АЛЕРГОКСИНЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ ПРИ ХОРА С АЛЕРГИИАЛЕРГОКСИН
е уникален препарат

АЛЕРГОКСИН използва дадените ни от природата точни инструменти за борба с алергиите. Той е комбинация от билки, действащи синегрично помежду си. Успешно въздейства върху функцията на организма да поддържа в норма биохимичните си процеси, рецепторите и реакциите спрямо агенти, разпознавани като "чужди нашественици" и предизвикващи алергични реакции.

Алергията е истински бич за ХХI век. Статистиката сочи, че все повече хора страдат от различи видове алергии. За съжаление проблемът ще продължи да се задълбочава, ако не се вземат мерки навреме.


ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИТЕЛИ НА АЛЕРГИИ

 

Акари в домашен прах

Полени

Ужилвания от насекоми

Продукти от животински произход

Лекарства

Битова химия и козметика

Храни – осемте най-популярни храни, които предизвикват хранителна алергия са мляко, яйца, жито, фъстъци, соя, дървесни ядки, риба и миди

Въздушно течение

ОСВОБОДЕТЕ СЕ ОТ СТРАХОВЕТЕ СИ!
АЛЕРГОКСИН ПОДПОМАГА ТЯЛОТО УСПЕШНО СПРИ ВСИЧКИ ПРИЧИНИТЕЛИ НА АЛЕРГИИ!КАК
да се избавим

от алергиите и неприятните последици от тях


Алергичните реакции се появяват след като алергенът влезе в контакт с организма. Ето защо най-добрият метод за предотвратяването им е да избягване на контакт с алергените.

При случаи на лека и средна симптоматика, или сте предразположени към алергии, Вашият проблем лесно може да бъде контролиран с антихистаминови препарати или медикаменти за отпушване на носа, изписани от лекар.

За някои видове алергени подходяща е имунотерапия. Лечението се състои в приема на нарастващи дози специфичен алерген за период от няколко месеца. Целта е повишаване на толерантността на организма към съответния алерген.

АЛЕРГОКСИН облекчава симптомите, свързани с алергичния ринит и кожните реакцииИМА ЛИ
закономерност

в начина, по който протичат алергичните реакцииКлиничните изследвания през последното десетиление показват, че има някои основни фактори, влиящи на начина, по който ще се прояви алергията:

Основен фактор е емоционалният фон. Ако пациентът е спокоен, ако успява да овладява своите негативни емоции, може да потисне и да сведе до минимум честотата и силата на проявление на алергичните кризи.

На второ място по важност е факторът резистентност. Има начини да приучим нашето тяло, че това, което смята за свой „враг“, всъщност е „приятел“.

Също така от значение е как тялото ще понесе вече възбудилата се алергична реакция. В тази посока се борим срещу неприятната хрема и сълзенето на очите, обривите, сърбежа, отеклите лигавици, главоболието и общото неразположение.


ВЪЗМОЖНИТЕ
ПОСЛЕДСТВИЯ
от нелекувани алергии


Симптомите са външният израз на патологични процеси, протичащи в организма. Една нелекувана поленова алергия може да доведе до редица усложнения не само в областта на носа, синусите, гърлото и ушите, но и до развитие на алергична астма.

От друга страна, налице е хронично нарушаване на съня поради сърбежа, запушването на носа и кашлицата. При едно алергично състояние основният медиатор, който се отделя, е хистаминът. В човешкото тяло има четири вида хистаминови рецептори, разположени в различни органи, затова дори при алергичен ринит освен течащият нос, налице са ред други неприятни проявления. Често срещани симптои са главоболие и мигрена заради активираните хистаминови рецептори в мозъка. При жените се явява дисменорея, защото в матката също има такива рецептори и т.н.

АЛЕРГОКСИН побеждава алергичните пристъпи и кризиАЛЕРГИИТЕ
могат да бъдат групирани

по вида на симптомите и биват


Анафилаксия тежка алергична реакция, която се проявява внезапно и може да причини смърт

Респираторни алергии свързани са с алергични реакции на белия дроб, носа и гърлото (например алергичен ринит, сенна хрема, сезонни алергии към полени, астма)

Кожни алергии уртикария, екзема, атопичен дерматит, контактен дерматитАЛЕРГИИТЕ
се разделят

според алергена, който провокира симптомите на


Хранителни алергии

Лекарствени алергии

Алергии към отрова на насекоми

Алергии към фактори на околната среда ( полени, прах, животинска козина и др.)Живейте отново пълноценно!
АЛЕРГОКСИН не само облекчава външните прояви на алергии, но и спомага за избягване на алергичните пристъпи и кризи.АЛЕРГОКСИН
облекчава симптомите

свързани с алергичния ринит и кожните реакции


Сенна хрема

Чувствителност към прах

Кихане

Хрема

Сърбежи в носа

Сълзящи очи

Парене и сърбеж в очите

Подуване, зачервяване и сърбеж на кожата

АЛЕРГОКСИН предпазва от поява на симптомите както на сезонен, така и на целогодишен алергичен ринит.

КОМЕНТАРИ
ЗА АЛЕРГОКСИН

Д-р Стоянова, алерголог и фитотерапевт"Преди няколко години, нашят виден колега, Академик Хлебаров, работеше върху формула, която имаше за цел да докаже на съвременната медицина, че алергиите се лекуват. Благодарение на това, вече точните съотношения са открити, преминали са през достатъчно тестове и доказаха своята ефективност в борбата с всички прояви на алергични реакции. Формулата е течен концентриран извлек от няколко фито-нутриента, извлечени от шест билки...

Продуктът се казва АЛЕРГОКСИН и се прилага еднакво добре както за профилактика и лечение на алергии, така и при вече възникнали алергични кризи, които трябва да бъдат овладяни. Той е добър заместител на антихистаминовите лекарствени форми, без да предизвиква сънливост и други странични реакции. Изграден е изцяло на билкова основа, без изкуствени добавки, което позволява продължителен прием до пълни терапевтични резултати, без да предизвиква странични ефекти и реакции."

Мента 135 mg

Помага за успокояване на кожата при възникнали раздразнения, облекчава болката при ухапване от насекоми, уртикарии и обриви. Редовната употреба на мента е много полезна за пациенти с астма, тъй като е много добър релаксант.
Глог 135 mg

Успокоява нервната система и се прилага при безсъние. Изключително добре повлиява алергични кризи, които се обострят при нервно безпокойство и понижен имунитет.


Валериана 135 mg

Успокоява централната нервна система, използва се при невроза на сърдечно съдовата система, невротично главоболие, базедова болест и някои проблеми на стомашно-чревния тракт. Билката валериана е известна и със свойствата си да успокоява и отбъбва лигавиците, които при алергични реакции отичат и затрудняват дишането. Влияе успокояващо при кожни раздразнения, сърбежи, невродермити, фотодерматити, ухапвания от насекоми, контактен дерматит, атопичен дерматит.


Салвия 135 mg

Листчетата на тази билка отнемат нервното напрежение, успокояват депресията и главоболието. Салвията (градински чай) е известна от хилядолетия с терапевтичното си действие при заболявания като алергичен ринит, риносинуит, риноконюктивит, алергични реакции в устната кухина, хранителни алергии и такива, предизвикани от ухапване от насекоми.


Маточина 135 mg

Има анестетично, антибактериално, антивирусно, антиоксидантно, антиспазмолитично, болко- и нервоуспокояващо действие. Понижава високата температура. Отбъбва отеклата лигавица и премахва неприятните симптоми на парене и дискомфорт при алергични състояния. Успокоява очното сълзене.


Коприва 135 mg

Известна с изключителното си антихистаминово действие, копривата е най-силният природен лечител на алергии. Освен че влияе мощно върху овладяването на симптомите на различни алергични състояния, при по-продължителен прием копривата има силата да лекува множество алергии: към насекоми, лекарствени, хранителни и кожни алергии, уртикария, екзема и атопичен дерматит, контактен дерматит, респираторни алергии, алергичен ринит, астма, дори и тежки състояния на анафилаксия.

Главното при тази комбинация от концентрирани екстракти на растенията е грижа за състоянието на организма като цяло, а именно въздействие върху всичките „слаби звена“, които са отговорни за възникване на алергична реакция – нервното напрежение, резистентността към неспецифичните алегрени и имунният отговор на организма.ДЕЙСТВИЕ


Тушира симптомите при алергия чрез предотвратяване на ефектите на хистамин.

При уртикария (копривна треска), облекчава симптоми като сърбеж и зачервяване; намалява броя и големината на уртиките.

Потиска „ранната“ фаза на алергичната реакция и намалява миграцията на клетките, участващи във възпалителните реакции и отделянето на определени вещества (медиатори), свързани със „забавената“ алергична реакция.

Предпазва от алергични пристъпи и кризи.Предпазва от поява на симптомите както на сезонен, така и на целогодишен алергичен ринит, като запушване на носа, кихане, ринорея (отделяне на секрет от носа), сърбеж на носа и очите.

Спомага за преодоляване на алергичната реакция в следствие на неспецифичен имунен отговор при контакт с определени храни и напитки.КАЧЕСТВЕН ЛИ Е ПРОДУКТЪТ


АЛЕРГОКСИН подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.
АЛЕРГОКСИН Е ПОД ФОРМАТА НА ТИНКТУРА


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност подобрение на общото състояние, успокояване на раздразнената кожа и лигавица, предотвратяване на следващи алергични кризи

Тестван от експерти, АНАЛГИКСИН е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се приема от бременни и кърмещи жени!

Съвместим с медикаментозна терапия.

Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст.

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.

Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps