Аналгиксин

първият природен аналгетикТушира болката

Аналгиксин тушира болката, обекчава състоянията на грип, намалява възпалението, повишава тонуса.


Изпитвали ли сте
силна болка

 

Пронизваща, пулсираща, почти нетърпима болка, придружена с прилошаване, повръщане и силна непоносимост към светлина и шум… Това са основните симптоми при мигрена – нетърпимо тежко главоболие, което съсипва ежедневието на милиони по света. Обикновено мигренозният пристъп идва ненадейно, а след това оставя човека напълно изтощен и разбит.

Доскоро мигрената се считаше за нелечимо заболяване, но днес вече има напредък по отношение разкриването на причините за нейната поява, както и начина на третирането им. Според повечето специалисти, мигрената се дължи на комбинация от фактори, включително засилена чувствителност на централната нервна система, увредени периферни нерви в областта на главата и/или врата, твърде много стрес в ежедневието и системно недоспиване, злоупотреба с обезболяващи и др.

Много хора лекуват ужасяващите мигренозни пристъпи с нестероидни противовъзпалителни лекарства. Тяхната честа употреба обаче никак не е препоръчителна. Те въздействат единствено върху болковия симптом, но не и върху причините за неговата поява. По този начин, нестероидните противовъзпалителни не ограничават честотата на мигренозните пристъпи, а точно обратното.

АНАЛГИКСИН е високоефективно и 100% безопасно естествено средство срещу мигрена и пристъпи на случайно главоболие!НАТУРАЛЕН изцяло


АНАЛГИКСИН е първата по рода си формула, основана на растителни съставки, която може да се справи с болката по естествен начин. Комбинация е от концентрираните извлеци на четири растения, които имат най-мощните природни обезболяващи свойства: котешки нокът, пасифлора, розмарин и бяла бреза.

АНАЛГИКСИН не натоварва организма ни с излишна химия. Не съдържа консерванти и оцветители. Не води до пристрастяване.

АНАЛГИКСИН ТУШИРА БОЛКАТАПРЕПОРЪЧВАН
ОТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ

Доскоро никой не допускаше, че това е възможно по простата причина, че за да спрем усещането за болка, трябва да въздействаме върху нервните трасмитери, така че да не превеждат импулси до централната нервна система и ние да не регистрираме усещането, че ни боли.

С напредването на новите технологии имаме възможността да изолираме съединения, съдържащи се в растенията, които изпълняват същата роля на блокъри на болката, но без да увреждат черния дроб, бъбреците, стомаха. Действието на тези съединения е абсолютно идентично като при химичните формули, но работи по естествен път. Формулата, която успяха да създадат технолозите, е базирана на сложна комбинация от котешки нокът, бяла бреза, розмарин и пасифлора. Синергията между фитонутриентите на тези билки създава точното съединение, което може да овладее болката.

Резултати от проведени изследвания показват статистически значими данни за прекратяване на болката при наличие на главоболие, мигрена, менструални болки, ставни и мускулни болки, бъбречни кризи, стомашни болки и други. Освен това формулата има естествено антипиретично и антиспазмолитично действие, което прави продукта подходящ при грипни и простудни състояния , които включват симптоми като главоболие, висока температура, мускулни болки, запушен нос, болезнени синуси и болки при възпалено гърло.

Има болестни състояния, които не могат да бъдат излекувани без помощта на традиционната медицина, но в много случаи, когато се налага периодично да взимаме хапчета при хронични болки, тази формула дава това, от което се нуждаем.

Така можете да бъдете сигурни, че ще овладеете болката, без риск да навредите на друг орган.

АНАЛГИКСИН РАБОТИ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ
Калинка, Смолян

"Откакто започнах да работя на компютър (по 8-10 часа на ден), ми се появи перманентно главоболие. Ужас ви казвам, като се прибера 4 часа не ми минава и уж трябва да почивам, а аз се побърквам. От месец пия Аналгиксина и се чувствам добре. Пия си го 2 часа преди да свърша работа и преди това сутрин. Ей няма такава почивка сега. Чувствам се добре и си готвя след работа и си гледам телевизия и ми е ок."


Ганева, София

"Аз съм жена на 40 години и до ден днешен имам много силни менструални болки. Преди години карах само на Аналгин, после минах на Аулин, но организма ли ми привикваше, не знам, и спираше да ми действа. Да не говорим как ме унасяха и губех трудоспособност. Сестрата на мъжа ми ми препоръча този продукт Аналгиксин. От 4-5 месеца си го ползвам при менструация и ми харесва това, че не нарушава енергичността ми. Не знам докога и това лекарство ще ми действа, но до момента съм повече от доволна. Аз си го купих, защото ми го препоръчаха и ми действа страшно добре, затова сега аз връщам жеста към други, които имат моите проблеми. Поздрави на всички и бъдете здрави."


Ани Кръстева, Варна

"Аз също мога да споделя мнение по същата причина, но става въпрос в случая за дъщеря ми. Тя е само на 11, но вече има цикъл. Много го боли детето и се чудех какво да му купя. Спрях се на Аналгиксин, защото видях, че е само билки и няма да и навреди. все пак тя е още подрастваща."


Иван Стоянов, Варна

"Ползвам го от около година. Винаги е в колата ми и при нужда го взимам и ми действа."

АНАЛГИКСИН НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ

Котешки нокът 200 mg

Прилага се за лечение на заболявания, свързани с храносмилането; при артрит, възпалителни процеси, язви, за ускоряване на оздравителни процеси. Най-често се изпозва за успокояване на болката в ставите при ревматоиден артрит и остеоартрит. Растението съдържа съставки, които блокират производството на провъзпалителни вещества в тялото. В котешкия нокът се съдържат алкалоиди, които стимулират имунната система.
Бяла бреза 200 mg

Препоръчва се при гастрити, язвена болест, ревматизъм, подагра, при различни кожни болести. Има антисептично действие, обезболява, прилага се при болки в стомаха и червата, при отоци, кашлица, бъбречни болки, труднозарастващи рани. Много е ефективна при простудни заболявания.


Розмарин 200 mg

Има спазмолитични свойства. Прилага се при болки встомаха и червата. Помага при главоболие, нервно напрежение и умствена умора. Стимулира правилното отделяне на жлъчката и поддържа нейната плътност, затова се използва за естествен лек на при хронични възпаления на жлъчния мехур, при камъни в жлъчката и при заболявания на черния дроб – хепатит, цироза. Прилага се при настинка, грип, кашлица, хроничен бронхит. Розмаринът е тоник за кожата, ускорява растежа на косата, лекува пърхот, косопад.


Пасифлора 200 mg

Облекчава болки, намалява безпокойството, облекчава депресията, намалява възпаления, спира конвулсии, намалява спазми, успокоява нервите, има леко седативно действие. Унищожава микроби. Повишава либидото, увеличава количеството на урината, понижава кръвното налягане, прочиства чревните паразити.АНАЛГИКСИН НЕ ВОДИ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕАНАЛГИКСИН СЕ ПОЛЗВА

при наличие на интензивна болка, свързана със
Системно главоболие

Менструални болки

Зъбобол

Ставни болки

Мускулни болки

Мигрена

Грипни и простудни състояния

Не натоварвайте организма си с конвенционалните болкоуспокояващи средства! С тях ще обремените организма си допълнително с токсини.КАЧЕСТВЕН ЛИ Е ПРОДУКТЪТ


АНАЛГИКСИН подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.
АНАЛГИКСИН Е ПОД ФОРМАТА НА ТИНКТУРА


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност видими резултати още след първите седмици от прилагането му

Тестван от експерти, АНАЛГИКСИН е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се приема от бременни и кърмещи жени!

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

Съвместим с медикаментозна терапия.

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps