21 признака, че може да имате ПАРАЗИТИ и какво да направите, за да ги изчистите!


1845180572_medical_man_mystery_beardДа, всички ние имаме паразити. Практически е невъзможно да не влизаме в контакт с тях; те са в почти във всичко, от храната до килима на пода. Паразитите винаги ще съществуват; те са част от цикъла на живота. Дори здравите индивиди ги имат, разликата е, че те не нанасят вреда; Това, което ние не искаме е развитие на инфекция от паразити. За да ги държим под контрол, ние трябва да останем чисти отвътре. Паразитите обичат лоша среда - лоша храна, мисли и емоции.

Никой не е напълно имунизиран, дори и най-здравите хора. Ние можем, обаче, да пазим нашите тела в много добро състояние, чрез периодично прочистване.

Знаете ли, че чернодробният метил може дори да доведе до рак? Обикновено дори не знаем, че ги имате, докато разбира се, те не станат толкова много, че да бъде трудно да се избегнат симптомите. 


Паразитите могат да бъдат действителната причина за най-мистериозните заболявания. Това са някои от най-често свързаните симптоми с инфекция от паразити:


 Непрекъснатите проблеми с имунитета на хората доведоха до феноменално разпространение на паразитните болести.

parazitiМного хора имат паразити, но не знаят това, а и лекарите не ги лекуват. Често пъти, когато предпишат лечение на отделителните пътища, хроничната умора, възпалението в малкия таз, вагинитите, кандидата и други заболявания, са забравили за истинския причинител на страданията на пациентите си – паразитите. Ако страдате от заболяване, което не се лекува от предписаното лечение, трябва да отчетете възможността причината за страданието ви да са именно те - паразитите.

Последните изследвания показват, че само в САЩ от паразити страдат 7 милиона души.


Невидимите паразити могат да бъдат разделени в две категории: червеи и протозои (едноклетъчни организми). Червеите – куковидни, игловидни, кръгли, лентови или пръстеновидни, проникват в тялото и се хранят от несмляна храна, която се отлага по стените на червата.

Ние живеем в крайно агресивна среда, така че шансовете ни да се заразим с паразити са извънредно големи.

Въпреки, че присъствието на червеи в организма води до много странични ефекти, повечето от хората са заразени от другата група – протозоите. Простата едноклетъчна структура на протозоите улеснява репродукцията им и не позволява на организма да се защитава с комплексната си защитна система. Протозоите могат да съществуват за дълъг период от време в клетките на тялото, създавайки потенциално затруднено положение за имунната система, която не е в състояние да формулира съответен отговор.


Заразяването на човешкото тяло с паразити може да причини широка гама от хронични симптоми, които, ако се оставят нелекувани, могат да предизвикат други сериозни заболявания.


Присъствието на паразити оказва въздействие върху червата, причинявайки газообразуване, ненормално подуване и болка, лошо миришещи изпражнения, киселини, запек, сърбежи в аналната област, повръщане, отпуснатост и хиперактивност. Паразитите също могат да отнемат енергия от организма, изразяващо се в хронична умора. Допълнителните симптоми включват температура, нощни изпотявания, загуба на тегло, загуба на апетит, обриви, копривна треска, сърбеж, артрити и алергия, болест на Крон, колити, хранителни алергии, анемия  и безсъние. При жените паразитите могат да провокират възпаления на шийката на матката, на пелвиса и вагинити и могат да доведат до понижаване на либидото, нарушения в месечния цикъл, а в някои случаи, дори до БЕЗПЛОДИЕ.

Ясно е , паразитите не са желани гости в нашето тяло. Те могат да си живеят в нас дълги години без да ги усетим, преди да ни причинят доста главоболия и сериозни здравословни проблеми. Едно е сигурно, по-добре да се избавим от тях. 

За да се предпазим от това да бъдем засегнати от тях, ние трябва да поддържаме вътрешна чистота в организма, защото веднъж опаразитени от наличие на някакъв вид паразити, те започват да се размножават като луди.


 

Според  данни повече от 80 % от съществуващите заболявания така или иначе са съпътствани от паразити.

Няма ваксини и имунизации срещу паразитите!

Периодичното пречистване обаче, пази нашите тела в много добро състояние. 

clark1„Процентът на успех при напредналите форми е около 95%. Така че Вие може да разчитате на този метод, а не само да се надявате, че ще работи и при Вас. Това е цялостен подход, който не само унищожава паразитите, но и нормализира химичния състав на кръвта, снижава туморните маркери и възвръща здравето. „

Д-р Хулда Кларк, медик, изследовател.

 

Изследванията на Д-р Хулда Кларк показват, че екземата се дължи на заселване с кръгли червеи, епилепсията – на вид кръгъл червей Ascaris, шизофренията и депресията – на паразити в мозъка.

Астмата се причинява от заселване на Ascaris в белите дробове, диабетът – от говеждия панкреатичен метил Eurytrema, мигрените - от нишковидния червей Strongyloides, а розацейното акне – от Leishmania. Много сърдечни заболявания при човека се причиняват от кучешкия червей Dirofilaria.
Д-р. Хулда Кларк установява, че Артемизининът, който е производно на билката Сладък пелин /Artemisia Annua/ в комбинация с кора от зелен орех и карамфил, може да убие над 100 вида паразити, причинители на болести като: СПИН, рак, фибромиозит и фибромиалгия, язва, колит, цистит, ендометриоза, менопауза, ПМС – предменструален синдром, менструална болка, безплодие, простатит, панкреатит, астма, артрит, бронхит, диабет, главоболие, мигрена, псориазис, витилиго, акне, екзема, високо кръвно, глаукома, безсъние, алергии, депресия, язвена болест, инсулт, миома, ерозия, аутизъм и др.

МОЩНА ФОРМУЛА, БАЗИРАНА НА ТРИ АКТИВНИ КОМПОНЕНТА:


untitled-19ssskkkklkЗелен орех

С богато съдържание на йод. Има мощно противовъзпалително, тонизиращо нервната и храносмилателната система действие. Понижава кръвната захар и артериалното налягане. Прилага се при множество проблеми като екземи, рахит, възпаления на кожата, стомаха и червата, хемороиди, кървене и др. Прекрасен стимулант за засилване на метаболизма.

 


untitled-19sssКарамфил

Отличен антиоксидант, богат на омега-3 мастни киселини, витамин K, фибри и ватамин C. Успешно снижава нивата на лошия холестерол. Притежава болкоуспокояващо действие и намалява инфекциите. Прилага се при артрит и ревматизъм, подагра, лошо храносмилане, гъбични и бактериални инфекции, гангрени, сърдечно - съдови заболявания и др.

 


untitled-19ssskkkkСладък пелин

Той съдържа така ценната съставка Артемизинин, която учените твърдят, че успешно унищожава раковите клетки.

Още в древен Китай са ползвали билката за борба с маларията, а през 2015 година китайския учен Ту Юю ( Tu Youyou ) печели Нобелова награда за изследванията на Артемизинина и ползите му в борбата с маларията и рака.

Какво всъщност прави артемисининът ?

Артемизининът унищожава селективно раковите клетки без да засяга нормалните. Това е така, защото артемизининът засяга само клетки с голямо съдържание на желязо, каквито са раковите. Чрез специфични рецептори раковите клетки депозират голямо количество желязо, тъй като се нуждаят от него при клетъчното деление. Контактът на Артимизинина с желязото води до освобождаването на свободни радикали, които разрушават клетките.


Учените продължават да изследват ефекта на Сладкия пелин върху раковите клетки. Според статия, публикувана в Тенденции във Фармакологични науки ( Trends in pharmacological sciences –www.cell.com) , артемизининът може да бъде полезен за лечение на левкемия и рак на:

 • дебело черво;
 • гърдата;
 • бял дроб;
 • панкреас.

Доказано е, че артемизининът, който се съдържа в Сладкия пелин има противогъбични и антивирусни свойства. В резултат на това може да се прилага при различни състояния, такива като : хепатит В и С, херпес, грип, други вирусни инфекции. Артемизининът има противовъзпалителни свойства , които биха могли да бъдат полезни когато се прилага лечение на възпалителни и автоимунни заболявания, в това число и множествена склероза .

Допринася за:

 • Функциите на имунната система
 • Защитата на клетките от оксидативен стрес
 • Когнитивните функции
 • Метаболизма и производството на енергия
 • Нормалното функциониране на нервната система
 • Нормалното производство на тироидни хормани и нормалната функция на щитовидната жлеза
 • Правилното образуване на червени кръвни телца и хемоглобин
 • Нормалното протичане на метаболизма на желязото
 • Подържането на състоянието на лигавиците
 • Поддържането на зрението
 • Нормалния метаболизъм на хомоцистеина
 • Метаболитната обмяна на белтъчините и гликогена
 • Образуването на колаген за нормалната функция на костите
 • Поддържането на кръвоносните съдове и сърдечно-съдовата система
 
 • Състав: Съдържание в дневна доза от една капсула: зелен орех /juglans regia/ 8 мг., сладък пелин /Artemisia annua/ 200 мг., карамфил /dianthus/ 200 мг. Обща маса в една капсула 408 мг.
 • Приложение: Перорално – 1 капсула на ден, приета с достатъчно количество вода, след хранене.
 • Предупреждения: Да не се употребява от бременни, кърмачки и лица под 18 години. Хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и защитено от светлина, недостъпно за деца място. Всяка единица опаковка има съответния партиден номер и срок на годност с упомената конкретна дата.
 • „Триактал“ се произвежда в Европейския съюз, България от лицензиран производител на хранителни добавки с удостоверение за регистрация №301/10.06.2011г. и отговарящ на изискванията на Регламент /ЕО/№852/2004 на Европейския Парламент и на съвета от 29 април 2004г., относно хигиената на храните.
 • Капсулите, използвани за производството на „Триактал“ са произведени от фармацевтичния гигант - заводите Capsugel в Colmar, Франция. Capsugel е основана в САЩ през 1895 г. и има богат опит в производството на капсули.

 
ТЕХНОЛОГИЯТА

За производството на нашите продукти се използват Coni-Snap твърди желатинови капсули (HGCs).

 • Тези капсули в продължение на няколко десетилетия са били продукт избор за всички фармацевтични и здравни компании, поради тяхната надеждност и качества да съхраняват в защитена среда субстанциите
 • Тялото на капсулата захваща лесно капачката и позволява безпроблемно затваряне.
 • Двойната ринг - модулна системана заключване осигурява плътно прилепване, без опасност от изсипване на субстанцията.
 • Обезвъздушителите позволяват на въздуха да избяга по време на пълнене на капсулите на високоскоростните  машини за пълнене.
 • Заоблените полусферични краища са по-силни и по-устойчиви на деформация.
 • Основният избор на повечето фармацефтични компании за производство на лекарства.
 • Изключително качество - произведени в съответствие с изискванията на GMP (Good Manufacturing Practises)
 • Сертифицирана система за осигуряване на качеството за проследяване на суровини
ПРЕПОРЪЧВА СЕ ЗА:

 • Освобождаването на организма от тежки метали, мазнини и отпадъчни продукти от метаболизма.
 • Подпомагане дейността на кръвоносната и лимфна системи, на клетките и тъканите в организма.
 • Подкрепа дейността на храносмилателната, отделителната, дихателната и имунна системи, както и вегетативната.
 • Борба с туморните образувания.
 • Заболявания като диабет, безплодие, простатит, мигрена, заболявания на опорно-двигателния апарат, ПМС, менопауза, псориазис, високо кръвно, язва, колит, цистит и др.
 • Общо тонизиращо действие.
 • Triactal подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.
 • Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.
 • Освен задължителните параметри, които се изследват, Triactal се проверява и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните.
 • Суровините, влагани в производството са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.
 
ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ:

Медицината отдавна е установила, че всички болестите в нашето тяло, освен фрактурите, се дължат на вируси, бактерии и паразити. Аборигените от Арктика до Антарктика, както и коренните жители на Америка са знаели, че човек, подобно на останалите животински видове, има вътрешни паразити. За да се освободят от нашествениците, те са прилагали чести прочиствания със средства, предизвикващи диария или повръщане. Много народи продължават да използват такива прийоми. При раково болните универсалният маркер на рака — ортосфотирозин, може да изчезне от организма им само след няколко часа благодарение на унищожаването на паразита.

save1-1078x516-1024x490


 

С КАКВО TRIACTAL Е ПО-ДОБЪР ОТ ХИМИЧЕСКИТЕ ПРЕПАРАТИ?

 • Напълно натурален и безопасен, а това означава, че може да се пие без лекарско предписание
 • Няма странични ефекти (за разлика от химическите таблетки, които предизвикват виене на свят, гадене, повръщане, влошават биохимичните показатели на черния дроб)
 • Състои се само от лечебните растения сладък пелин, зелен орех, карамфил, които се отгледани в екологично чисти места. За производството на Триактал са използвани само листата от чудотворната билка сладък пелин, където съдържанието на Артемизинин е най-високо. 
 • Има ароматен настой 
 • Триактал е сертифициран и препоръчан от лекарите-паразитолози биопродукт за избавяне от паразити в домашни условия

 • Стимулира секрецията на храносмилателните жлези, отделянето на жлъч и урина
 • Притежава противовъзпалително действие
 • Повишава имунитета, включително анти-паразитния
 • Потиска процесите на гниене и ферментация в червата, ускорява неутрализирането на токсините в черния дроб
 • Убива болестотворните вируси, гъбички и бактерии
 • Възстановява работата на стомаха, жлъчния мехур, черния дроб, засегнатите участъци на чревната лигавица
 • Изкарва червеите и другите вредни организми, и продукти на тяхната жизнена дейност
 • Премахва алергичните прояви

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, СЛЕД КАТО ВАШИЯТ ОРГАНИЗЪМ СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ПАРАЗИТИТЕ?

 
blank2_01Значително ще се повиши имунитета, Вие ще боледувате много по-малко

blank2_04Ще изчезнат алергичните прояви, Вие ще се чувствате добре всеки ден

blank2_02Видимо ще се подобри състоянието на кожата, косата и ноктите, Вие ще изглеждате по-млади, ще станете по-привлекателни

blank2_05Значително ще се повиши жизнения тонус, ще се подобри настроението, Вие ще можете да правите повече неща и ще се уморявате по-малко

 
КОНТАКТИ:

МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Гр. София Ул. „Йордан Хаджиконстантинов – Джинот“ 88

Страна на произход България

megasmart.office@gmail.com

www.tonik.info

+359 877 72 10 40


ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ ЗА ПЪЛНИ РЕЗУЛТАТИ: 3 МЕСЕЦА. ЕДНА ОПАКОВКА СЪДЪРЖА 30 БР. КАПСУЛИ. ДОЗИРОВКА: 1 КАПСУЛА НА ДЕН.


 

 

ТРИАКТАЛ В ГЕРМАНИЯ!

 "Триактал" се предлага в Германия от ексклузивния ни представител - фирма "Кройтерфарм 1961" УГ.

Данни: 

KRAEUTERFHARM - 1961 UG

address: Bruckhofstrase 3, 60331

Frankfurt am Main, Germany

 

ПОРЪЧКА

ПОРЪЧКА
Sending