ПРОГРАМА ACTIVITY

програма, съобразена и разработена в помощ на хората над средна възраст!Стареенето
протича с промени

Неусетно с напредването на възрастта телата ни се променят в много отношения. Някои от тези промени настъпват във външността. Но настъпват и невидими за окото вътрешни промени, които, от своя страна, се отразяват на общата ни физиология и на химията на организма.

С напредване на възрастта тялото ни изменя вътреклетъчната си среда под въздействие на изменящите се нива на хормоните и това често води до настъпване на дегенеративни изменения в различни органи и системи.

Стареенето също така е тясно свързано с хроничните заболявания, развиващи се в зряла (понякога и в млада) възраст. Често острите заболявания са с удължено протичане. Нерядко се проявяват замаскирано пневмонии, белодробна туберкулоза, захарен диабет, стомашни язви, остри патологични процеси в коремната област, изискващи неотложна оперативна намеса.

Още след 30 годишна възраст растежният хормон в организма започва бързо да намалява и само за няколко години нивото му спада три пъти!

Последствията
от напредването на възрастта

 

Понижена работоспособност, влошено състояние на кожата, лигавиците, ендокринните жлези и кръвоносните съдове, поява на атеросклероза, хипертония, повишен риск от инфаркт и инсулт главно при мъжете, а при жените – климактерични смущения, остеопороза, депресия и т.н. Много рзпространени са исхемичната болест на сърцето, артериалната хипертония, съдовите поражения на главния мозък, хроничните неспецифични заболявания на белия дроб, късен захарен диабет, артрит. Процесът на "натрупване" на тези болести започва още след 40-45 години.

С годините започваме да губим все повече мускулна маса и сме в състояние да произвеждаме все по­малко протеинова тъкан. Стареенето може да забави реакцията на имунната система при производството на антитела. Наред с това намалява и костната плътност.

Всички тези видоизменения налагат специална грижа за здравето, за да запазим организма си максимално дълго време в добра форма.

Програма Activity е мощна комбинация за подмладяване и пречистване на организма, клетъчно хранене и бърза регенерация на всички органи и системи на тялото.

КАК ПОМАГА програма Activity


Ние не можем да променим природните закони, но можем да повлияем и да забавим деструктивните процеси, протичащи в организма ни.

Програма Activity предлага комплексно решение за допълване на нуждите на организма, настъпили в следствие напредване на възрастта.

Предпазва от сърдечна недостатъчност, укрепва имунната система, намалява кървенето от венците, заздравява мускулатурата и значително увеличава енергията, работоспособността, издръжливостта на физически натоварвания. Подобрява мъжката потентност.

Предпазва клетките от склероза, атрофия и разрушаване, забавя стареенето, подобрява кръвооросяването, помага за съхраняване на зрението и слуха, намалява опасността от рак и други сериозни болести на третата възраст.Програмата Activity е базирана на разработени от нас четири продукта, всеки от които може да бъде приеман самостоятелно или в комбинация с останалите продукти от серията
Arthrofix Regenerator

живот без болка и ограничения

60 бр. твърди желатинови капсули


Екстракт от босвелия

Екстракт от полски хвощ

Глюкозамин сулфат

Arthrofix Regenerator има силни противовъзпалителни способности. Благодарение на силно концентрирания екстракт от Босвелия, той спомага редукцията на възпалителните процеси, с което активно се справя с  болките и сковаността.
СЛЕД ПРИЛАГАНЕ


Стимулира интензивното производство на колаген, благодарение на което се бори с болката в ставите

Спомага увеличаването на количеството произведена синовиална течност, вследствие на което ставите си възвръщат изгубената подвижност

Възстановява и укрепва влакната и по този начин ставите отново стават еластични

Бори се с възпалението и болките в ставите

Участва в изграждането на ставните хрущяли

Съдейства за подобряване смазването на ставите, предотвратява дегенеративните процеси в тях и повишава функционалния им капаците

Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор от растителен произход

Подпомага опорно-двигателния апарат


Arthrofix Regenerator

доставя необходимия за организма глюкозамин и по този начин спомага за


Превенция от остеопороза

Облекчаване симптомите при артрит

Регенерирането на хрущялната тъкан

Намаляване на болките в ставите

Подобряване състоянието на ставите и ставните хрущяли

Облекчаване на ставни травми и възпаления

Осигуряване по-бързото зарастване на рани по тялото
Multitonic Power Activator

най-мощният активатор на света

60 бр. твърди желатинови капсули


Екстракт от корен на Сибирски женшен

Екстракт от корен на Панакс женшен

Екстракт от корен на Мака

Екстракт от листа на зелен чай

Екстракт от гроздови семки

Витамин С
КАК ДЕЙСТВА


Multitonic Power Activator е създаден така, че да се абсорбира от тялото на клетъчно ниво и оптимизира функцията на всичките 11 системи в организма.

Multitonic Power Activator е комбинация от изцяло натурални съставки – студено пресовани концентрирани екстракти – така че тялото да може лесно да разпознае и използва всеки хранителен елемент.

Съставките са уникални, богати на изключително ценни и редки микроелементи – добър източник на ключови минерали, витамини, ензими и мощни антиоксиданти.

Multitonic Power Activator съдържа внимателно селектиран микс от 6 мега суплемента, които подобряват състоянието на всеки орган и система на организма – от сексуалността до имунитета, менталните способности и съпротивителните сили.СЛЕД ПРИЛАГАНЕ


Стимулира интензивното производство от организма на микроелементи и хормони по естествен път, благодарение на което се активират когнитивните функции, стимулира се мозъчната активност и значително се подобрява работата на централната и периферната нервни системи

Подобрява съсредоточаването и концентрацията

Носи прилив на физическа сила и енергия, дори и след тежък и уморителен ден или физическа активност

Активира вътрешния ресурс на тялото за справяне с хронични и автоимунни заболявания

Подобрява възстановителните процеси и активира защитните свойства на клетките от оксидативен стрес
pH Modulator

за нормални нива на киселинността в тялото

60 бр. твърди желатинови капсули


Екстракт от мащерка

Екстракт от Алое вера

Семе анасон

ЕКаприлова киселина

Екстракт от риган

Арабиногалактан

Обелки от черен орехpH Modulator


Помага за запълването на понижените минерални нива, характерни за организмите с висока киселинност и ги алкализира

Благоприятства нормализирането на киселинно-алкалното равновесие и естественото протичане на физиологичните процеси в тялото

Формулата на продукта е специално разработена за нуждите на хора с интензивно ежедневие, подложени на стрес, агресивно влияние на околната среда, неправилно хранене и напреднала възраст

Продуктът поддържа нормални нива на киселинност в тялото, която се получава в следствие на стрес, неправилно хранене и др. Повишените нива на киселинност в тялото са предпоставка за сериозни заболявания като метаболична ацидоза. Тя води до загуба на жизненоважни хранителни микроелементи като калций и магнезий, а липсата на тези елементи, от своя страна, предизвикват мигрена, остеопороза и т.н.

Създава неподходяща среда за развитието на бактерии, гъбички и вируси, подпомага червените кръвни клетки да осъществяват основната си функция – транспорт на кислород до всички органи в тялото


pH Modulator е продукт, съдържащ натурални алкалообразуващи минерали, микроелементи и субстанции, които подпомагат естественото неутрализиране на излишната киселинност на тялото и поддържат правилния алкално-киселинен баланс.

До какво може да доведе небалансираното pH?

За съжаление последствията са тежки и често необратими, особено с напредване на възрастта. Въпреки че може да остане незабелязан години наред, небалансираният pH (твърде киселинен или алкален) води до развитието на повечето, ако не и на всички, дегенеративни заболявания, включително сърдечносъдови заболявания, рак и диабет, причина е за наднормено тегло. Покачването или понижаването на pH може да доведе до кристализиране на солите в урината и до образуване на пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур.
Youth Booster

за клетъчна регенерация

60 бр. твърди желатинови капсули


Витамин С

Екстракт от гроздови семки

Екстракт от полски хвощ

Екстракт от зелен чай с 98% полифеноли

Екстракт от коприва

Хиалуронова киселина

Коензим Q10
Youth Boostere анти ейдж добавка срещу стареене не само на видимото (кожата), но и на вътрешните органи и системи. Това е иновативен подход, който осигурява трайни резултати, които се постигат с натрупване в тялото. И тук е най-интересното: колкото по-дълго приемате продукта, толкова повече той се грижи за вашата младост и свеж вид. Силата на YOUTH BOOSTER е налице благодарение на букета натурални съставки, хиалуроновата киселина и Коензим Q10.

Youth Booster активира клетъчния метаболизъм, като по този начин доставя на клетките необходимите им хранителни вещества за активация на вътреклетъчните процеси. Вследствие намалява биологичната възраст, повишава качеството на живот, дава отпечатък и на въшния вид – кожата ни отново става чиста, свежа и сияйна, бръчките са по-незабележими, умореният вид на лицето изчезва.

Youth Booster работи в дълбочина, повишава нивата на колаген и еластан, стяга повърхността на кожата и намалява възпалението на повърхността й. Ефектът е поразителен! Видимо изглажда бръчките и свива порите, придавайки младежки вид и равномерен тен на кожата.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

Програма Activity

Нашите специалисти препоръчват прилагането на Програма Activity два пъти годишно за период от три месеца, което гарантира пълноценно усвояване и натрупване на активните субстанции от продуктите за активен и щастлив живот.

2 капсули дневно (1 сутрин и 1 вечер) от всеки продукт – след хранене, с достатъчно количество вода.


Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар.

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене.

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.


Уважаеми клиенти и партньори,


Във връзка с Регламент (ЕС) 2016/679, или по-известен като GDPR, ние от “Мегасмарт България“ ЕООД винаги сме се старали да пазим личните Ви данни. Осигуряването на Вашата сигурност и спазването на всички добри практики в областта е политика, която “Мегасмарт България“ ЕООД следва от самото си създаване. Именно поради тази причина новият регламент за защита на данните не ни изненада особено.


Разбира се, ние увеличихме още повече нивото на защита на личните Ви данни. Освен технически мерки, ние актуализирахме и нашата Политика за поверителност /виж ОБЩИ УСЛОВИЯ/, като в нея ще се запознаете детайлно с това какви данни за Вас и на какво основание “Мегасмарт България“ ЕООД обработва, както и какви права имате съгласно GDPR. С натискането на бутона ПОРЪЧКА, вие се съгласявате с нашата политика за поверителност и общите усовия на сайта. Също така, в случай че имате допълнителни въпроси или желаете да упражните някое от правата си съгласно регламента, можете да се свържете директно с нас.


BRONCHO CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ

bronchocleaner

fatburnerHEPA CLEANER

ЦЯЛОСТНО ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

hepacleaner

fatburnerCELL CLEANER

ПРЕЧИСТВАНЕ НА КРЪВТА И ЛИМФАТА

cellcleaner

fatburnerPH MODULATOR

НОРМАЛНИ НИВА НА КИСЕЛИННОСТ

phmodulator

fatburnerMULTITONIK

НАЙ-МОЩНИЯТ АКТИВАТОР НА СИЛА

multitonic

fatburnerPARASITE CLEANER

ПРОЧИСТВАНЕ ОТ ПАРАЗИТИ

parasitecleaner

fatburnerHAPPY WOMAN

ПРИ ЖЕНСКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happywoman

fatburnerHAPPY MAN

ЗА МЪЖКИ ФЕРТИЛИТЕТ

happyman

fatburnerARTHROFIX REGENERATOR

ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА И ОГРАНИЧЕНИЯ

arthrofix

fatburnerYOUTH BOOSTER

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОЖАТА В 1 КАПСУЛА

youthbooster

fatburnerCOLON CLEANER

ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

coloncleaner

fatburnerMANMAX

ЗА СИЛНА ЕРЕКЦИЯ И СПЕРМОГЕНЕЗА

manmax

manmaxVARIXIN

ЗА ЗДРАВИ
КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ

varixin

varixinSLIMx5

ЕЛЕКСИР ЗА ОТСЛАБВАНЕ С 5 ДЕЙСТВИЯ

slimx5

slimx5ARTHROXIN

ЗА КОНТРОЛ НАД БОЛКАТА
И ВЪЗПАЛЕНИЕТО В СТАВИТЕ

arthroxin

arthroxinCARDIOXIN

ПОСТАВЕТЕ ПОД КОНТРОЛ
ВИСОКОТО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ

cardioxin

cardioxinIMMUNIXIN

ЗА МОБИЛИЗАЦИЯ НА КЛЕТКИТЕ
И СИЛЕН ИМУНИТЕТ

immunixin

immunixinUROXIN

ПОДКРЕПА ЗА УРИНАРНИЯ ТРАКТ

uroxin

uroxinALERGOXIN

ЗА АЛЕРГЕННА ИМУНОТЕРАПИЯ

alergoxin

alergoxinANALGIXIN

ПЪРВИЯТ ПРИРОДЕН АНАЛГИТИК

analgixin

analgixinGASTROXIN

ЗА ЗДРАВА
ХРАНОСМИЛАТЕЛНА СИСТЕМА

gastroxin

gastroxinDIABEXIN

КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ
С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

diabexin

diabexinWOMANIXIN

ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
И КРАСОТА

womanixin

womanixinHEPARIXIN

ЗА ПОДКРЕПА НА
ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА


heparixin

heparixinTRIACTAL

АКТИВНА СИСТЕМА ЗА ПОДПОМАГАНЕ ПО ВРЕМЕ НА ОНКОТЕРАПИЯ

triactal

triactal


МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕИК BG202172770


Контролен орган: Българска Агенция по Безопасност на Храните /БАБХ/ Уеб сайт

+359 877 72 10 40

megasmart.office@gmail.com


гр. София, ул. "Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88, офис 3 Google Maps
Warning: include_once(DEVprofitshare_retargeting_code.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33

Warning: include_once(): Failed opening 'DEVprofitshare_retargeting_code.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5.5/lib/php') in /home/tonikinf/public_html/wp-content/themes/topshop/content-page.php on line 33