Мощен регулатор на клетъчната регенерация

unnamed-2Трансформирай кожата си да изглежда по-млада, по-здрава и по-чиста!

Youth Booster е неинвазивен метод, подходящ за всички типове кожа и всички възрасти. Уникалното съчетание витамин С, екстракт от зелен чай с 98% полифеноли, екстракт от гроздови семки, екстракт от хвощ и екстракт от коприва, + хиалуронова киселина и конзим Q10 дава мигновени резултати и подобрява общия тонус на кожата и текстурата й.

За разлика от повърхностното действие на козметичните продукти,  Youth Booster работи дълбоко в кожата, за да се увеличи колагенът и еластинът, стяга и намалява възпалението на повърхността. Видимо изглажда бръчките и свива порите, придавайки младежки вид и равномерен тен на кожата. Колкото повече време минава, толкова повече младост ще забелязваш в огледалото!


Къде е тайната?

Магическият ефект се получава от коктейла от субстанции, които стимулират митохондриите да произвеждат  по-малко „свободни радикали“, които са причина за стареенето.

Много мъже и жени правят грешката да поставят приоритет на външното подмладяване. Те се интересуват от това, колко млади изглеждат в очите на другите, колко бръчки имат и колко е стегната кожата им. Ето защо не е изненадващо, че тези хора използват само методите, използвани за подмладяване, които дават видими резултати, забравяйки за подмладяване на тялото отвътре, което е много по-мощен инструмент с с по-дълготраен ефект.gac-exotic-fruit-seeds-momordica-cochinchinensis

Ако имате младо тяло, лесно можете да повишите ефективността на всяка козметична процедура с около 5-6 пъти. С увеличаване на възрастта, скоростта на метаболизма в покой намалява. Колкото по-забавен е метаболизмът, за толкова по-голяма биологична възраст говорим, а от там и качеството на живот е по-ниско. Всички тези фактори се отпечатват върху външния вид – кожата губи своята свежест и бистър тен, бръчките стават по-дълбоки, имаме уморен вид.

Само чрез подобряване на системата отвътре, може да се постигне качествено и дълготрайно подмладяване на организма и сигурно активиране на клетъчния метаболизъм.


Основните причини за стареенето са:

 • процеса на токсемия – бавно и продължително замърсяване на организма с токсини, съпроводено с :
 • нарушен процес на естествена детоксикация – прочистване на клетките и тъканите от вредните метаболити
 • забавено неутрализиране на свободните радикали
 • нарушено снабдяване на тъканите с кислород
 • нарушеният алкално-киселинен баланс в различни органи

При продължителна и комплексна проява на тези процеси се забавя обмяната в клетките, клетъчната ДНК губи способността си да се възстановява и регенерира. Най-често засегнатите от стареенето тъкани и органи са кожата, бързо делящите се клетки на космени фоликули, колагенът и еластинът, мозъкът, белите дробове, кръвоносните съдове.

ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КЛЕТЪЧНО НИВО

За тази цел е необходимо да се увеличи интензивността на метаболизма в клетките и да се доставят необходимите хранителни вещества за активация на вътреклетъчните процеси.

Как работи?

Youth Booster е богат на фитонутриенти в концентриран вид, задоволяващи нуждите на организма от вещества и микроелементи, отговарящи за процесите на стареене. Youth Booster покрива базовите нужди  на тялото от тези вещества и укрепва структурата на кожата, като ефективно елиминира факторите на дегенерация на клетките. В момента, в който кожата  е наситена с нужните й субстанции започва да образува колаген и еластин.

С всеки ден тялото натрупва необходимите му вещества и кожата придобива по-здрав и младежки вид.

съставките в Youth Booster са достатъчно концентрирани и силни, за да имат „хранително“ действие за кожата и да направят процесите на възстановяване бързи и ефективни.

Показания:

 • Проблеми и влошено състояние на кожа, коса и нокти
 • Целулит, задържане на течности, отоци
 • Бръчки, застаряване и повяхване на кожата
 • Склонност към разширени вени и наличие на слаби капиляри
 • Изтощение, отпадналост, понижен тонус
 • Възпалителни процеси в организма

Активиране процесите на подмладяване с фитопродукта

 • спомага за по-бавно стареене и по-малко бръчки
 • съдържа натурален комплекс от активни компоненти за забавяне на стареенето
 • благоприятства активното хидратиране на клетките
 • спомага за по-добра структура и еластичност на кожата
 • стимулира намаляването на дълбочината на фините линии и бръчките

Действие:

 • Универсален и многофункционален антиоксидант, подкрепя жизнеността на мускулите, увеличава силата и издръжливостта им, предпазва клетките от увреждане от алкохол и възпира протеиновата денатурация, за която се смята че отговаря за „остаряването“, чрез защитата на протеините и обръщане на процеса на денатуриране
 • Стимулира регенерирането на клетките и предпазва кожата от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи
 • Използва се за намаляване забележимостта на белези по кожата
 • Бори се с бактериите, причиняващи кожни проблеми, включително акне
 • Прочиства токсините от тялото
 • Заздравява ноктите и косата
 • Заздравява и повишава еластичността на кожата, сухожилията, костите и хрущялите
 • Натурален диуретик – спомага за изхвърляне на излишните течности
 • Антицелулитно действие
 • Укрепва стените на кръвоносните съдове, спомага за изчистване на атеросклеротични плаки
 • Изразено антиоксидантно действие
 • Предпазва клетъчната ДНК от транскрипция на болестотворни и про-възпалителни гени, потиска синтеза на про-възпалителни ензими от мастните киселини в организма
 • Зарежда клетките с кислород и енергия, като възстановява клетъчната концентрация на аденозинтрифосфат (АТР), отговорен за клетъчната обмяна, стимулира невро-мускулния тонус и клетъчната регенерация и предотвратява дегенеративните процеси в тъканите, активирани вследствие на интоксикация, физическо пренатоварване, спортни травми, вредното въздействие на свободните радикали
 • Може да възстанови естествения процес на регенерация в организма, стимулирайки жизнените енергии, кръвотока и циркулацията, пречиствайки кръвта и подкожните мастни тъкани от токсини и зареждайки кожата с естествени антиоксиданти

Защо учените се доверяват на тази формула?

Youth Booster е напълно естествена формула, базирана на силно концентрирани екстракти от растения. 


 

doctor

 

Знайно е, главният проблем на стареенето е намаляването на скоростта на метаболизма, особено в покой, от което „вехнат“, страдат особено много кожните клетки, които искат специална подкрепа. Именно такава подкрепа дава формулата Youth Booster. Осигурим ли правилно и едновременно целево  вътрешно активиране на клетъчния метаболизъм, имаме сигурна основа и за по-добра ефективност на паралелните подмладяващи козметични терапии. Youth Booster повишава ефективността им поне 5-6 пъти. Той работи срещу всички основни причини за стареенето : срещу токсемията – бавното и продължително замърсяване на организма с токсини, срещу забавения процес на очистване на клетките и тъканите от вредните метаболити и на неутрализиране на свободните радикали, подобрява влошеното снабдяване на тъканите с кислород и разбития алкално-киселинен баланс в различни органи.

Youth Booster e анти ейдж добавка срещу стареене не само на видимото – кожата, но на вътрешните органи и системи. Това е иновативен подход, който осигурява трайни резултати, които се постигат с натрупване в тялото. И тук е най-интересното: колкото по-дълго приемате продукта, толкова повече той се грижи за вашата младост и свеж вид.

Youth Booster е научно напреднала формула, която помага за справяне с всички проблеми на стареенето на кожата. Комбинацията от съставките е доказано, че дава видими резултати при следните проблеми:

 • Бръчки и фини линии
 • Пигментация и тъмни петна
 • Тъмни кръгове и подпухнали очи
 • Отпуснатост на кожата и сухота
 • Сивкав тен кожата

2yHzFd6b_skin-supp-clinical-trial-graphsРезултатите:

Според проучване направено с реални потребители, изпитали действието на Youth Booster, това са резултатите от ефективността на продукта:

 

 • 35% по-добра еластичност в първите два дни
 • 95% по-добра хидратация
 • 100% намаление на бръчки (времева рамка варира за всички)
 • 78% по-добре хидратирана кожа
 • 89% здрава кожа в рамките на първата седмица

 

 

Youth Booster спомага за увеличаване на младостта на кожата
Иновативната формула е концентрирана
Съдържа единствено растителни екстракти, което означава, че е безвреден
Препоръчва се от специалисти и експерти
Може да се приема всеки ден за неограничен период от време
Бори всички признаци на стареене
60 капсули идват в добре проектирана опаковка, която да запази качествата на субстанциите в непроменени.

Състав:

60 бр. твърди желатинови капсули

Вит С 110mg, зелен чай екстракт 50mg, екстракт от гроздови семки 50mg, хиалуронова киселина 20mg, коензим Q10 20mg, полски хвощ екстракт 50mg, коприва екстракт 50mg

Vitamin C (ascorbic acid), Green tea extract: total polyphenols min 98%;, Grape seed extract OPC min 95%, Hyaluronic acid purity min 95%, Coenzime Q10 purity: min 98%, Horsetail extract, Nettle extract

Витамин С

Подобрява дейността на белите кръвни телца, които от своя страна имат функцията да откриват, разрушават и изяждат вирусите, бактериите и раковите клетки. Белите кръвни телца на хора, които приемат витамин С се отличават със значително по-голяма активност. Витамин С е изключително важен оксидант. От своя страна той усилва действието на други антиоксиданти, с което активно участва в процесите на детоксикация на организма и поддържането на „чиста“ вътрешна среда в тялото. Той укрепва кръвоносните съдове и намалява кървенето, така спомага за правилното „хранене“ на тъканите.  Ползата от витамина е безспорна за организма – подпомага функцията на ензимите, участва в синтеза на колагена и оттам в здравината на съдовете, благоприятства усвояването на желязо от организма.

Хиалуронова киселина

Ниското молекулно тегло на хиалуроновата киселина позволява пълното и усвояване и 100% абсорбция. По този начин се гарантира поддържане на оптимални нива на хидратация на организма. В кожата нискомолекулната хиалуронова киселина играе хидратираща роля и в сравнение с високомолекулната, задържа повече водни молекули, благодарение на което подобрява микроциркулацията на кожата, придавайки й здрав, еластичен и хубав вид.

Екстракт от гроздови семки ОРС мин. 95 % 

Изключително богати на олигомери на процианидини. Екстрактът предпазва клетките ни като силен и дългосрочно ефективен антиоксидант чрез неутрализиране на така наречените свободни кислородни радикали. Свободните кислородни радикали се класифицират като вредни за здравето ни в дългосрочен ефект, защото атакуват и унищожават клетки или клетъчни стени, ензими, нашата ДНК, клетъчни органели и други.

Екстракт Зелен чай с 98% полифеноли

Тонизира, ускорява метаболизма, съдейства за по-бързо изхвърляне на токсини и шлаки и на излишните течности.

Коензим Q10

Основен компонент на всяка клетка, който осигурява енергия за нормалното протичане на жизненоважни за човешкия организъм процеси. Като мощен антиоксидант коензим Q10 спомага за предпазване на клетките от увреждащото действие на свободните радикали.

Полски хвощ екстракт

Съдържа редица биоактивни съставки, като между тях са витамин С, силикати, флавоноиди (едвизетрин, лутеолин, изокверцетин), сапонини (еквизетонин), бета-каротин, алкалоиди, оксалова киселина, дъбилни вещества, силиций и др.
Заради съдържанието на силиций, билката се препоръчва при проблеми с костните тъкани. Силицият е минерал, който поддържа еластичността на костите, ставите и връзките. Поддържа съединителната тъкан здрава, грижи се и за здравето на косата, ноктите и кожата. Той подпомага абсорбцията на калция в организма и това го прави незаменим помощник в борбата с остеопорозата.

Коприва екстракт

Стимулира производството на кръвни клетки, повишава работоспособността и има антиоксидантно и имунoстимулиращо действие върху организма.

ТЕХНОЛОГИЯТА

За производството на нашите продукти се използват Coni-Snap твърди желатинови капсули (HGCs).

Тези капсули в продължение на няколко десетилетия са били продукт избор за всички фармацевтични и здравни компании, поради тяхната надеждност и качества да съхраняват в защитена среда субстанциите.

Тялото на капсулата захваща лесно капачката и позволява безпроблемно затваряне.

Двойната ринг - модулна система на заключване осигурява плътно прилепване, без опасност от изсипване на субстанцията.

Обезвъздушителите позволяват на въздуха да избяга по време на пълнене на капсулите на високоскоростните машини за пълнене.

Заоблените полусферични краища са по-силни и по-устойчиви на деформация.

Основният избор на повечето фармацевтични компании за производство на лекарства.

Изключително качество - произведени в съответствие с изискванията на GMP (Good Manufacturing Practises)

Сертифицирана система за осигуряване на качеството за проследяване на суровини.

Подходящ при:

Застаряваща кожа, поява на бръчки, старчески петна, разширени пори със склонност за образуване на черни точки и/или акне. Липса на плътност на кожата, отпуснатост. При кожа с лош и неравномерен тен.

За подпомагане на опорно – двигателната система и болки в ставите и мускулите.


Прием:

2 капсули дневно, след хранене с достатъчно количество вода.


Противопоказания:

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене. При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар. Да не се превишава дневната доза. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

ПОРЪЧКА

ПОРЪЧКА
Sending