АРТРОКСИН

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

Супер
формула

АРТРОКСИН е изключително ефикасно средство за поддържане на нормалното състояние на опорно-двигателния апарат, ставите и костите. Допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан, за произвеждането на колаген от организма, за нормалното функциониране на костите и хрущяла. Намалява чувстното на отпадналост и умора.

АРТРОКСИН е висококонцентрирана суперформула от растителни екстракти с изцяло натурален произход.АРТРОКСИН МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ КЪМ ПО-ДОБЪР И ПО-ЩАСТЛИВ САМО СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ!

Чували ли сте
за 5-липоксигеназа

Знаете ли как да се предпазите?

 

5-липоксигеназа е ензим в нашето тяло. Излишъкът му може да доведе до поредица от опасни възпалителни процеси. Отговорен е за появата на артрита. Неслучайно фармацевтичните компании полагат толкова усилия за разработване на инхибитори на този ензим. Причина за свръхпроизводството на 5-липоксигеназа е стремежа на тялото да неутрализира излишъци на арахидова киселина, а също и да компенсира храна, бедна на полезни вещества.

5-липоксигеназата стимулира производството на провъзпалителните молекули наречени левкотриени. Стотици изследвания свързват левкотриените със сърдечно-съдовата болест, рака, артрита, астмата, хроничната обструктивна белодробна болест, болестта на Алцхаймер, възпалението на червата и остеопорозата.

Добрата новина е, че вече има открита и натурална форма на инхибитор на 5-липоксигеназата и това е екстрактът от босвелия, който има силно противовъзпалително действие.

След дълги години на научни проучвания и експерименти, е създадена формула с концентриран извлек от два вида смоли от растението босвелия. Именно това е основната съставка на Артроксин. С него ще забравите за болката и ще живеете комфортно!

АРТРОКСИН
отлично поддържа организма при:


Треска

Ревматизъм

Подути стави

Подагра

Ревматоиден артрит

Стомашно-чревни нарушения

Язвен колит

Болест на Крон

Атеросклероза

АстмаКАКВО ДА ОЧАКВАТЕ
след прилагане на АРТРОКСИН


Поддържа нормални нива на холестерол

Има мощно противовъзпалително действие

Намалява тревожността

Има антидепресивен ефект

Повлиява благоприятно опорно - двигателния апарат

Оказва благотворно действие върху ставите и мускулите

Оказва общоукрепващо и противовъзпалително действие

АРТРОКСИН е мощно и естествено противовъзпалително средство без никакви нагативни странични ефекти!
Доц. Д-р Георгиев

"Основните активни компоненти с антивъзпалително действие в смолата на босвелия са босвелиевите киселини (КВА и АКВА), които блокират синтеза на левкотриени – хормоноподобни вещества, които са един от основните фактори за възникването на възпалителни процеси."


Д-р Ковачева

"От месеци изписвам Артроксин. Помогна на много мои пациенти."


Ваня Калчева

"Поръчах го за баба ми преди 6 месеца и тя каза, че е доволна и че вече няма болки. Май ще трябва пак да й купя."


Мария Петрова

"Това не е обезболяващо, а чудо. Но не става за една седмица – трябва да има натрупване. Аз го ползвам и съм много доволна. Усеща се смолистият вкус на билките. Толкова е истинско, че по-трудно се измива чашката, след като го изпиеш. Обезателно го приемайте!"

АРТРОКСИН НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ

Босвелова киселина 750 mg

Билка, използвана в продължение на хиляди години като лекарство от индийските лечители за различни общи медицински заболявания, вариращи от болки в ставите до стомашно разстройство. Съществуващите научни изследвания показват, че екстрактът от смолата на босвелия има множество положителни ефекти върху тялото. За разлика от нестероидни противовъзпалителни средства, продължителната употреба на босвелия не предизвиква дразнене или язва на стомаха.

Активното съединение в босвелията е босвелова киселина, и е доказано, че има противовъзпалителни ефекти. Проучванията показват, че босвеловите киселини имат противовъзпалително действие – подобно на конвенционалните нестероидни противовъзпалителни средства, използвани за възпалителни състояния. Босвелията инхибира про-възпалителни медиатори в тялото, като левкотриени. За разлика от нестероидни противовъзпалителни средства, продължителната употреба на босвелия не предизвиква дразнене или язва на стомаха.

Босвелова киселина проявява антивъзпалителни ефекти, като предотвратява разграждането на съединителната тъкан, и чрез увеличаване на кръвоснабдяването спомага за възстановяването на ставните тъкани.АРТРОКСИН НЕ ВОДИ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕАРТРОКСИН

успешно допринася за поддържането в норма на организма при:
АТЕРОСКЛЕРОЗА При това заболяване се наблюдава положителния ефект на босвелията за намаляване на атеросклеротичните лезии, инхибиране на 5-липоксигеназата, поддържане в норма на общия холестерол.

ПОДАГРА Подаграта е състояние, причинено от натрупването на високи нива на пикочна киселина в кръвта. Пикочната киселина е естествен продукт на човешкото тяло, който при нормална работа на метаболитната система трябва да се изхвърли чрез урината. При подаграта обаче киселината не може да се елиминира и се отлага като кристали в бъбреците. Натрупването на този излишък най-често е в ставите, при което се развива остро възпаление, придружено с болка. Проучвания показват, че при продължителен прием на бозвелова киселина нивата на пикочната киселина драстично спадат. Босвелията е богата на флавоноиди и те доказано премахват излишното количество пикочна киселина. Приемът на Витамин С помага за по-лесното освобождаване на пикочната киселина с урината и подпомага работата на бъбреците. Босвелията може да се използва за намаление на левкотриените, вещества, които участват във възпалителния реакция по време на пристъп на подагра.
АРТРОЗА Артроксин участва в изграждането на ставните хрущяли. Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратява дегенеративните процеси в тях. Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор от растителен произход. Подпомага различни болестни състояния на опорно-двигателния апарат.

БОЛЕСТ НА КРОН Босвеловата киселина намалява количеството на имунните клетки, насърчаващи възпалението, и в същото време увеличава броят на тези, които го предотвратяват. В изследвания при пациенти с възпаление на червата, улцерозен колит и болест на Крон, босвеловата киселина намалява стомашно-чревното възпаление и увреждането на тъканта.

НАДНОРМЕНО ТЕГЛО Босвеловата киселина е богат източник на гугулстерони, които стимулират щитовидната жлеза, водейки до стимулиране на метаболизма, увеличаване на ефикасността на жлезата, увеличено изгаряне на калории и отслабване.

АСТМА Употребата на Босвелова киселина в определени дози води до подобряване на признаците и симптомите на астма.КАЧЕСТВЕН ЛИ Е ПРОДУКТЪТ


АРТРОКСИН подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.


АРТРОКСИН Е ПОД ФОРМАТА НА ТИНКТУРА


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност подобрение на общото състояние, понижаване на болката, увеличаване на гъвкавостта на ставите още след първите две седмици от прилагането му

Тестван от експерти, АРТРОКСИН е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за приемПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 120 капки 2 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се приема от бременни и кърмещи жени!

Съвместим с медикаментозна терапия.

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps
Warning: include_once(DEVprofitshare_retargeting_code.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening 'DEVprofitshare_retargeting_code.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5.5/lib/php') in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33