ИМУНИКСИН

за мобилизация на клетките

и силен имунитетИмуниксин е базиран на концентриран извлек от 7 растения, които в комбинация спомагат за изчистване на лимфата и активиране на функциите на имунната система.


Доказан ефект

Имуниксин е мощен имуномодулатор, който подпомага производството на естествени антитела, подобрява функционирането на имунната система и поддържа оптималните й нива на действие. Активните компоненти в ИМУНИКСИН увеличават активността на естествените „клетки убийци“ (NK, T и B), които съставляват 90% от имунните клетки, отговорни за имунитета и водещи борбата с „лошите клетки“ в организма.

Препоръчва се при терапия на хепатит, левкемия, различни видове инфекции и при всички заболявания, свързани с имунитета.ИМУНИКСИН е изключително ефикасна висококонцентрирана суперформула от растителни екстракти с изцяло натурален произход!

ЗАЩО ОТСЛАБВА
имунната ни система


Има няколко основни фактора:

Стрес

Тютюнопушене

Алкохол

Наркотици

Пестициди

Замърсена околна среда

Захар

Липса на физическа активност

Недоспиване

Недостиг на витамини и минерали в организма

Непълноценно храненеЗА ЕФЕКТИВНА РАБОТА
имунната ни система има нужди


От жизнено важно значение е осигуряването на нужните съставни части, необходими й, за да ни пази успешно от болести.


Хранителни вещества


Витамин С – образува антитела в организма


Витамин A – произвежда антибактериален ензим в сълзите и кръвтаКАК ДА РАЗБЕРЕМ
че имунната ни система е слаба


Лошото функциониране на имунната система трудно може да остане незабелязано. Характерни са следните симптоми:

Често боледуване

Храносмилателни проблеми

Умора

Болки в ставите

Мускулна слабост

Лоша кожа

Алергии

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЕФЕКТ
Знаете ли какво ще се случи с Вас само след няколко седмици?


ИМУНИКСИН ще Ви направи здрави и щастливи, защото:

Подобрява работата на имунната система

Поддържа нормалните стойности на кръвното налягане

Нормализира нивата на кръвната захар

Подпомага възстановяването на организма при вируси

Намалява умората и ободрява

Подпомага тялото при стрес и депресия

Грижи се за нормалната функция на черния дроб, бъбреците и панкреасаНормализира дейността на сърцето и мозъка

Подобрява либидото и сперматогенезата

Поддържа правилното функциониране на опорно-двигателната система при остеопороза, ревматоидни артрити и др.

Оказва имуностимулиращо и антивъзпалително действие

Имуниксин стимулира производството на „гама интерферон“. Има антивирусна, антипролиферативна и имуномодулираща активност.
Проф. Георгиева

"Лимфната система е по-стара от кръвоносната. Тя се образува първа в ембриона. Наричат я „бялата река“. Първата заблуда на официалната медицина е, че не може да й се въздейства. Не е така, на всичко може да се въздейства и има безброй методи от алтернативната медицина, които да ни помогнат за това. След тримесечен прием на „Имуниксин“ хората споделяха отшумяване на болките при артрози, регулиране на кръвното налягане, общо покачване на жизнените показатели, по-здрав сън... "


Николай Сотиров

"Действа! При мен даде резултат още на първия месец. Препоръчвам!"


Яким Василев

"Изключително съм доволен, Имуниксин ме прероди!"


Петранка Станоева

"В къщи всички го пием профилактично, а когато някой започне да се разболява, взима двойна доза два дена и пресича настинката моментално! Само билки са и не вреди, така че за моето семейство това е идеален вариант – и за възрастните, и за децата."

ИМУНИКСИН НЕ СЪДЪРЖА КОНСЕРВАНТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ

Шипка 160 mg Rosa Canina

При заболявания като авитаминоза, диабет, бронхит, умора, анемия, простудни заболявания, диабет, чернодробни заболявания, отпадналост, умствена и физическа умора, хипо- и хиперфункция на щитовидната жлеза, ставни болки, камъни и песъчинки в пикочните пътища, коклюш, скарлатина, дифтерия, пневмония, грип, кашлица, маточни и носни кръвотечения, инфекции и интоксикации, неврастении.
Мента 160 mg Menta Piperita

При наличие на стомашно-чревни заболявания, високо кръвно налягане, главоболие, депресия, интоксикация и натравяне, възпаления на долни и горни дихателни пътища, синузит, ринит, отит, ларингит, астма, кожни възпаления, акне, забавен метаболизъм, тумори.


Коприва 160 mg Urtica Dioica

При диабет, панкреатит, задържане на течности, възпаления на пикочните пътища, анемия, малокръвие, умора, отпадналост, главоболие, мигрена, възпалена жлъчка, алергии, сенна хрема, подагрични и ревматоидни болки, косопад, пърхот, инфекции, тумори, продължителна и болезнена менструация, предменструален синдром, високо кръвно налягане, инфаркти, атеросклероза.


Босилек 160 mg Ocimum Basilicum

При колит, гастрит, язва, ревматоиден артрит, бактериални инфекции, диария, цистит, пиелонефрит, Алцхаймер, деменция, камъни в бъбреците, камъни в жлъчката, преждевременно остаряване, хемороиди, разширени вени, тромбофлебит, тумори.


Хмел 15 mg Hamulus lupulus

При настъпване на критическа възраст, безсъние, болезнена менструация, възпаление на простатата, при алергии, анемия, климактерични нервни оплаквания, хистерия, безсъние, нервна възбуда, невралгия, алкохолен делириум, гръдна жаба, възпаления на жлъчния мехур и жлъчните пътища, подагра, жълтеница, сперматорея, кашлица, плешивост, тромбофлебит, екземи, колит, чревни спазми, туморни образувания, дегенеративни заболявания като Алцхаймер и Паркинсон.


Роза 10 mg Rosa damascena

При наличие на кожна туберкулоза, стомашни и чревни болки, възпаление на лимфните жлези, нередовен цикъл, безплодие, импотентност, нарушена сперматогенеза, очни възпаления, рахит, шарка, екземи, спастичен бронхит, коклюш, бронхиална астма, възпалителни процеси на жлъчката и жлъчните пътища, мигрена, главоболие, замаяност, заболяване на венците, отит, ринит, ишиас.


Орех 160 mg Juglans Regia

При глисти, тении, паразити, гъбични инфекции, бактериални инфекции, циреи, възпалителни процеси в устната кухина, чернодробни и стомашни заболявания, атеросклероза, липса на кърма, запек, хипертония, диабет, рахит, екземи, възпаления на кожата, венците, стомаха и червата, при бяло течение при жените, при нередовна менструация, хемороиди, кървене, ревматизъм, варицела, слаб имунитет, сърдечно-съдови заболявания, вирусни и бактериални инфекции.ИМУНИКСИН НЕ ВОДИ ДО ПРИСТРАСТЯВАНЕЗНАЕТЕ ЛИ

какво е лимфна система
Лимфната система е в основата за очистване на междуклетъчните пространства и част от имунната ни система. Нейната функция е да филтрира кръвта, да произвежда бели кръвни телца, да е защита срещу болести, да върне протеина към сърдечно съдовата система.

Лимфната система се „задръства“ поради наличие на токсини и паразити в нея. Вследствие на това тя не може да изпълнява своите функции. При определени условия паразитите започват инавазия, обарзуват колонии, инфектират лимфата и така се стига до различни заболявания.

Например алергии, синузит, артрит, рак, колит, лупус, напълняване и кожни проблеми. Също така може да бъде причина за отоци, липса на енергия, констипация, запушени синуси, болки в кръста, болки по цялото тяло и чувство за слабост, отпуснатост, неприятна миризма на потта. Когато лимфната система не работи правилно, телата ни не могат да премахват токсините, не успяват да се преборят с вирусните, гъбичните и бактериалните заболявания или да регулират количеството течност в нашите тъкани.

Имуниксин е продукт, който активно спомага естественото прочистване на лимфната система и поддържането в норма на течливостта на лимфата, така че да се поддържа нужната профилактика от хронични и терминални заболявания.КАЧЕСТВЕН ЛИ Е ПРОДУКТЪТ


ИМУНИКСИН подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.
ИМУНИКСИН Е ПОД ФОРМАТА НА ТИНКТУРА


Без странични действия абсолютно безопасен за еднократно или редовно използване

100% натурален състав само активни съставки на билки

Висока ефективност подобрение на състоянието и повишаване на имунитета още след първите седмици от прилагането му

Тестван от експерти, ИМУНИКСИН е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием

За да сме здрави, е нужно да поддържаме „чиста“ лимфната система.


ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се приема от бременни и кърмещи жени!

Съвместим с медикаментозна терапия.

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца.След тримесечен прием на Имуниксин много хора споделят отшумяване на болките при артрози, регулиране на кръвното налягане, общо покачване на жизнените показатели, по-здрав сън, изчистване на кожата от екземи и пъпки.