Arthrofix Regenerator

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ
СУПЕР формула

 

Arthrofix Regenerator е мощно средство за поддържане на нормалната функция и целостта на ставите и костите. Подобрява кръвообращението и доставя ценни хранителни вещества до всички стави и хрущяли.

Благодарение на силно концентрирания екстракт от Босвелия, Arthrofix Regenerator спомага за редукция на възпалителните процеси, с което активно се справя с  болките и сковаността.

За разлика от обикновените гелове и балсами, Arthrofix Regenerator е 100% натурална суперформула, която въздейства в дълбочина, подобрява функциите на организма, процеса на възстановяване на хрущяла и подпомага производството на синовиална течност.Arthrofix Regenerator
действие след прилагане

 

Стимулира нормалното производство на колаген, благодарение на което ликвидира болката в ставите

Увеличава количеството произведена синовиална течност, вследствие на което ставите си възвръщат изгубената подвижност

Възстановява и укрепва влакната и по този начин ставите отново стават еластични

Премахва възпалението и елиминира болките в ставите
ВЕЧЕ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ДВИЖИТЕ СВОБОДНОКАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ
с Вас след 4 седмици


Arthrofix Regenerator:

Подпомага нормалното изграждане на ставните хрущяли

Съдейства за подобряване смазването на ставите, дегенеративните процеси в тях и повишава функционалния им капацитет

Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор от растителен произход

Подпомага опорно-двигателния апарат
ПРЕМАХВА БОЛКАТА


СТИМУЛИРА КЛЕТКИТЕ


НАПЪЛНО ОТБЛОКИРА СТАВИТЕ


3 ЕТАПА
на действие

Arthrofix Regenerator е комплексна формула, базирана на 100% натурални съставки: Босвелия Екстракт, Полски хвощ Екстракт, Глюкозамин сулфат.


КОМЕНТАРИ
на наши доволни клиенти


Петър Проданов

на 52 години, пребори болката в колената за 4 седмици

Тежката физическа работа направо ми съсипа ставите. Много бях отчаян, когато колената и лактите ми "сдадоха багажа". Страхувах се, че ако така продължават нещата, накрая ще свърша в инвалидна количка. Но Arthrofix Regenerator ме спаси.Мария Овчарова

на 45 години, пребори болката в лакътната става за 4 седмици

Не очаквах толкова невероятни резултати. Повтарях си "Спокойно, няма какво толкова да очаквам.". Обаче си поръчах Arthrofix Regenerator . Започнах да го пия. От притеснение през първите 3 дни избягвах активното движение на ръката. На 4-тия ден реших да тествам издръжливостта на лакътя си и се шокирах! Сама пренесох голямо количество покупки, после даже преместих раклата. Всеки ден забелязвам подобрение. След 30 дни Arthrofix Regenerator напълно премахна болката и ми възвърна изцяло подвижността на лакътната става. Чувствам се с 15 години по-млада.Силвия Кунчева

на 69 години, победи болките в таза за 34 дни

При мен медикаментите винаги са създавали опасност от алергична реакция. На лекарствата организмът ми реагира с алергия. Цяло щастие е, че Arthrofix Regenerator  е изцяло натурален продукт и не предизвиква никакви реакции. Ефектът му е чучодеен! Виждам радост в очите на близките си, когато ме виждат, че отново ходя нормално.


ЗАБРАВЕТЕ ЗА БОЛКАТА И ОГРАНИЧЕНИТЕ ДВИЖЕНИЯ

Arthrofix Regenerator

доставя необходимия за организма глюкозамин и по този начин спомага за

За здрава хрущялна тъкан

Подпомагане на ставни травми и възпаления

Намаляване на болките в ставите и гръбначния стълб

Бързо зарастване на рани по тялото

Укрепване на ставите и ставните хрущяли

Осигуряване на комфорт на спортисти и хора, водещи активен начин на живот

Arthrofix Regenerator Е 100% НАТУРАЛЕН

ПРЕПОРЪЧАН ОТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ
за употреба при

Артрит

Артрози

Колики

Остеоартроза

Гонартроза

Гастрит

Коксартроза

Намалена ставна подвижност

Болки в гърба и кръста

Ставни болки

Коксартроза

Други дегенеративни проблеми на опорно-двигателната система

ЕТАПИ НА ДЕЙСТВИЕПРЕМАХВА БОЛКАТА

Arthrofix Regenerator подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбични.  Ефективен е при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците.

 По време на първата седмица на ползване на Arthrofix Regenerator ставите ще укрепват, а болките и причините за появата им ще бъдат систематично премахвани. През всеки изминал ден болката и сковаността в ставите ще намаляват до пълното възстановяване на подвижността. Ще усетите подобрение.СТИМУЛИРА КЛЕТКИТЕ

Много важно условие за нашата гъвкавост и подвижност е доброто състояние на ставния хрущял, който служи като буфер, омекотяващ ударите между костите и улесняващ движението в ставите. Ставният хрущял е изграден от съединителна тъкан, богата на колаген, еластин, хиалуронова киселина и вода. Тези съставки са от критично значение за неговата здравина и еластичност. Arthrofix Regenerator съдържа вещества, които осигуряват оптимално подхранване и възстановяване на хрущялната тъкан.

Дори и най-добрият препарат не би могъл да предотврати дегенерация на ставите, ако организмът не бъде стимулиран към производство на колаген, синовиална течност и регенерация на ставния хрущял. Повечето средства само временно ще маскират признаците за дегенерация на ставите. С течение на времето всички микро-кухини и наранявания по ставите ще излязат наяве и ако не вземете мерки навреме, ще Ви донесат още повече болки и физическо ограничение.

Формулата Arthrofix Regenerator вместо само да потушава проблема, активизира клетките. Организмът започва сам да възстановява ставите.НАПЪЛНО ОТБЛОКИРА СТАВИТЕ

Всеки човек иска да бъде гъвкав и подвижен, но с времето това става все по-трудно. Натоварванията, травмите, възпаленията и възрастта се отразяват на всички ни. За да поддържаме ставите си, подходящите хранителни добавки са просто задължителни. Съдържанието на глюкозамин в Arthrofix Regenerator е значително по-високо в сравнение с масовите добавки на пазара.

Глюкозаминът нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин,тъй като обикновените храни почти не го съдържат.

Arthrofix Regenerator намалява възпалението и болката без странични ефекти, регенерира ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност и възстановява подвижността и гъвкавостта. Благодарение на това лактите, тазът, колената, гръбнакът и раменните стави възвръщат пълната си подвижност – без болка и без каквито и да е ограничения.Arthrofix Regenerator РАБОТИ СРЕЩУ ДЕГЕНЕРАТИВНИТЕ ПРОЦЕСИСъстав

Босвелова киселина екстракт 200 mg

Мощно и естествено противовъзпалително средство без никакви нагативни странични ефекти. Има способността да

Намалява болката при артрит

Помага за предпазване на хрущяла и ставната тъкан

Намалява честотата на астматичните пристъпи

Предотвратява преждевременно „износване“ на ставите и гръбначния стълб

Повлиява симптомите при възпаление на червата, улцерозен колит и болест на Крон
Глюкозамин сулфат 200 mg

Е естествена съставка на съединителната тъкан. Подпомага поддържането на здрави ставни връзки и сухожилия. Глюкозаминът е вещество, синтезиращо се естествено в организма. Използва се за забавяне на щетите, причинени от артрит, но може да помогне и на спортуващите, които имат болки в ставите. Образува се при съединяване на глюкозата с аминокиселината глутамин. Той е съставна част на ставните връзки, хрущял, клетки и като цяло на съединителната тъкан. Поддържа здравето на ставите, тъканите и хрущялите.
Полски хвощ екстракт 200 mg

Препоръчва се от специалистите при подагра, тъй като спомага отделянето на токсините от тялото и правилното му отводняване. Спомага за бързото спадане на отоците в крайниците. Полският хвощ е изключително богат на силиций - микроелемент, участващ в поддържането на правилното функциониране на опорно-двигателната система.Предлагаме Ви Arthrofix Regenerator под формата на твърди желатинови капсули:

Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност видими резултати още след първите седмици от прилагането му

Тестван от експерти, Arthrofix Regenerator е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием
Качествен ли е продуктът

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ


2 капсули дневно, след хранене с достатъчно количество вода

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар.

Да не се превишава дневната доза.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps
Warning: include_once(DEVprofitshare_retargeting_code.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening 'DEVprofitshare_retargeting_code.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5.5/lib/php') in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33