Високото кръвно налягане е хронично заболяване, което протича с повишаване на артериалното кръвно налягане в резултат на спазъм на малките артерии. Ранните оплаквания са главоболие, световъртеж, замаяност и гадене, раздразнителност, влошаване на съня, намалена концентрация, стягане в тила и челото. С времето оплакванията стават постоянни, налягането се задържа в граници 150-180/95-110. Рисковете от развитие на атеросклероза с увреждане на сърцето /сърдечен инфаркт/, на мозъка /мозъчен инсулт/, както и на бъбреците /нефросклероза/. Често хипертонията върви ръка за ръка с лошия холестерол. Повишените му нива водят до атеросклероза, до отлагане на плака в кръвните пътища – предпоставка за тяхното стеснение или пълно блокиране, съответно до сърдечен инфаркт, мозъчен инсулт, болки в долните крайници, повишен риск от развитие на гангрена, до тежка инвалидизация и висока смъртност. Високото кръвно налягане и холестеролът изискват редовен контрол и профилактика.

davlenie

Изцяло натуралният продукт КАРДИОКСИН – концентриран извлек от гинко билоба и арония – работи отлично за целите на тази профилактика, както и при нарушения на функциите на сърдечно – съдовата система, на мозъка и на ендокринната система. Природният елексир осигурява нормална пропускливост на кръвоносните съдове, по-добро усвояване на жизненоважните микроелементи, дава енергия. Продуктът е изключително подходящ за хора с наднормено тегло и такива в зряла и напреднала възраст. Поради свойствата на бинко билоба да подобрява оросяването на мозъка, КАРДИОКСИН се препоръчва за стимулация на паметта при учащи и поддържане нормалните функции при хора, прекарали мозъчен инсулт. Не на последно място, еликсирът е богат източник на множество ценни микроелементи и витамини, които допълват дневната диета и осигуряват нормално протичане на всички жизненоважни функции на организма.

Научното обяснение за това отново се крие в точното съотношение на двете активни съставки - гинко билоба и арония, които са незаменим източник на ценни биоактивни вещества като флавонолови гликозиди, бифлавоноиди, проантоцианидини, фитостероли, терпенови лактони, ензима с мощно антирадикалово действие супероксиддисмутаза, полизахариди, органични киселини, аспарагин, гинколови киселини, алкилфеноли, восъци, етерично масло, минерали, йод, антоцианини, катехини, висока Р-витаминна активност (плодовете на аронията са с най-висока Р-витаминна активност), витамини С, каротин, витамин В1, В2, В6, В9, РР, Е, К и и др.

kardiologiya_0

Тези вещества осигуряват широкоспектърното действие на тинктурата и дават възможност за широко приложение както профилактично, така и при нарушения на функциите на сърдечно-съдовата система, мозъчните функции и при някои нарушения на ендокринната система. Поради високото съдържание на микроелементи в плодовете на аронията, тинктурата е подходяща и при някои нарушения на функциите на щитовидната жлеза. Високата антиоксидантна и синергична активност на двете билки стимулират антирадикалната активност в организма и спомагат за забавяне процесите на стареене. Тинктурата се прилага и за детоксикация на организма и след лъче- и химиотерапия.

КАРДИОКСИН е базиран изцяло на билкова основа и не крие рискове за Вашето здраве. Продуктът може да бъде съчетаван и комбиниран със съпътстваща лекарствена терапия, предписана от Вашия лекар, без опасност от странични ефекти и вреда за Вашето здраве.

44-300x215

 

„В практиката си съм срещала множество случаи с хипертония.

Понякога успяваме с точните медикаменти да поставим под контрол високото кръвно, но понякога това е трудна мисия. В предвид, че всеки пациент е индивидуаленслучай, се налага да се използва и индивидуален подход към него. Препоръчвам на своите пациенти „Кардиоксин“ като съпъстваща терапия към медикаментозното лечение, а понякога провеждаме терапия само с билковата комбинация „Кардиоксин“

Д-р Валя Грудева Медицински Център „Лора“

 

untitled-1КАКВО Е ХИПЕРТОНИЧНО СЪРЦЕ?

Сърдечно-съдово заболяване, което се характеризира с трайно повишаване на артериалното кръвно налягане и понижение на сърдечния дебит, се нарича хипертонично сърце. Сърцето не е способно да изтласква необходимото количество кръв, за да задоволи метаболитните нужди на тъканите, в резултат на което се развива  хипоксия.

Ако се остави нелекувано, вусокото кръвно може да доведе до инфаркт на сърцето, мозъчен кръвоизлив и други живото-застрашаващи състояния. Терапията на заболяването е медикаментозна, но днес много хора се обръщат към билките и диетите за лечение на високо кръвно, като допълнителен естесвен и безвреден за организма метод.

Холестерол – каква е ролята му в човешкия организъм?

zaza-1

Добър или лош, холестеролът винаги пръсъства в телата ни

Има два вида холестерол HDL, който се определя като ДОБЪР и LDL, който се определя като ЛОШ. Когато има завишени нива на лошия холестерол, това завишение на  холестерола се асоциира с атеросклероза – отлагането на  плака, която стеснява или напълно блокира кръвните пътища. Ако коронарните артерии бъдат блокирани, резултатът е съречна атака / или инфаркт/.

Как холестеролът работи в тялото?

Когато има твърде много LDL частици в кръвта, те са натрупват по стените на коронарните артерии. Когато това натрупване надмине допустимия минимум, пропускливостта на артериите става все по-малка и това затруднява притока на кръв към сърдечния мускул.

Именно това е основната предпоставка за развитие на сърдечни проблеми в бъдеще.

ff

Хипертонията е главен рисков фактор за инсулт, инфаркт на миокарда (сърдечен удар), сърдечна недостатъчност, аневризъм на артериите (напр. аортен  аневризъм), периферна артериална болест и също така е причина за хронично бъбречно заболяване.

Дори умереното повишаване на  артериалното кръвно налягане се свързва със скъсяване на очакваната продължителност на  живота.

Промените в хранителния режим и начина на живот могат да подобрят контрола на  кръвното налягане и да намалят риска от здравни усложнения.

ДА ПОДДЪРЖАШ НОРМАЛНО КРЪВНО И ЧИСТИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ Е ПО-ЛЕСНО, ОТКОЛКОТО МИСЛИШ!

1

ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ:

Ограничи приема на трудно смилаеми и тежки храни. Намали животински мазнини. Храни се с колкото може повече пресни плодове и зеленчуци. Приемай минимум два литра вода на ден.

2

ДВИЖЕНИЕ:

Разходките сред природата зареждат тялото с кислород. Движението ускорява работата на сърцето, раздвижва кръвопотока и допринася за правилното функциониране на всички органи и системи в тялото.

3

КАРДИОКСИН:

Кардиоксин е изцяло натурален продукт, произведен на базата на най-мощните фитонутриенти, въздействащи директно върху правилното функциониране на кръвоносните съдове и работата на сърцето.

 

При какви случаи да използваме КАРДИОКСИН:

unnamed (6)шшшш5555555

 

 

  • Поддържане на нормалната функция на сърдечно-съдовата система
  • Поддържане на нормалните нива на кръвното налягане
  • Поддържане на нормалната пропускливост на кръвоносните съдове /това е от изключително значение за хора прекарали инсулти и инфаркти/
  • Поддържане на нормалното уросяване на крайниците /синдром на студените крака и ръце/
  • За силна памет и концентрация /особено подходящ за учащи/

Как функционира Кардиоксин?


Кардиоксин спомага за поддържане на нормалните нива на холестерол в кръвта и едновременно с това поддържа нормалното кръвно налягане.

Благодарение на Кардиоксин, можете да се радвате на добро здраве, силно сърце и да споделяте радостта от живота с близките си хора.

Само два приема дневно ще бъдат достатъчни, веднъж сутрин и веднъж вечер, за да се грижите правилно за здравето на Вашето сърце.

 

 

 

Кардиоксин подлежи на редовен мониторинг на качеството, съгласно изискванията на законовата и нормативна уредба и залегналите критерии за качество във въведената система за безопасност.

Качеството на произвежданите продукти се проследява в акредитирани лаборатории за изследвания и се контролира от оторизираните институции.

Качество, създадено от специалисти!

Освен задължителните параметри, които се изследват, Кардиоксин се проверява и за наличие на тежки метали, съгласно директива 1881 на ЕК за определяне на максимално допустимите количества на замърсители в храните.

Суровините, влагани в производството са сертифицирани и отговарят на изискванията за качество и безопасност.   

Какво споделят хората и лекарите за Кардиоксин:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

С куриерски фирми "РАПИДО" и "СПИДИ".

Заплащане при получаване / наложен платеж/.

Продуктите са произведени за "Мегасмарт България ЕООД".

Страна на произход България.

Нетно количество: 100мл

 

Препоръчителен прием:

По 60 капки, 2-3 пъти дневно разтворени в 50 мл вода или сок. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от бременни и кърмещи жени. Съвместим с медикаментозна терапия.

e-mail

КОНТАКТИ:

МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

гр. София , ул. Йордан Хаджиконстантинов - Джинот 88 / Административен отдел/

+359 877 72 10 40 

megasmart.office@gmail.com

www.tonik.info