КЛЕТЪЧНА ТЕРАПИЯ

С АКТИВНИ КОМПОНЕНТИ

по рецептурите на д-р Хлебаров

по-ниска
кръвна захар

 

ДИАБЕКСИН е чудесна комбинация от билки и подправки, способна да понижи кръвната захар. Съдържа концентрирани извлеци от растенията глухарче и коприва, както и от бобови шушулки.

Ефектът е стимулиране на отделянето на инсулин от бета-клетките на панкреаса.

Продуктът е богат на вещества с действие, подобно на инсулина.
ДИАБЕКСИН Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФИКАСНА ФОРМУЛА ОТ БИОАКТИВНИ ВЕЩЕСТВА, КОЯТО:Съдържа вещества с действие, подобно на инсулина

Стимулира отделянето на инсулин от бета-клетките на панкреаса

ДИАБЕКСИН
е продукт без конкуренция

забавя и дори в някои случаи спира прогресирането на захарния диабет

Д-р Найденов, ОПЛ

"След използване на ДИАБЕКСИН от някои от моите пациенти, сега мога да свидетелствам за неговата ефективност. Видимо тяхното състояние се подобри, и то в много кратки срокове."

ДИАБЕКСИН Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С РЕВОЛЮЦИОННА ФОРМУЛА ОТ БИОАКТИВНИ ВЕЩЕСТВАЗНАЕТЕ ЛИ КАКВИ СА СИМПТОМИТЕ НА ДИАБЕТА?


Симптомите на диабета се дължат на високата кръвна захар и на загубата на глюкоза в урината.

Оплакванията при захарен диабет тип 2 настъпват постепенно, налице е плавно развитие на инсулиновата резистентност със съпровождаща повишена продукция на инсулин. Човек може да е развил диабет, но да не се чувства болен и болестта да бъде открита свързано с внезапни сърдечни проблеми, с нарушение на бъбречните функции и т.н.Умора – при диабет клетките губят способност да усвояват от кръвта глюкозата, която е основен енергиен източник. Те по-усилено преработват мазнини и белтъчини, но тъй като те не отделят пълноценно енергия, недостигът й е причина за слабост

Силна жажда и сухота в устата

Прием на големи количества вода

Честото и обилно уриниране. Бъбреците имат т.нар. глюкозен праг – стойност на кръвната захар, над която започва по-усиленото й отделяне в урината

При диабета с високо ниво на инсулин е налице и повишен апетит – отново свързан симптом с търсене на повече калории за организма.

Рязко напълняване или рязко отслабване

Поява на много инфекции и бавно заздравяване на рани – високата кръвна захар в кръвта потиска дейността на имунната система


НАЙ-НОВИТЕ МЕДИЦИНСКИ ПРОУЧВАНИЯ ПОКАЗВАТ...
ЧЕ КЛЕТКИТЕ НА ПАНКРЕАСА, КОИТО СА ОТГОВОРНИ ЗА ПРОИЗВОДСТВОТО НА ИНСУЛИН, МОГАТ ДА БЪДАТ СТИМУЛИРАНИ ДА ЗАПАЗЯТ ПО-ДЪЛГО ФУНКЦИОНАЛНОСТТА СИ, СЪЩО И ДА БЪДАТ ВЪЗСТАНОВЯВАНИ ДО ОПРЕДЕЛЕНО НИВО. ДИАБЕКСИН Е МОЩЕН ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ТОВА.


опасно ли е...
ако продължително време сме с висока кръвна захар

Това състояние уврежда „тихо“ много от органите

Хипергликемията засилва атеросклерозата на основните артерии, на малките артерии и на капилярите

Предпоставя инфаркти и инсулти

Предпазването и контролът на нивото на кръвната захар са много важни. Здравето изисква отговорно поддържане на физиологичните й нива, като пренебрегването на контрола е изключително опасно, особено при хора с диагностициран диабет.ДИАБЕКСИН Е УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ СЪСТАВКИ, СТИМУЛИРАЩИ ЕСТЕСТВЕНИТЕ МЕТАБОЛИТНИ ПРОЦЕСИ И ПОЗВОЛЯВАЩИ НА ТЯЛОТО ДА СЕ САМОРЕГУЛИРА, КАТО ПОДДЪРЖА В НОРМА ДЕЙНОСТТА НА ПАНКРЕАСА И ВЪГЛЕХИДРАТНАТА ОБМЯНА.

Диана, Костова

"С диабет тип 2 съм. Пия Диабексин вече 5 месеца и захарта ми не играе както преди. Даже си позволявам да си хапвам сладичко, докато го пия."

кои са причините
да развием диабет тип две

Наследствена обремененост

Затлъстяване

Някои вторични фактори

  • водене на застоял живот
  • небалансирано хранене
  • бременност – в някои редки случаи благоприятства появата на диабет
  • напредване на възрастта – след 40 години се увеличава вероятността да се развие заболяванетоДИАБЕКСИН Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА С РЕВОЛЮЦИОННА ФОРМУЛА

РАЗРАБОТЕНА НА БАЗАТА НА 100% ЕСТЕСТВЕНИ СЪСТАВКИ. ТОЙ ПРЕДОСТАВЯ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ХОРА СЪС ЗАВИШЕНИ НИВА НА КРЪВНАТА ЗАХАР, ЗАБАВЕН МАТАБОЛИЗЪМ И НАРУШЕНА ВЪГЛЕХИДРАТНА ОБМЯНА.Вили Сечанова

" Изключително силен продукт! Очарована съм!"Давид Константинов

" Диабексин наистина понижи кръвната ми захар."Коприва 240 mg (Urtica Dioicа)

Намалява нивото на кръвната захар при диабет; има силно кръвоспиращо действие; използва се за лечение на възпалителни заболявания на бъбреците и пикочните пътища; при различни заболявания на кръвта; срещу някои алергични състояния; повлиява ревматизма; при подагра; срещу някои стомашно-чревни заболявания; като слабително средство; срещу епилепсия; при кожни заболявания; за лечение на артрит; заболявания на опорно-двигателния апарат; неразположения на сърдечно-съдовата система.
Черна боровинка 400 mg (Vaccunium Myrtillus)

При стомашно-чревни разстройства, диария, възпаление на венците и дихателните пътища, захарна болест, високо кръвно налягане, ревматични заболявания, отслабено зрение.
Глухарче 400 mg(Taraxacum officinale)

При стомашно-чревни и жлъчни заболявания; при бъбречно-каменна болест, чернодробни заболявания, висок холестерол, алергии, запек, атеросклероза, артрит и ревматизъм, подагра, кашлица, болести на далака, газове, кръвохрачене, анемия, невроза и безсъние, брадавици, акне, екземи и други кожни проблеми; при състояния на авитаминози и диабет, воднянка, хемороиди и жълтеница.
Бобови шушулки 400 mg (Phaseolus Vulgaris)

Понижават количеството на захар в кръвта; действат пикочогонно и обезводняващо; действат противомикробно; съдържат инсулиноподобното вещество аргинин; намалява нивото на захарта в кръвта с 30-40%; при водни плеврити, хроничен ревматизъм, сърдечно-съдови заболявания, възпаление на обвивката на сърцето (перикардит), сърдечна недостатъчност, придружена с отоци; при повишено кръвно налягане в начален стадий; при бъбречни възпаления, цистит, ишиас, подагра, отоци.


ДИАБЕКСИН
работи на три нива:
Поддържа нормалните нива на кръвната захар при диабетици

Поддържа въглехидратната обмяна в организма

Поддържа нормални метаболитни функции на клетките
КАЧЕСТВЕН ЛИ Е ПРОДУКТЪТ


ДИАБЕКСИН подлежи на редовен мониторинг на качеството съгласно изискванията на законовата и нормативната уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Суровините, влагани в производството, са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.

Използва се нетермичен водно-етанолов метод на извличане на активните субстанции.Предлагаме Ви ДИАБЕКСИН под формата на тинктура:

Без странични действия абсолютно безопасно за еднократно или редовно използване

100% натурален състав: само активни съставки на билки

Висока ефективност – контролира нивото на кръвната захар и въглехидратната обмяна

Тестван от експерти, продуктът е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ПРИЕМ

По 60 капки 2-3 пъти дневно, разтворени в 50 мл вода или сок

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Да не се приема от бременни и кърмещи жени!

Съвместим с медикаментозна терапия!

За максимални резултати специалистите препоръчват минимален прием от три месеца!