Използвали ли сте билки за лечение на хемороиди? Ако не сте, вижте защо да го направите.

Но първо вижте какво представляват хемороидите и какво провокира появата им.


 Всъщност хемороидите представляват тъканна маса (възглавнички), намираща се в областта на аналния канал (последните 4 см от дебелото черво, завършващи с ануса). Всички хора притежават хемороидални възглавнички, но проблемът се появява, когато те се уголемят. Около 5% от хората получават този проблем в един или друг момент от живота си.external_hemorrhoids

Наблюдават се външни и вътрешни хемороиди. Външните се образуват в долния край на аналния канал, в по-голяма близост до ануса, а вътрешните – в близост до ректумната част на аналния канал.

 • Появата на хемороиди е особено често срещана при бременност, поради хормоналните промени и притискането на кръвоносните съдове. Смята се, че хората, заети в професии, свързани с постоянно седене, също влизат в рисковата група, както и хората, работещи тежка физическа работа или спорт. Освен това генетичното предразположение, хроничните заболявания на черния дроб и напредването на възрастта се смятат за рискови фактори.

Най-лошото е, че ако това състояние не се лекува и овладяването му се окаже непосилно, последствията са наистина страшни. Освен некроза на тъканите, може да се стигне и до ракови заболявания на дебелото черво.

Има ли лек за хемороидите?


 Хемороидите са един от най-неприятните здравословни проблеми и хората често пъти се притесняват да говорят за този проблем, както и да потърсят адекватно лечение. А с течение на времето проблемът се задълбочава. Когато все пак човек няма друг избор освен да посети лекаря, му се предлагат различни варианти, някои от които биха обяснили защо хората се страхуват да се подложат на лечение.

Вероятно косите ви вече са се изправили! Толкова много варианти за лечение, а толкова малко хора наистина се спасяват от хемороидите. Не бързайте да се отказвате, спасение има и то не е нито в болницата, нито в аптеката! Не ви се налага и да харчите безумно много пари за скъпи процедури!


Науката за целебните растения отдавна е посочила кои билки са добри в лечението на хемороиди.

Няма нужда да се подлагате на сложни и скъпи процедури, когато можете с помощта на силата на билкова комбинация да се спасите от хемороидите.


 nikolai-belevБилките са щадящ и надежден метод, с който хемороидите се прибират по естествен начин. Тъй като хемороидите се уголемяват, поради сериозен натиск върху кръвоносните съдове на ректума, то с помощта на билките този процес се забавя напълно естествено и безболезнено.

Как точно действат тези билки при хемороиди?

Елементарно! Тъй като хемороидите много сериозно се влияят от състоянието на кръвоносната система, близо е до ума, че ако тя е наред, вероятността те да се появят е много по-малка.

От там нататък всяко нормализиране на артериалното кръвно налягане и пречистване на кръвта от нежеланите й съставки от своя страна води до облекчаване на проблема с хемороидите. И тук идва ролята на билките. Те имат за задача да изчистят кръвта, да оправят кръвното и най-важното: да подобрят еластичността на стените на кръвоносните съдове.


 Стягащото, но същевременно меко и щадящо действие на концентрирания билков екстракт ВАРИКСИН, спомага за намаляване на неудобствата, свързани с хемороиди. Комбинираната формула от пет билки спомага за свиване на възпалените вени, облекчение на болковото усещане, сърбежа и подуването. Неутрализира вредните микроорганизми, стимулира оздравителния процес и възстановява засегнатите тъкани. Вариксин помага за бързо настъпване на облекчение при анален дискомфорт като овладява чувството за сърбеж, парене, дразнене. Биопродуктът е от нов тип с микронизирано съдържание на флавоноиди, извлечени от билките. Ефектът му засяга малките кръвоносни съдове – тонизира венозните стени и по този начин овладява болезнената симптоматика при хемороиди.

 • Бързо и ефикасно облекчава при хемороиди и фисури
 • Овладява симптомите на анален дискомфорт (болка, дразнене, сърбеж, парене)
 • Предпазва от усложнения и развитие на нови хемороиди и фисури
 • Възстановява тъканите и ускорява оздравителния процес
 • Без кортикостероиди и анестетици

Подходящ за:

 • Всички, които имат периодично повтарящи се проблеми с хемороиди и фисури
 • След операция на хемороиди и фисури за по-бързо възстановяване
 • Страдащи от запек - за облекчаване на изхождането и предпазване от анални проблеми и усложнения

Проблемът с разширените вени е много често срещан, особено при жените, а по време на бременност, симптоматиката дори се задълбочава и изостря, като много често това е придружено от нетърпима болка или дискомфорт.

unnamed (6)шшшшшшКакво е венозна недостатъчност? 


