Съставките на Хепи Мен са с научно доказани свойства по отношение на подобряване на мъжката фертилност и подобряване на цялостното репродуктивно здраве, като част от здравословен хранителен режим и начин на живот. Идеален за мъже с намален брой сперматозоиди и за мъже желаещи да оптимизират репродуктивното си здраве.

Оплодителната способност на семенната течност се определя не само от общия брой сперматозоиди, но също и от тяхната концентрация в определен обем, тяхната подвижност и морфология. Подвижността на сперматозоидите в спермограмата се дефинира като процентът сперматозоиди, които се движат, както и тяхната способност да „плуват” в права посока. Семенната течност с добри показатели е с жизнеспособни сперматозоиди в оптимална концентрация и позволява те да се придвижват през матката към фалопиевите тръби и, най-накрая, да проникнат през обвивката на яйцеклетката, за да настъпи оплождане.

Как да бъдат повишени броя и подвижността на сперматозоидите? Хепи Мен е отговор на тези ключови въпроси свързани с мъжкото репродуктивно здраве. С ефективната си формула, която съчетава мощна комбинация от антиоксиданти, витамини, минерали и аминокиселини от фитопроизход, Хепи мен подпомага формирането на семенна течност с висока оплодителна способност, като повишава както общия брой здрави сперматозоиди, така и тяхната подвижност.


Абсолютен пробив в съвременната фитотерапия!

 
  •  Без да натоварваме тялото си с излишна химия
  •  Пълно усвояване на клетъчно ниво
  •  Без консерванти, оцветители и ГМО
  •  Изцяло натурална формула, базирана на най-качестветиге фито-нутриенти
 

Особено подходящ е при:

Мъже с нарушено качество на спермата

 

Двойки на ART терапия (асистирани репродуктивни технологии)
Мъже с идиопатичен инфертилитет
Мъже с повишена ДНК фрагментация
Мъже на възраст над 35 години (т.нар. вторичен инфертилитет)
 

Мъже със субклинична форма на варикоцеле

 

След варикоцелектомия

 

Двойки, планиращи инсеминация (IUI)

 

Двойки с установена рекурентна загуба на плода

 

Двойки с неуспешни опити за зачеване
 
 
 

 

ТАЙНАТА:


 Капсули на световно ниво

Производство във Франция по най-високи стандарти

КОНЦЕНТРИРАН ИЗВЛЕК ОТ АКТИВНИ ФИТОНУТРИЕНТИ, РАБОТЕЩИ ДИРЕКТНО НА КЛЕТЪЧНО НИВО!


 

За по-добро начало!

Ако сте решили, че е дошъл моментът да създадете поколение, но така желаното бебе се бави или иската да подобрите жизнените показатели на своята семенна течност, Happy Man е продуктът създаден специално за Вас.

Концентрираната формула е богата на най-ценните фитонутриенти, познати в съвременната фитотерапия, подпомагащи мъжките оплодителни способности, за да дадете най-добрия СТАРТ на себе си и на Вашето бъдещо бебе.

КАКВИ СА РИСКОВЕТЕ

Съвременният мъж е подложен на ежедневен стрес, лошо качество на храната, а много често на прекомерна употреба на алкохол, цигари и други опиати. Всички тези фактори нарушават качествата на спермата, а това крие рискове от трудно оплождане, лош генен материал, в някои случаи преждевременни аборти на партньорката и като цяло понижени жизнени пoказатели на мъжкото здраве.

 
 

Увеличете шансовете си за успешно лечение на репродуктивните си проблеми с Хепи Мен за мъже!

Хепи Мен за мъже е хранителна добавка за редпордуктивно здраве от клиничен клас. Създаден е като средство за подпомагане на репродуктивните функции на мъжа посредством понижение на оксидативния стрес, подобрение на функцията на сперматозоидите и подобрение на цялостния нутриционен статус.

Ролята на оксидативния стрес в мъжкото безплодие, е тема, която получава сериозно внимание през последните години, и то с право -  счита се, че оксидативния стрес води не само до понижение на концентрацията и подвижността на сперматозоидите, но предизвиква и увреда на генетичния им материал. Богатата на антиоксиданти формула на Хепи Мен за мъже отразява последните научни открития в тази област и успешно противодейства на вредното влияние на оксидативния стрес върху мъжкото репродуктивно здраве.

С пълния си набор от доказано ефективни фитонутриенти в концентриран вид под формата на екстракти, Хепи Мен за мъже е изчерпателен продукт за мъжко репродуктивно здраве.
Хепи Мен e средство за подобряване на всички основни спермални показатели – брой, концентрация, подвижност, морфология и ДНК интегритет.

Хепи Мен за мъже е създаден предимно като допълнение към методите за асистирана репродукция (АРТ), в това число ин-витро фертилизация, вътрематочна (интраутеринна инсеминация), както и други подходи за лечение на безплодие. Въпреки това, може да бъде приеман от всеки мъж в активна репродуктивна възраст, който планира да стане баща.


 

Състав:

Екстракт трибулус терестрис (бабини зъби)

При мъжете увеличава лутеинизиращия хормон в тестисите, чрез който се образува тестостерон. Увеличава нивата на тестостерона, броя подвижността и жизненоспособността на сперматозоидите. Допринася за нормалния фертилитет и възпроизводство.

 

Екстракт епимедиум (разгонен козел)

Билката епимедиум, се прилага за подобряване на сексуалната активност на мъжете и помага за проблеми като еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Подобрява силата и потентността по естествен начин. Веществото, което оказва благоприятно влияние на сексуалната мощ, е вид флавоноид, наречен икариин. Последният има вазодилатиращо действие върху съдовете, т.е. разширява кръвоносните съдове и увеличава количеството на кръв, която тече към органите. Този ефект е особено изразен в областта на гениталиите. Допринася за нормалната сперматогенеза.

Eкстракт панакс женшен – листа

Допринася за нормалния синтез на аминокиселини и защитата на клетките от оксидативен стрес.
Нормализирането на синтеза на аминокиселини е важна предпоставка за качеството на спермата. L-карнитин, например, се синтезира в организма от аминокиселините лизин и метионин, а глутатион -от цистен, глицин и глутаминова киселина.

 

За продукта


 

 Happy Man подобрява всички параметри на качеството на семенната течност, необходими за успешно зачеване и здрава бременност.
Оказва положително влияние върху подвижността, морфологията, броя на сперматозоидите и обема на семенната течност.
Happy Man влияе благотворно върху редукцията на ДНК фрагментацията в сперматозоидите.

 
 

Препоръчителен прием:

2 капсули дневно преди хранене приети с достатъчно количество вода.  Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от бременни и кърмещи жени.  Съвместим с медикаментозна терапия.


 

 

ПОРЪЧКА

ПОРЪЧКА
Sending