В предвид забързаното ежедневие, неправилното и нередовно хранене, липсата на качествена храна, която често е заместена с фаст фууд, лошата околна среда, приемът на алкохол, лекарства и пушенето, тялото ни ежедневно натрупва огромни количества токсини, които складира на различни места.

За да сме здрави, жизнени и активни, нашият организъм се регулира от няколко ключови фактора, определящи правилното функциониране на всички органи и системи. Когато тази хармония е нарушена, настъпват заболяванията.

Съвременният човек е научен да приема куп лекарства и стимуланти, за да подтисне симптомите на болестта, без да търси корените за причината на своето заболяване. Резултатът е потискане на болестта по-дълбоко в нашата система, което води до по-късното й повторно появяване под същата или друга форма.

На първо място, телата ни трябва да поддържат вътрешна хигиена. Вътрешната хигиена е съвкупност от поддържане чистотата на черния дроб, дебелото черво и междуклетъчните пространства с лимфната система.

Черният дроб е най-важният орган в пречистването на организма от вредното влияние на храни, напитки, медикаменти, цигари и алкохол. В момента, в който черният дроб се освободи от целия ненужен товар, събиран с години от нездравословни навици, той започва да работи като чисто нов – с много по-голяма сила и по-качествено пречиства кръвта и тялото ни, справя се с вируси и инфекции, и още куп важни процеси.

Самите ние усещаме подобрение и ведрина.


Хепариксин е хранителна добавка, а не лекарство и неговата роля е да помогне за отстраняване предпоставките за възникване на болестта чрез изхвърляне на натрупаните отпадъчни продукти, токсини и слуз.


 

Затлъстяване. Поради очистителния характер на ХЕПАРИКСИН и изхвърлянето на натрупани токсини, загнездени в черния дроб, продуктът по естествен начин спомага за редукция на излишните килограми.


Кожни и козметични проблеми. До 90% от „кожните” заболявания се дължат на натоварване на черния дроб, бъбреците или други органи. Прилагането на ХЕПАРИКСИН дава видими резултати в подобряването на външния вид и състоянието на кожата и лигавиците, което може да се забележи още след първите 10 дни.


Целулит. Дренирането на отпадните вещества в организма, значително намалява ефектът на „портокаловата кожа“.


Главоболие. Повечето форми на главоболие са на нервновегетативна основа, дължат се на повишено кръвно налягане или на самоотравяне при стомашно-чревни или жлъчно-чернодробни болести. Хепариксин работи успешно за прочистване на черния дроб, с което корените за причината на главоболието се повлияват и симптомите изчезват.


Сърдечно-съдови болести. Изчистването на кръвоносните съдове от натрупаните шлаки, повлиява комплексно еластичността на артериите и дейността на сърцето, поддържа нормални нива на лошия холестерол, а това от своя страна е добра превенция за предотвратяване на инсулти и инфаркти.


Бъбречни и жлъчни камъни. Хепариксин предлага комплексна грижа за функциите на черния дроб и жлъчката, с което се подобрява значително работата на тези органи и намалява рискът от образуване на жлъчни камъни.


Костно-ставни заболявания. След успешно пречистване, тялото се освобождава от излишните отлагания и подобрява значително своята работа. Много хора регистрират намаляване на болките в опорно-двигателния апарат и подобряване подвижността на ставите.


Простуди и вирусни инфекции. С приемът на Хепариксин, организмът многократно повишава защитните си сили и активира имунната система. Така тялото се справя ефективно с грипните състояния, като те могат да протекат в много по-лека форма или изобщо да не настъпи възпалителен процес.


Захарен диабет. Пречистването и изхвърлянето на токсините от тялото, позволява на органите да работят по-пълноценно с по-малко разход на енергия. Това, от своя страна повишава тяхната продуктивност и те са по-ефективни. Това касае и задстомашната жлеза, орган, отговорен за производството на инсулин и въглехидратна обмяна.


Запек/Констипация. Констипацията е състояние, което все повече засяга съвременния човек в предвид заседналия начин на живот и неправилното хранене. С прочистване на черния дроб и изхвърляне на токсините от тяло, се подобрява работата на отделителната система и червата.

Това не е поредната диета.

Това не е поредната лекомислена стъпка в пристъп на отчаяние. Това е оздравителна процедура, към която трябва съзнателно и сериозно да се престъпи и да се изпълни без компромис.

Ефектът е зашеметяващ.

Когато се направи три месечен курс на прочистване на черния дроб и жлъчката, ще усетите многобройни положителни промени: кожата ще ви се изчисти от акне, екземи, петна, почти няма да се разболявате, грипът и вирусите ще преминават през тялото ви назабелязано, мислите и настроението ще са по-положителни, ще имате повече енергия за работа и почивката ви ще е по-ефективна....

Какво чакате!

ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ И УКРЕПВАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА

 • Подпомага неутрализацията на вредното въздействие на свободните радикали и хепатотоксични метаболити . Укрепва черния дроб и подобрява нормалното функциониране на жлъчката.
 • Подпомага стимулацията на естествена детоксикация и възпрепятства увреждането на черния дроб, вследствие на прекомерна употреба на алкохол, храна богата на наситени мазнини, или други токсични вещества, вкл. и медикаменти. Подпомага неутрализирането на токсини, увреждащи черния дроб и постепенно регулира дейността на чернодробните ензими (алкална фосфатаза, ASAT,ALAT,GGT), чиито завишени нива в кръвта са показател за хепатотоксичност, понижена чернодробна функция, или повишена токсемия (високи нива на токсини в организма). 
 • Подобрява липидната обмяна.                                                                                                         
 • Стимулира отделянето на жлъчни сокове и противодейства на образуването на камъни в жлъчката.                                                                                                                                               
 • Подпомага възстановяването на черния дроб след прекаран хепатит и токсично увреждане.

Пречистване на организма от токсините


 

Черният дроб е един от органите в организма, който отговаря за пречистването на тялото от токсините и постъпващите вредни вещества с употребата на алкохол и някои медикаменти, както и някои вируси и паразити. Именно там се обработват и разграждат, веществата, които приемаме.                                                                                                                                                           

За да бъдем здрави и да функционират правилно всички органи и системи, е препоръчително да поддържаме нормалната работа на черния дроб и жлъчка.

Белият трън, вложен в „ХЕПАРИКСИН“ е източник на силимарин, който оказва ценни метаболитни и клетъчно-регулиращи въздействия-проявява антиоксидантно и протективно действие и спомага за защитата на черния дроб от вредното влияние на токсични вещества като алкохол, някои лекарства и други токсини.


СТЕАТОЗА

В ранните етапи (които могат да продължат десетилетие или повече), заболяването на черният дроб няма симптоми. В резултат на това, милиони нищо не подозиращи хора живеят с омазнен черен дроб  (стеатоза) и дори не го знаят.
 
СИМПТОМИ
Като цяло, затлъстяване на черния дроб протича без симптоми, но с влошаване на състоянието, могат да проявят един или повече от следните проблеми:

 • Умора138831533047047
 • Наддаване на тегло
 • Лошо храносмилане
 • Загуба на апетит
 • Непредвидена загуба на тегло
 • Болка в горната дясна част на корема
 • Дезориентация
 • Тъмни петна по шията или подмишниците
 • Гадене
 • Слабост

ДЪЛГОСРОЧНИ ЕФЕКТИ
Засенчен от по-известните си братовчеди - хепатит и цироза - чернодробна стеатоза достига епидемични размери, засягайки един на всеки трима в западните държави, дори и децата. Въпреки че симптомите могат да бъдат леки или дори несъществуващи в продължение на години, един много очевиден знак е затрудненото отслабване. Ето защо, когато има подобни оплаквания, добре е да се изследва кръвта за признаци на затлъстяване на черния дроб. Имайте предвид обаче, че с напредването на болестта, тя може да доведе до неочаквана загуба на тегло или загуба на апетит. Понякога е необходимо ултразвук или дори чернодробна биопсия, за да се постави правилна диагноза.
Сам по себе си омазнения черен дроб не се е животозастрашаващ, но лесно може да ескалира в много по-тежки състояния, включително неалкохолен стеатохепатит (NASH), цироза на черния дроб, рак на черния дроб и в крайна сметка чернодробна недостатъчност. Макар черният дроб да има забележителната способност да се регенерира и да лекува увреждане, това работи само до едно положение. Постоянното неправилно хранене, прекаляването с алкохол, медикаменти, наркотици, излагането на ежедневните токсини, плюс други здравословни усложнения, трайно увреждат черния дроб. В крайна сметка, единственото лекарство е трансплантация на черен дроб, скъпа, сложна процедура без гаранция за успех.


 

ХЕПАРИКСИН ПОДДЪРЖА ЗДРАВЕТО НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ЖЛЪЧКАТА, ДОРИ И ТЕЗИ ОРГАНИ ДА СА ПОДЛОЖЕНИ НА АГРЕСИВНОТО ВЛИЯНИЕ НА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ТОКСИНИ.


 

sss

 


Белият трън, вложен в „ХЕПАРИКСИН“ е източник на силимарин, който оказва ценни метаболитни и клетъчно-регулиращи въздействия-проявява антиоксидантно и протекивно действие и спомага за защитата на черния дроб от вредното влияние на токсични вещества като алкохол, някои лекарства и други токсини.


 

Време, до края на промоцията:

days
0
6
hours
1
1
minutes
2
1
seconds
0
0

Хепариксин подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Качество, създадено от специалисти!

Освен задължителните параметри, които се изследват, Кардиоксин се проверява и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните.

Суровините, влагани в производството са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.   

unnamed (6) нгткБЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

С куриерски фирми "РАПИДО" и "СПИДИ".

Заплащане при получаване / наложен платеж/.

Продуктите са произведени за "Мегасмарт България ЕООД".

Страна на произход България.

Нетно количество: 100мл

КОНТАКТИ:

МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. София , ул. Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88 / Административен отдел/

+359 877 72 10 40 

megasmart.office@gmail.com

www.tonik.info

За поръчка, моля попълнете следните данни:

contact
Sending

ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ: