, който може да се закупи в аптеките без рецепта, не оказва никакви противопоказания, а същевременно работи по-добре дори и от медикаментите в този клас. Вълшебната смес, както ние с колегите наричаме продукта, всъщност е иновативна формула, базирана на два активни компонента, които оказват физиологичен ефект върху практически всички органи и системи в тялото. Интересното при Кардиоксин всъщност не са толкова съставките, колкото точната комбинация и пропорция между тях. Формулата е разработена по рецептурниците на Хлебаров. Той е създателят на много билкови тинктури, носител на многобройни награди от цял свят и утвърден учен и изследовател.

Течната концентрирана формула на Кардиоксинима основна функция по естествен път да регулира кръвното налягане. В последствие бяха проведени допълнителни лабораторни изследвания и регистрирахме учудващи резултати!

Оказа се, че само след около месец и половина прием на "Кардиоксин" нивата на лошия холестерол при изследваните лица се занижиха до физиологични стойности, което не е постигано до момента с нито един друг продукт.

Научното обяснение за това отново се крие в точното съотношение на двете активни съставки - гинко билоба и арония, които са незаменим източник на ценни биоактивни вещества като флавонолови гликозиди, бифлавоноиди, проантоцианидини, фитостероли, терпенови лактони, ензима с мощно антирадикалово действие супероксиддисмутаза, полизахариди, органични киселини, аспарагин, гинколови киселини, алкилфеноли, восъци, етерично масло, минерали, йод, антоцианини, катехини, висока Р-витаминна активност (плодовете на аронията са с най-висока Р-витаминна активност), витамини С, каротин, витамин В1, В2, В6, В9, РР, Е, К и и др.

Тези вещества осигуряват широкоспектърното действие на тинктурата и дават възможност за широко приложение както профилактично, така и при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система, мозъчните функции и при някои нарушения на ендокринната система. Поради високото съдържание на микроелементи в плодовете на аронията, тинктурата е подходяща и при някои нарушения на функциите на щитовидната жлеза. Високата антиоксидантна и синергична активност на двете билки стимулират антирадикалната активност в организма и спомагат за забавяне процесите на стареене. Тинктурата се прилага и за детоксикация на организма след лъче- и химиотерапия.

Сега разбирате защо наричаме Кардиоксин вълшебна смес! Той дава на организма всичко необходимо, за да работи по естествен начин в поддържането на нормално кръвно и чисти кръвоносни съдове без холестеролни отлагания.
ИЗЦЯЛО НАТУРАЛЕН ПРОДУКТ БЕЗ РЕЦЕПТАСъстав

Арония 540 mg

Растението с най-високо съдържание на полифеноли (витамин Р), съдържа още флавоноли, катехини и антоцианни. В сравнение с грейпфрута и гроздето, в аронията има 5 пъти повече полифеноли. Аронията тонизира организма, възвръща жизнените сили, подпомага преодоляването на нервните разстройства и преумората, стимулира регенерирането на мускулната и костната тъкан, кръвообразуването и обмяната на веществата. Аронията очиства съдовите стени от атеросклеротични плаки, поддържайки висока еластичност и нормална пропускливост на стените на кръвоносните съдове. Понижава кръвното налягане. Аронията е безценна и като профилактично средство, и при рехабилитация след мозъчен инсулт, сърдечен инфаркт и други болести на сърдечно-съдовата система.
Гинко билоба 540 mg екстракт

Свързан е с понижаване на кръвното налягане и премахване на кръвните съсиреци в рамките на сърдечно-съдовата система. Тези ефекти са от изключителна полза за здравето на сърцето. Дилатираните кръвоносни съдове намаляват натоварването на сърцето, докато премахването на кръвните съсиреци намалява значително шансовете за инфаркт или инсулт. Изследванията показват, че гинко билобата е в състояние да увеличи и стимулира притока на кръв към крайниците в тялото, включително кожата и основните органи. Снабдяването на цялото тяло с кислород води до увеличаване на енергията и силата. Това повишаване на притока на кръв помага на хората, които страдат от лоша циркулация и накуцват, позволявайки им да ходят по-дълги разстояния без болка. Гинко билоба често се приема от хора, които страдат от подагра, тъй като тя има изразени притововъзпалителни свойства.
КАРДИОКСИН може да бъде съчетаван и комбиниран със съпътстваща лекарствена терапиякоментарите

на наши доволни клиенти


Камелия Петкова

Много съм доволна от Кардиоксин. Една приятелка ми го препоръча и веднага си го купих. Вярна, че резултат имаше чак след седмица-две, но вече не си помислям за други лекарства. Сега и мъжът ми го почна.


Николай Сотиров

И аз го пробвах и съм доволен.


Цонка Янчева

Брат ми беше с лош холестерол и лекарите не повярваха на резултатите му след като пиеше Кардиоксин 3 месеца. В къщи му викаме вълшебното еликсирче.


Валентин Ангелов

Приемам Кардиоксин вече 5 месеца и кръвното ми е 120 на 80. Отървах се от хапчетата и се чувствам отлично. Препоръчвам!


Качествен ли е продуктътКАРДИОКСИН подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.

КАРДИОКСИН е под формата на тинктура


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност видими резултати още след първите седмици от прилагането му

Тестван от експерти, КАРДИОКСИН е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием


ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМПо 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Съвместим с медикаментозна терапия.

Да не се приема от бременни и кърмещи жени.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps