При заболявания на храносмилателната система

Здравето на всеки от нас е пряко свързано със здравето на храносмилателната ни система. От голямо значение е по колко пъти на ден се храним,  с какво се храним и как храната се усвоява от организма.

Оптимално функциониращата храносмилателна система е в основата на добрия живот. Гастронетерологичният  тракт, освен че има задача да абсорбира и обработи полезните вещества от храната, предпазва тялото от различни токсини. Грижата за тази сложна система съвсем не се изчерпва само с добрата и балансирана диета. Много важен е и балансът между „добри” и „лоши” бактерии, поддържането на балансирана флора в тънките черва, нормалната перисталтика и редовна елиминация на отпадъчните продукти от тялото, производство на стомашни секрети в нормални количества и др.

Храносмилането е сложен процес, зависещ от много и различни механични, химически и неврологични фактори. Напредването на възрастта оказва силно влияние върху процесите на храносмилане, когато и най-малкото оплакване не бива да се пренебрегва, тъй негативните последствия могат да бъдат сериозни.

Стомашно-чревният тракт съдържа най-голям брой имунни клетки и също така е дом на т. нар. гастро-ентеро-нервна система, обединяваща най-голямата и най-сложна организация на неврони извън централната нервна система. С напредването на възрастта, всеки орган, свързан с храносмилането претърпява промени, оказващи негативно въздействие върху цялата храносмилателна система.

gastroenteritis-viralМного са заболяванията, от които страда храносмилателната система – гастрит, колит, язва, синдром на раздразнените черва, панкреатит, диария, запек, болест на Крон. Тези проблеми могат да са както хронични, така и епизодични, но винаги са неприятни. А когато се изострят, предизвикват истинско страдание, изключителен дискомфорт. Лечението на болестите на храносмилателната система зависи най-вече от характера на заболяването. В общия случай се назначава специална хранителна диета, включваща продукти, съдържащи много витамини и минерали, а както в по-далечното минало, така и днес, срещу тях работят отлично и ред природни продукти, приложени както самостоятелно, така и в комбинация. Последните години възможностите на  приложението на натурални лекове са още по-големи, благодарение на технологиите, използвани в съвременната фитотерапия, които позволяват извличане на активните субстанции от билки по нетермичен водно – етанолов път.

gastroenteritis-3d-medical-illustration-organ-highlightМетодът гарантира максимално концентрация, прецизна дозировка и цялостно запазване на качествата на извлеците за дълго време. Именно така е създаден продуктът „Гастроксин“ – използван в цял свят. Той е изцяло на билкова основа, с точно изчислени пропорции от активните фито нутриенти. Растението невен се справя много добре с язва и възпаление на дебелото черво, колит, стимулира ефективно процесите на разграждане на храната, правилното усвояване на хранителните вещества. Жълтият кантарион е изключително лечебен при язвени болести и гастрит. Както и ментата, която помага срещу болки, при възпалителни процеси на храносмилателната система и др. Включен е кориандър – за успокояване на болки и регулиране перисталтиката на червата. Специалистите са категорични, че „Гастроксин“ е изключително добра формула, която гарантира пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.

ГАСТРИТ И КОЛИТ


 

2-1Нерядко гастрит и колит, т.н. възпаление на дебелото черво, се появяват паралелно. Това е особено характерно при случаи на нездравословно хранене, бактериална инфекция, стрес. Симптоматиката може да се развие остро – с болки в стомаха и последващи мъчителни колики, в чревния тракт, диария, подуване на корема и образуване на газове. Острите състояния обикновено засягат и тънките черва. Когато целият тракт – от стомаха до дебелото черво страда, нещата не са никак безобидни и има нужда от компетентна намеса. Използването на билки и особено продължителното спазване на диета дава шанс за излекуване на тези състояния.

Видове гастрит:

Според клиничната картина и начина на развитие на болестта гастритите се делят на остър и хроничен. Острият гастрит най-често се дължи на външни фактори (например преяждане, употреба на алкохол, прием на някои медикаменти, като нестеродни противовъзпалителни средства, кортикостероиди, цитостатици, хранителни отравяния ( токсиноинфекции) със стафилококи, салмонела и други бактерии).

Остър гастрит може да се развие и при остър стрес, вследствие на голяма кръвозагуба, обширни изгаряния, пренатоварване. Хроничният гастрит се дели на няколко типа. Смята се, че при тип А се развива по автоимунни механизми.

Тип В гастритът засяга антрума на стомаха и в над 85% от случаите  се развива в следствие на инфекция с Helicobacter pylori.

