Първите симптоми за диабета /както тип 1, така и тип 2/ се дължат на високата кръвна захар и на загубата на глюкоза в урината. Умората е характерен симптом – при диабет клетките губят способност да усвояват от кръвта глюкозата, която е основен енергиен източник. Те по-усилено преработват мазнини и белтъчини, но тъй като те не отделят пълноценно енергия, недостигът й е причина за слабост. Освен жаждата, симптом е и по-честото и по-обилно уриниране. Бъбреците имат т.нар. глюкозен праг – стойност на кръвната захар, над която започва по-усиленото й отделяне в урината. При диабета с високо ниво на  инсулин, е налице и повишен апетит – пак търсене на повече калории.


 

cukorbetegsegСпециално оплакванията при захарен диабет тип 2 настъпват постепенно, имаме по-плавно развитие на инсулиновата резистентност, със съпровождаща повишена продукция на инсулин. Човек може да е развил диабет, но да не се чувства болен и болестта да бъде открита свързано с внезапни сърдечни проблеми, с нарушение на бъбречните функции и т.н. Ходът на развитие на диабета, обаче, може да бъде забавен и дори париран, твърдят немалко специалист и на базата на своите практитки предлагат иновативна терапия – комбинация от билки и подправки, формула, способна да понижи кръвната захар. Тя е ДИАБЕКСИН – концентрирани извлеци от растенията глухарче, коприва и от бобови шушулки. Ефектът е стимулиране на отделянето на инсулин от бета клетките на панкреаса, продуктът е богат на вещества с действие, подобно на инсулина.


 

Ред проучвания напоследък се концентрират именно върху работата на панкреатичните клетки, отговорни за производството на инсулин, който разгражда кръвната захар и за връзката на панкреаса с другите жлези. И доказват, че клетките на панкреаса могат да бъдат стимулирани – да запазят по-дълго функционалността си, но и да бъдат възстановявани до определено ниво, което дълго време е било отричано.


 

„Инструментът“ се оказва група биоактивни вещества, ензими и органични киселини, които се съдържат в комплекс от растения. Част от тях стимулират отделянето на инсулин от бета-клетките на панкреаса, а други съдържат вещества с подобно на инсулина действие и така се въздейства комплесно върху диабета. Използваната прецизно балансирана формула е ДИАБЕКСИН, който, при определена продължителност на прием, може да понижи нуждите на организма от допълнителен прием на инсулин над 75%, казват новите проучвания.diabet

Опасно е, ако продължително време сте с висока кръвна захар без да го знаете. Това състояние уврежда „тихо“ много от органите. Хипергликемията засилва атеросклерозата на основните артерии, както е при коронарната болест, на малките артерии и капилярите, предпоставя инфаркти и инсулти. Предпазването и контролът на нивото на кръвната захар са много важни. Здравето изисква отговорно поддържане на физиологичните й нива, като пренебрегването на контрола е изключително опасно, особено при хора с диагностициран диабет.


 

АКО ВИ БЪДЕ ПОСТАВЕНА ДИАГНОЗА ДИАБЕТ, ЗНАЙТЕ, ВИЕ НЕ СТЕ ЕДИНСТВЕН. НО КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ИМАТЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЩЕ МОЖЕТЕ ДА КОНТРОЛИРАТЕ ДИАБЕТА. ДИАБЕТЪТ НЕ Е СТРАШЕН, СТРАШНОТО СА УСЛОЖНЕНИЯТА.

unnamed (4)ЗА ДА ФУНКЦИОНИРА ,ОРГАНИЗМЪТ НИ СЕ НУЖДАЕ ОТ ЕНЕРГИЯ. ТЯ СЕ ДОСТАВЯ НА МУСКУЛИТЕ, НА МОЗЪКА, НА ВСИЧКИ ОРГАНИ ОТ КРЪВТА ПОД ФОРМАТА НА ЗАХАР(ГЛЮКОЗА), КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ ОПОЛЗОТВОРИ ВЕДНАГА ИЛИ ДА СЕ СКЛАДИРА В ЧЕРНИЯ ДРОБ ПОД ФОРМАТА НА ВЪГЛЕХИДРАТ С ДЪЛГА ВЕРИГА ГЛИКОГЕН. ЗА ДА „ЗАРАБОТИ“, ЕНЕРГИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОНИКНЕ В КЛЕТКИТЕ. ТОВА СТАВА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНСУЛИНА-ХОРМОН, ПРОИЗВЕЖДАН ОТ ПАНКРЕАСА, КОЙТО ПОЗВОЛЯВА НА ЗАХАРТА ДА ВЛЕЗЕ В КЛЕТКАТА И ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ЕНЕРГИЯ. НО ПРИ СТРАДАЩИТЕ ОТ ДИАБЕТ ТИП 2, ПРОНИКВАНЕТО НА ЗАХАРТА В КЛЕТКИТЕ Е ЗАТРУДНЕНО.В КРЪВТА ЛИПСВА ДОСТАТЪЧНО ИНСУЛИН И НЯМА ВЪГЛЕХИДРАТНА ОБМЯНА.

ТОГАВА ЗАХАРТА СЕ НАТРУПВА В КРЪВТА В ИЗЛИШЪК, СЪСТОЯНИЕТО СЕ НАРИЧА ХИПЕРГЛИКЕМИЯ И РАНО ИЛИ КЪСНО ВОДИ ДО УВРЕЖДАНЕ НА ЦЕЛИЯ ОРГАНИЗЪМ. ПАЦИЕНТЪТ НЕ ВИНАГИ МОЖЕ ДА РАЗПОЗНАЕ БОЛЕСТТА. МОЖЕ ДА СТРАДА ОТ ДИАБЕТ, БЕЗ ДА ГО ОСЪЗНАВА, БЕЗ ДА СЕ ЧУВСТВА БОЛЕН, ВЪЗМОЖНО Е МНОГО ВРЕМЕ ДА НЯМА КАКВИТО И ДА БИЛО ПРИЗНАЦИ ЗА ДИАБЕТ И ИЗВЕДНЪЖ ПО ПОВОД НА КОНКРЕТНО,ВНЕЗАПНО УСЛОЖНЕНИЕ-СЪРДЕЧНИ ПРОБЛЕМИ, НАРУШЕНИЕ НА ЗРЕНИЕТО ИЛИ НА БЪБРЕЧНИТЕ ФУНКЦИИ, ЛЕКАРЯТ ДА НАПРАВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ДА УСТАНОВИ БОЛЕСТТА.

 

КАКВИ СА ПРИЧИНИТЕ ЗА РАЗВИТИЕ НА ДИАБЕТ ТИП 2?


 

 

ПЪРВИЯТ ФАКТОР Е НАСЛЕДСТВЕНАТА ОБРЕМЕНЕНОСТ.

ВТОРИЯТ ОСНОВЕН ФАКТОР Е ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО.

ВТОРИЧНИТЕ ФАКТОРИ,КОИТО ДОПРИНАСЯТ ЗА ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО,СЪЩО ИГРАЯТ ОПРЕДЕЛЕНА РОЛЯ:

 •  ВИЕ ВОДИТЕ ЗАСТОЯЛ ЖИВОТ:
 •  ХРАНИТЕ СЕ НЕ БАЛАНСИРАНО:         

БРЕМЕННОСТТА СЪЩО ПРЕДСТАВЛЯВА ФАКТОР,КОЙТО БЛАГОПРИЯТСТВА ПОЯВАТА НА БОЛЕСТТА.


 

И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО,С НАПРЕДВАНЕ НА ВЪЗРАСТТА РИСКЪТ ОТ ДИАБЕТ СЕ УВЕЛИЧАВА,ОСОБЕНО АКО СТЕ НАД 40 ГОДИНИ.

СИМПТОМИ ПРИ ДИАБЕТ

 

frffrfВажно е да се знае, че ранната диагностика може да предоврати в голяма степен развитието на усложнения.

ГОЛЯМА ЖАЖДА И ПРИЕМ НА МНОГО ВОДА-КОГАТО КРЪВНАТА ЗАХАР Е ПОВИШЕНА В ОРГАНИЗМА И КЛЕТКИТЕ НЕМОГАТ ДА Я УСВОЯТ,ЧЕСТО ТЯ СЕ ОТДЕЛЯ ОТ ОРГАНИЗМА ЧРЕЗ УРИНАТА,КОЕТО ВОДИ ДО ПОВЕЧЕ ПРИЕМ НА ВОДА И ПОВЧЕ УРИНИРАНЕ.

Повишена умора – поради невъзможността на организма да усвоява енергията от храната много често пациентите чувстват повишена умора или лесна уморяемост.

Рязко напълняване или рязко отслабване – в различните си форми диабета или началните признаци на диабет могат да предизвикат напълняване или отслабване.Наличието на много неусвоен инсулин в кръвта предизвиква глад и съответно много позиви за хранене,което може да доведе до качване на килограми.А в други случаи и стадии,невъзможността на организма да усвоява енергията,кара тялото да губи много от теглото си. Като цяло трябва да следите за необясними промени в теглото.

Инфекции – високата кръвна захар в кръвта потиска дейността на имунната система на организма и позволява появата на много инфекции и бавното заздравяване на рани.

ДА ПОДДЪРЖАШ НОРМАЛНИ НИВА НА КРЪВНАТА ЗАХАР И ВЪГЛЕХИДРАТНАТА ОБМЯНА Е ПО-ЛЕСНО, ОТКОЛКОТО СИ МИСЛИШ!


 

1

ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ

Ограничи храните,

богати на холестерол.

2

ТЕГЛО В НОРМА

Поддържай здравословни нива

на своето тегло.

3

КРЪВНА ЗАХАР

Следи редовно показателите

на своята кръвна захар.

4

ДИАБЕКСИН

Вездейства директно върху

въглехидратната обмяна.

КАК ДЕЙСТВА ДИАБЕКСИН?


 

Не сте ли се замисляли понякога,защо едни продукти са много ефективни,докато други, с почти същия състав или дори същия не действат? Ако тайната се крие единствено в избора на съставките, то  „фалшификатите“ ще бъдат също толкова ефективни, колкото и оригиналите. Изборът на правилните съставки е важен,но успехът ще бъде гарантиран само ако изберем възможно най-доброто съчетание. Ето защо ние спазваме строго формулата! Диабексин е уникална комбинация от съставки, извлечени без да се подлагат на висока температура, което гарантира тяхната активност и запазени свойства. Така извлечените фитонутриенти работят директно върху клетките, като стимулират естествените метаболитни процеси и позволяват на тялото да се саморегулира, като поддържа в норма дейността на панкреаса и въглехидратната обмяна.

Диабексин е хранителна добавка с революционна формула, разработена на базата на 100% естествени съставки. Този продукт няма конкуренция! Той предоставя най-доброто решение за онези от вас, които имат завишени нива на кръвната захар, забавен матаболизъм и нарушена въглехидратна обмяна.


 

 

ОПТИМАЛНА ПОДКРЕПА ПРИ:


 

 • Контрол на кръвната захар
 • Въглехидратна обмяна на организма
 • Спомага за намаляване на теглото
 • Стумулация на бета-клетките на панкреаса за производство на инсулин
 • По-успешно усвояване на произведеният от тялото инсулин
 • Активно разграждане на произведеният от тялото инсулин
 • Пълноценно усвояване на глюкозата от мускулните клетки
 • Разграждане на скорбялата постъпваща в организма чрез храната
 • Пълно усвояване на моно и поли захаридите в червата
 • Забавяне покачването на глюкозата в кръвта през деня,особено след хранене

Диабексин подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Качество, създадено от специалисти!

Освен задължителните параметри, които се изследват, Кардиоксин се проверява и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните.

Суровините, влагани в производството са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.   

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

С куриерски фирми "РАПИДО" и "СПИДИ".

Заплащане при получаване / наложен платеж/.

Продуктите са произведени за "Мегасмарт България ЕООД".

Страна на произход България.

Нетно количество: 100мл

 

Препоръчителен прием:

По 60 капки, 2-3 пъти дневно разтворени в 50 мл вода или сок. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от бременни и кърмещи жени. Съвместим с медикаментозна терапия.

e-mail

КОНТАКТИ:

МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. София , ул. Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88 / Административен отдел/

+359 877 72 10 40 

megasmart.office@gmail.com

www.tonik.info