Венозната недостатъчност е резултат от зле функциониращи клапи, разположени на определени точки по самите вени. Функцията на тези клапи е да гарантират движението на кръвопотока към сърцето и да противодействат на земното притегляне, което кара кръвта да се задържа в долната част на крайниците. Увреждане на клапите води до регресия на кръвта във вените, които растат в диаметър и дължина и стават видими върху кожата.

Кои фактори са отговорни?


От най-мощните фактори за венозна недостатъчност е наследствеността. Женският пол е друг важен предразполагащ фактор, тъй като жените страдат до три пъти по-често от мъжете. Повишеното телесно тегло е рисков фактор, но не толкова важен, колкото предишните. И накрая, начина на живот е много важен, тъй като дългите часове, стоящ или заседнал начин на живот влошава функцията на вените.

Какви са симптомите, които могат да се появят ?


Характерно при пациенти с разширени вени е оток около глезените, особено вечер, който изчезва през нощта. В по-напреднал стадий, кожата на вътрешната повърхност на пищяла, може да  бъде в по-тъмен цвят, загрубяла и на повърхността да се наблюдават силно изпъкнали вени. Крайният етап на разширени вени е появата на язва (раната) по краката. Венозните язви зарастват много трудно и има тенденция да рецидивира.

12

Често първите симптоми на ХВН /тежест и умора в краката, леки отоци или сърбеж по кожата/ остават извън вниманието на страдащите.

Конкактът пациент – лекар обикновено се осъществява едва когато са на лице симптомите на напредналата фаза на заболяването, а именно:

 

 • Значителни отоци на краката
 • Силни мускулни крампи
 • Затруднения при ходене
 • Болка в изправено положение
 • Парене
 • Варикозни вени
 • Сърбеж, лющене на кожата
 • Промяна в цвета на кожата
 • Намалена чувствителност на крака
 • Болка, тежест, подуване, зачервяване
 • Чувство на затопляне
 • Мравучкане
 • По-късно трофични кожни проблеми, варикозни язви и свързаните с тях усложнения

Инвестиция за „Здраво бъдеще“

 


Ако поддържаме в норма стените на кръвоносните съдове, те ще бъдат достатъчно еластични и гъвкави и кръвопотокът ще тече правилно. По този начин няма да се натоварва работата на кръвоносните клапи и ще се предотврати застоя на кръвта в долните крайници.

По този начин се предотвратява и бъдещето развитие на разширени вени и хемороиди.

Поддържайки здрави кръвоносните съдове, ние ще си спестим много по-сериозни здравословни проблеми в бъдеще.


 

Да поддържаш здрави своите вени е по-лесно, отколкото вярваш!

 


Untitled-11-1-1Решението е твое!

Не позволявай болката и дискомфортът да пречат на ежедневието ти.

Добрият външен вид е приятен както за теб, така и за околните.

Не забравяй, че не винаги оперативните методи са най-добрият и правилен избор.

 

Имаш избор!

      Използвай силата на МАЙКАТА ПРИРОДА и намери своето решение.

 

      Безвредно. Ефективно. Бързо.

1

ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ

Ограничи приема на трудно смилаеми тежки храни. Намали и животинските мазнини. Храни се с колкото може повече пресни плодове и зеленчуци.

Приемай минумум 2 литра вода на ден. 

2

ДВИЖЕНИЕ 

Разходките сред природата зареждат тялото с кислород. Движението ускорява работата на сърцето, раздвижва кръвопотока и допринася за правилното функциониране на всички органи и системи в тялото.

 

3

Вариксин 

Вариксин е изцяло натурален продукт, произведен на базата на най-мощните фитонутриенти, въздействащи директно върху правилното функциониране на кръвоносните съдове.

Препоръчителен прием:

По 60 капки, 2-3 пъти дневно разтворени в 50 мл вода или сок. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от бременни и кърмещи жени. Съвместим с медикаментозна терапия.

Продуктът подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Качество, създадено от специалисти!

Освен задължителните параметри, които се изследват, продуктът се проверява и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните.

Суровините, влагани в производството са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.   

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

С куриерски фирми "РАПИДО" и "СПИДИ".

Заплащане при получаване / наложен платеж/.

Продуктите са произведени за "Мегасмарт България ЕООД".

Страна на произход България.

Нетно количество: 100мл

 

 

 

e-mailКОНТАКТИ:

МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. София , ул. Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88 / Административен отдел/

+359 877 72 10 40 

megasmart.office@gmail.com

www.tonik.info