Съществува и гастрит тип C , който се дължи на химични въздействия – нестероидни противовъзпалителни средства и агресивно въздействие на жлъчката при рефлукс към стомаха.

 Язва


 

gastrit2Болки и дискомфорт с усещане за бодежи и парене, подуване на корема, гадене и повръщане, тежест след хранене… Това са само част от симптомите при язва на стомаха (пептична язва) и язва на дванадесетопръстника (дуоденална язва) – едни от най-широко разпространените заболявания на стомашно-чревния тракт.

Най-често язвата се развива във възрастта между 40 и 50, но в резултат от огромния стрес в ежедневието и липсата на здравословни навици, напоследък засяга и по-млади хора.

Как се появява язвената болест? Стомашната и дуоденалната язви са резултат от сходни механизми, свързани с нарушения в защитните фактори, предпазващи лигавицата на стомаха и на дванадесетопръстника. Тук главна роля играе недостигът на муцин – гелообразна субстанция, произвеждана от клетките на стомашната лигавица, чието основно предназначение е да образува защитен слой върху стените на стомаха. Предпазва стомашно-чревния тракт от стомашната солна киселина и жлъчните киселини, от патогени и др.


 Гастроксин действа разнопосочно при облекчаване на неприятните симптоми при язва, колит и гастрит и може да се приема от всички хора с дискомфорт на храносмилателната система.


 

Защо е важна храносмилателната система? Ползи от правилно функционираща храносмилателна система:

 • Без повече запек или диария
 • Без подуване
 • Без газове
 • Без спазми на гладката мускулатура
 • Повишена енергия
 • Намалено тегло
 • Без стомашни киселини и рефлукс
 • Изчистени токсини от общия кръвопоток
 • Завишен имунитет
 • Подобрено състояние на кожата
 • Намалени алергични реакции
 • Подобрено храносмилане
 • Подобрена памет и концентрация
 • Без депресивни състояния безпокойство
 • Стабилни нива на глюкоза в кръвта
 • И много други!

 


cropped-gastroxin.jpgГастроксин доказано подобрява състоянието на цялата храносмилателна система и облекчава симптомите при различни проблеми на стомашно-чревния тракт, включително язвена болест, гастрит, киселини, гастроезофагиален рефлукс и др.

Не се учудвайте , ако след 60-90 дни на прием на Гастроксин, започнете да отчитате силно подобрение на Ваши здравословни проблеми, които не сте знаели на какво се дължат.


 

unnamed (6)птгннннннннннннСвойства:

 • Поддържа чревната флора
 • Помага за неутрализиране на  патогенните бактерии
 • Прочиства и предотвратява образуването на полипи на дебелото черво
 • Спомага за неутрализирането на редица инфекциозни причинители в стомашно-чревния тракт, постъпващи с храната
 • Осигурява ефективна детоксикация на дебелото черво и храносмилателния тракт
 • Укрепва имунната система
 • Прекъсва процеса на хроничните възпаления в храносмилателния тракт
 • Възстановява нарушения баланс в организма, и трайно премахва хроничните запек и разстройство
 • Активира естествената диуреза като подпомага изхвърлянето на излишните токсични течности от организма
 • Участва за елиминирането на патогенните бактерии и микроорганизми в червата

СЪСТАВ:

Calendula isolated on white

Невенът е растението, което успешно се справя с чернодробни заболявания, язва на стомаха, възпаление на дебелото черво, колит, воднянка. Билката стимулира правилното функциониране на черния дроб и панкреаса, които са основни участници в процесите на разглеждането на храната, с което услеснява правилното усвояване на хранителните вещества.

menta

Ментата помага да се преодолее синдромът на нервния стомах. Чрез активиране на антибилковия канал в дебелото черво и успокояване на възпалителните процеси в храносмилателната система и болките в нея, ментата действа за диспепсията на стомаха и оздравителните процеси. Малко известен е и фактът , че ментата унищожава глисти и паразити, които в много случаи са причинители на сериозни заболявания.

frische Zweige Johanniskraut vor weißem Hintergrund

Жълтият кантарион помага при язвени болест и гастрит, болест на дванадесетопръстника. Всички стомашни неразположения и болести се повлияват добре от действието на жълтия кантарион, защото той успокоява симптомите и лекува рани и възпаления. Премахва киселини, газове, гадене, колики, лошо храносмилане, диария.

