Описание на продукта:

Съвременната жена е подложена на ежедневен стрес, лошо качество на храната, а много често на прекомерна употреба на алкохол, цигари и други опияти. Всички тези фактори нарушават здравето и оплодителните способности на организма, влошават качеството на яйцеклетките. Това крие рискове от трудно оплождане, лош генетичен материал, в някои случаи преждевременни аборти и като цяло понижени жизнени паказатели на женското здраве.

Увеличете шансовете си за успешно лечение на репродуктивните си проблеми с Хепи Уомън

Хепи Уомън е продукт, предназначен предимно за употреба в допълнение към методите за асистирана репродукция (АРТ), в това число ин-витро фертилизация, вътрематочна (интраутеринна инсеминация) и други подходи за лечение на безплодие. Въпреки това, може да бъде приеман от всяка жена, която прави опити за забременяване, включително и жени с ПКЯС и жени в по-напреднала възраст.

Създаден е като средство за подобряване на яйчниковата функция, качеството на яйцеклетката, както и цялостното репродуктивно здраве на жената.

slied1


 За кого е подходящ  Happy Woman:
 • Двойки на ART терапия (асистирани репродуктивни технологии);
 • Жени с идиопатичен инфертилитет;
 • За подготовка и подсилване на организма за износване на плода.
 • Жени на възраст над 35 години (т.нар. вторичен инфертилитет);
 • Двойки, планиращи инсеминация (IUI);
 • Двойки с установена рекурентна загуба на плода.
 • Двойки с неуспешни опити за зачеване;
 • Жени с нередовна менструация

Абсолютен пробив в съвременната фитотерапия!

 •  Без да натоварваме тялото си с излишна химия

 •  Пълно усвояване на клетъчно ниво
 •  Без консерванти, оцветители и ГМО
 •  Изцяло натурална формула, базирана на най-качестветиге фито-нутриенти
 
 
 

ТАЙНАТА:


Капсули на световно ниво

Производство във Франция по най-високи стандарти

КОНЦЕНТРИРАН ИЗВЛЕК ОТ АКТИВНИ ФИТОНУТРИЕНТИ, РАБОТЕЩИ ДИРЕКТНО НА КЛЕТЪЧНО НИВО!


 

1409097974000-pregnant За по-добро начало!
Ако сте решили, че е дошъл моментът да създадете поколение, но така желаното бебе се бави или искате да подобрите жизнените показатели на своето тяло да предоставите най-добрата среда за развитие на Вашето скъпо същество, Happy Woman е продуктът създаден специално за Вас.

Концентрираната формула е богата на най-ценните фитонутриенти, познати в съвременната фитотерапия, подпомагащи женските оплодителни способности, за да дадете най-добрия СТАРТ на себе си и на Вашето бъдещо бебе.


Лечебни растения

В съвременния свят, много често, лечебните растения са подценявани по отношение на тяхната полза в борбата с репродуктивните проблеми. Червена детелина, е билка, която е добре позната със свойствата си до повлиява положително женските репродуктивни функции, и е използвана с успех от векове. В Европа, Червена детелина, се използва от векове от жените, които искат да подобрят шансовете си за зачеване, както и за лечение на симптомите, свързани с хормонален дисбаланс, кожни проблеми или пременструален синдром.
 
Съвременната наука потвърждава свойствата на Червена детелина да подобрява женската фертилност. Няколко клинични проучвания доказват, че стимулира и балансира секрецията на хормоните участващи в овулацията и регулацията на месечния цикъл. Тези проучвания доказват значимо повишение на фертилността сред жените, използващи Червена детелина, в сравнение с контролната група на плацебо. Червена детелина е важна съставка на Хепи Уомън, който съдържа и други билки, подпомагащи зачеването, като концентрирани екстракти от Мака и Турта. 

 
Днес, все повече двойки се обръщат към по-естествените методи за борба с безплодието. Научно доказаните добавки за фертилитет водят до значимо повишение на честотата на забременяване, като по този начин предлагат добра алтернатива или подпомагат конвенционалното лечение на безплодие с лекарства или методи за асистирана репродукция (напр. ин-витро оплождане).
 
slider5

 

Състав:

 
Червена детелина, екстракт листа

Богата на изофлавони – наричани от фитотерапията фитоестрогени. Те поддържат в норма хормоналния баланс между естрогена и прогестерона в женското тяло, с което благоприятстват нормалното образуване на маточна лигавица и подпомагат закрепването на плода при възникване на бременност.

 

 
Mака, екстракт корен

Подсилва имунната система и подобрява здравето на репродуктивната система. Тя подсилва либидото и подобрява функцията на половата система. Мака помага при борбата срещу анемията, хроничната умора, импотентност. Най-същественото предимство на Мака е способността да регулира и стимулира хормоналната система, както при мъжете, така и при жените.

 
 
Турта, екстракт цветове

Туртата има противовъзпалителни, антипаразитни, антитуморни и антигъбични свойства. Най-голямо приложение на туртата е при лечение на матката и миомните възли. Турта е в помощ при спонтанни аборти, стерилитет, цялостно увреждане на половата система.


 

 

За продукта

Happy Woman подобрява всички параметри на женското здраве, необходими за успешно зачеване и здрава бременност.

Оказва положително влияние върху правилното узряване на яйцеклетките и поддържа нормален менструален цикъл.

Happy Woman влияе благотворно върху хормоналния баланс и снабвява организма с важни вещества необходими за женското здраве.

 
 

Препоръчителен прием:

2 капсули дневно преди хранене приети с достатъчно количество вода.  Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от бременни и кърмещи жени.  Съвместим с медикаментозна терапия.


slide3-1


Подобрете фертилността си с ХЕПИ УОМЪН


 

 •  ХЕПИ УОМЪН е продукт създаден в сътрудничество с водещи специалисти в областта на репродуктивното здраве, ползващ се с широка подкрепа сред лекарите, работещи в тази сфера от медицината.
 • ХЕПИ УОМЪН е продукт без лекарско предписание. С изцяло естествената си формула, съдържаща лечебни растения с научно-доказани свойства, ХЕПИ УОМЪН подпомага хормоналния баланс, цялостното репродуктивно здраве и оптимизира шансовете за зачеване.
 • Създаден от водещ специалист по репродуктивно здраве, ХЕПИ УОМЪН съчетава съставки подобряващи фертилността. 
 • Формулата на ХЕПИ УОМЪН се базира на натрупани научни литературни данни с цел оптимизиране на фертилността по безопасен и естествен начин, като част от здравословен начин на живот и хранене. С патентованата си формула, ХЕПИ УОМЪН
   подпомага възстановяването на хормоналния баланс и цялостното репродуктивно здраве.
 • ХЕПИ УОМЪН няма негативни странични ефекти и няма отношение към възникването на многоплодна бременност.

ПОРЪЧКА

ПОРЪЧКА
Sending