624-300-koriandyr

Кориандърът подпомага функциите на храносмилателната система, перисталтиката на червата. Прилага се с успех като средство за премахване на газове в стомаха и за лениви черва, запек, болест на Крон.

СПЕЦИАЛИСТИТЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАТ

 

untitled-23%d1%85%d1%85%d1%85Гастроксин оказва положително въздействие върху храносмилателния процес и състоянието на стомашно-чревната лигавица. Продъктът съдържа ценни биоактивни вещества, които намаляват стомашната киселинност, оказват газогонно и спазмолитично действие, спомагат за поддържане на нормалната стомашно-чревна флора и понижават рефлекторната възбудимост на ентералната нервна система.

Гастроксин поддържа здравословното състояние на лигавицата, подобрява кръвоснабдяването й и насърчава концентрацията на простагландини, подпомагащи мукозната секреция и клетъчната пролиферация в стомаха. Облекчава състоянието при язва на стомаха (пептична язва), язва на дванадесетопръстника (дуоденална язва), хроничен гастрит, киселини, тежест и болки в областта на стомаха, подуване, и др.


Гастроксин подпомага правилното функциониране на цялата храносмилателна система и може да ви бъде сигурен помощник при борбата с различни проблеми с храносмилането със следните симптоми :

Тежест в стомаха, подуване, газове, оригване, гадене, киселини, застой на храна, непоносимост към богата на мазнини храна, диария, запек, заболявания на панкреаса, чернодробни заболявания (стеатоза, цироза, хепатит).


 

untitled-9-1За работещия човек, не винаги е лесно да намери време и да приготвя всеки ден сам точните пропорции, а да не говорим, че при билките, дори и времето на варене и престояване са от значение за качеството на лечебната смес. В крайна сметка можем да загубим ценно време без да постигнем реални резултати и без да се лекуваме.

Течните еликсири на Мегасмарт съдържат силно концентрирани и прецизно дозирани количество от веществата в билките. За да повлияем върху нормалното функциониране, трябва да бъдат изпити огромни количества чай. Това ще натовари работата на бъбреците и помагайки на един орган, ние ще навредим на друг. При концентрирания извлек, този недостатък е елиминиран. Достатъчно е да приемате по определен брой капки сутрин и вечер , за да се повлияят благоприятно функциите на Вашия организъм, без да натоварвате другите органи и системи.

ТЕХНОЛОГИЯТА:


untitled-14Нетермичен водно – етанолов път на извличане на активните субстанции

Най-ефективният метод, гарантиращ максимална концентрация, точна дозировка и запазване на качеството на извлеците за продължителен период от време. Първият в своя клас продукт, разработен изцяло на билкова основа, с точно изчислени пропорции от активните фито нутриенти, гарантиращи пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.

Предупреждения: Да не се употребява от бременни, кърмачки и лица под 18 години. Хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на сухо и защитено от светлина, недостъпно за деца място.

Всяка единица опаковка има съответния партиден номер и срок на годност с упомената конкретна дата.

unnamed (6)птгннннннннннннПродуктът се произвежда в Европейския съюз, от лицензиран производител на хранителни добавки с удостоверение за регистрация, отговарящ на изискванията на Регламент /ЕО/№852/2004 на Европейския Парламент и на съвета от 29 април 2004г., относно хигиената на храните.

Продуктът подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.Качество, създадено от специалисти!


Освен задължителните параметри, които се изследват, продуктът се проверява и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните.

Суровините, влагани в производството са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.   

Време, до края на промоцията:

days
0
4
hours
1
2
minutes
3
2
seconds
0
0
 • Продуктът подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.
 • Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.
 • Качество, създадено от специалисти!
 • Освен задължителните параметри, които се изследват, продуктът се проверява и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните.
 • Суровините, влагани в производството са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.   
 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА
 • С куриерски фирми "РАПИДО" и "СПИДИ".
 • Заплащане при получаване / наложен платеж/.
 • Продуктите са произведени за "Мегасмарт България ЕООД".
 • Страна на произход България.
 • Нетно количество: 100мл.

КОНТАКТИ:

 • МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД
 • гр. София ,Хул. Й. Хаджиконстантинов 88
 • / Административен отдел/
 • +359 877 72 10 40 
 • megasmart.office@gmail.com

Препоръчителен прием:

По 60 капки, 2-3 пъти дневно разтворени в 50 мл вода или сок. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от бременни и кърмещи жени. Съвместим с медикаментозна терапия.

 

За поръчка, моля попълнете следните данни:

contact
Sending

ПРЕПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ: