Невероятен продукт, с който можете да сe погрижите по най-добрия начин за здравето на костите и ставите си.

съдържа високо ефективни, научно доказани субстанции за поддържане на здрави стави

Как са възможни такива резултати?

 

Количеството синовиална течност след 4 седмици се увеличава с около 40%

Arthrofix Regenerator не действа като повечето средства за спомагане на ставите. Обикновените гелове, балсами и ленти въздействат единствено върху външния слой на кожата. Те оказват изцяло повърхностно въздействие. Arthrofix Regenerator действа на различен принцип. Той пренарежда режима, по който организмът функционира, активира процеса за възстановяване на хрущяла и инициира производството на синовиална течност. Благодарение на това, ставите се възстановяват отвътре.

След суплементация, формулата:

 • стимулира интензивното производство на колаген, благодарение на което ликвидира болката в ставите
 • увеличава количеството произведена синовиална течност с 47%, благодарение на което ставите си възвръщат някогашната подвижност
 • възстановява и укрепва влакната, благодарение на което ставите си възвръщат еластичността
 • премахва възпалението 9 пъти по-бързо, благодарение на което болките в ставите изчезват на момента

Благодарение на Arthrofix Regenerator ставите възвръщат някогашното си състояние още след 4 седмици
 • knee-arthritisArthrofix Regenerator участва в изграждането на ставните хрущяли.
 • Съдейства за подобряване смазването на ставите,  предотвратява дегенеративните процеси в тях и повишава функционалния им капацитет.
 • Подходящ е при преждевременно износване на ставите и гръбначния стълб. Снабдява организма с калций и фосфор от растителен произход.
 • Подпомага различни състояния на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на силно концентрирана формула от екстракти, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки.

 

Arthrofix Regenerator е комплексна формула базирана на концентрирани количества от  Босвелия Екстракт, Полски хвощ Екстракт, Глюкозамин сулфат

Босвелията е мощен и естествен противовъзпалител без никакви нагативни странични ефекти.

Босвелията има силата да: Намалява болката при артрит. Помага за предпазване на хрущяла и ставната тъкан. Въздейства върху симптомите при възпалително заболяване на червата, улцерозен колит и болест на Крон. Може да се намали честотата на астматичните пристъпи. Подходящ е при случаи на преждевременно „износване“ на ставите и гръбначния стълб.

Глюкозаминът е естествена съставка на съединителната тъкан. Подпомага поддържането на здрави ставни връзки и сухожилия. Глюкозаминът е вещество, синтезиращо се естествено в организма. Използва се за забавяне на щетите, причинени от артрит, но може да помогне и на спортуващите, които имат болки в ставите. Образува се при съединяване на глюкозата с аминокиселината глутамин. Той е съставна част на ставните връзки, хрущял, клетки и като цяло на съединителната тъкан. Поддържа здравето на ставите, тъканите и хрущялите.

Полски хвощ се препоръчва при подагра, защото спомага за отделяне на токсините от тялото и правилното отводнява. Спомага за бързото спадане на отоците в крайностите. Полският хвощ е изключително богат на силиций - микроелемент, участващ в поддържането на правилното функциониране на опорно - двигателната система.


 3 стадия на действие на формулата против болки и скованост в ставите

Формулата действа в 3 последователни стадия:


СТАДИЙ 1 - ПРЕМАХВАНЕ НА БОЛКАТА

По време на първата седмица на ползване на Arthrofix Regenerator ставите ще укрепват, а болките и причините за появата им ще бъдат систематично премахвани. В всеки изминал ден болката и сковаността в ставите ще намаляват и така до пълното възстановяване на подвижността. Ще усетите първите ефекти още след 3 дни.

СТАДИЙ 2 - СТИМУЛИРАНЕ НА КЛЕТКИТЕ

Дори и най-добрият препарат (гел, превръзка или балсам), а даже и оперативна намеса, няма да предотвратят дегенерация на ставите, ако организмът не бъде стимулиран към производство на колаген, синовиална течност и регенерация на ставния хрущял. Повечето средства само временно ще маскират признаците за дегенерация на ставите. С течение на времето всички микро-кухини и наранявания по ставите ще излезнат наяве и ако не вземете мерки навреме, ще Ви донесат още повече болки и физическо ограничение.

Формулата Arthrofix Regenerator въздейства на нано-клетъчно ниво. Спира дегенеративните процеси, засягащи ставите и инициира процеса за автоматичното им възстановяване. Вместо само да потушава проблема, стимулира клетките към работа. Организмът започва сам да възстановява ставите. Възстановителният процес протича като този на младини. Възвръща належащото ниво на колаген и синовиална течност още след три седмици!

СТАДИЙ 3 - ПЪЛНО ОТБЛОКИРАНЕ НА СТАВИТЕ

По време на четвъртата седмица от терапията настъпва отблокиране на ставите и пълно възвръщане на еластичността. Благодарение на това лактите, тазът, колената, гръбнакът и раменните стави възвръщат пълната си степен на подвижност - без болка и каквито и да са ограничения.


 

Подхранване на ставния хрущял

Артрофикс Регенератор спомага за изграждане на междуклетъчното вещество и поддържане на синовиалната течност. Така се  предпазва ставния хрущял и синовиалната мембрана от поражения. Спомага за поддържанието на нормалната функция и целостта на ставите и костите.

Силни противовъзпалителни възможности

Благодарение на силно концентрирания екстракт от Босвелия, Артрофикс Регенератор спомага за редукция на възпалителните процеси, с което активно се справя с  болките и сковаността.

Arthrofix Regenerator подобрява кръвообращението и доставя ценни хранителни вещества до всички стави и хрущяли.

С напредването на възрастта концентрацията на глюкозамин в тялото намалява естествено и затова не е чудно, че почти всички хора в по-зряла възраст страдат от един или друг вид ставни проблеми. 

Arthrofix Regenerator доставя необходимия за организма глюкозамин и по този начин спомага за:

 • VertebralDISCПредпазва от остеопороза
 • Помага при артрит
 • Служи като градивен материал на хрущялната тъкан
 • Намалява болките в ставите и премахва дискомфорта
 • Грижи се за общото здраве на ставите и ставните хрущяли
 • При ставни травми и възпаления
 • Препоръчва се на спортисти и хора, водещи активен начин на живот
 • Подпомага по-бързото зарастване на рани по тялото

 • Широкият спектър на действие повлиява травми и свързани с възрастта, заболявания на гръбначния стълб и ставите
 

Капсули, специално разработени за лесно поглъщане

Няма странични действия абсолютно безопасно за еднократно или редовно използване

100% натурален състав: Само активни съставки на билките

Висока ефективност - подобрение на състоянието и понижаване на болката още след първото му прилагане

Проверен от експерти, продуктът е сертифициран и отговаря на стандартите за качество

Лесен и удобен за прием


Ново поколение грижа за ставите: бърза усвояемост и удобен прием. Иновацията залага на влагането на съставките във форма, максимално близка до естествено срещащата се в човешкия организъм. Така се осигурява по-добра абсорбция на активните вещества и по-изявен възстановяващ ефект.


1. Предотвратяване или облекчаване на възпалението
2. Възстановяване и подхранване на ставния хрущял
3. Подобряване на гъвкавостта и подвижността

ТЕХНОЛОГИЯТА

За производството на нашите продукти се използват Coni-Snap твърди желатинови капсули (HGCs).

Тези капсули в продължение на няколко десетилетия са били продукт избор за всички фармацевтични и здравни компании, поради тяхната надеждност и качества да съхраняват в защитена среда субстанциите.

Тялото на капсулата захваща лесно капачката и позволява безпроблемно затваряне.

Двойната ринг - модулна система на заключване осигурява плътно прилепване, без опасност от изсипване на субстанцията.

Обезвъздушителите позволяват на въздуха да избяга по време на пълнене на капсулите на високоскоростните машини за пълнене.

Заоблените полусферични краища са по-силни и по-устойчиви на деформация.

Основният избор на повечето фармацевтични компании за производство на лекарства.

Изключително качество - произведени в съответствие с изискванията на GMP (Good Manufacturing Practises)

Сертифицирана система за осигуряване на качеството за проследяване на суровини.


На 45 години съм, а се чувствам като на 30 - не мога да повярвам!

"Не очаквах толкова невероятни резултати. Повтарях си "спокойно, няма какво толкова да очаквам". Обаче си го поръчах. Започнах да го пия, но от притеснение през първите 3 дни избягвах активното движение на ръката. На 4 ден реших да тествам издръжливостта на лакътя си и се шокирах! Сама пренесох голямо количество покупки, после даже преместих раклата. Всеки ден забелязвам разликата. След 30 дни Arthrofix Regenerator напълно премахна болката и ми възвърна пълната подвижност на лакътната става, чувствам се с 15 години по-млада"

Мария Овчарова, на 45 години, пребори болката в лакътната става за 4 седмици


Невероятно действие срещу болката, причинена от високи токчета

"Ставите ми бяха унищожени поради редовното ходене на високи токчета в продължение на 15 години. Ставите бяха слаби, нестабилни и ме боляха дори при най-малкото напрягане. Не можех даже да ходя по стълбите. Артрофикс регенератор открих съвсем случайно. След 3 дена ползване се появиха и първите ефекти. След 10 дена ползване вместо с колата, реших да ходя пеша. След 20 дена вместо да ползвам асансьора, взех стълбите и то с покупки в ръце. След като преминах пълната 90-дневна терапия усещам, че отново мога да разчитам на колената си."

Юлия Козарева, на 38 години, спаси коленните си стави за 4 седмици


Препоръчах го на съседката си и сега...

"Аз самата ползвах Артрофикс Регенератор известно време и бях така очарована, че реших да си направя малък експеримент. Дадох на съседката ми и тя да опита тази формула - помислих си, че след като аз мога да се наслаждавам на кондицията на 20-годишна, та защо и тя да не се радва. И то какво взе, че стана! В началото малко се опъваше, но като усети първите ефекти и не можеше да повярва, че наистина действа"

Мария Краснодарска, на 72 години, премахна болките в ставите за 4 седмици


Край на болката и сковаността отведнъж!

"На всички мога да препоръчам този продукт. Абсолютно всяка жена, която има проблеми със ставите и иска да се отърве от тях веднъж завинаги, ще остане доволна. Ако не беше формулата на този професор, не знам как щеше да изглежда животът ми. Дори не искам да си спомням за времето, когато започнах да го ползвам. Бях пълна със съмнение и бях ужасена от мисълта, че тазът никога няма да престане да ме боли. Сега само да ме видите!"

Дияна Самирска, на 53 години, възстанови състоянието на тазобедрената става за 23 дни


Артрофикс Регенератор? За мъже също става!

"Тежката физическа работа направо ми съсипа ставите. Много бях отчаян, когато колената и лактите ми "сдадоха багажа". Страхувах се, че ако така продължават нещата накрая ще свърша в инвалидна количка. Обаче това Артрофикс Регенератор направо ме спаси. Затова ще кажа само едно - хич не е срамно за един мъж да ползва такова нещо. Това си е здрав разум!"

Петър Проданов, на 52 години, пребори болката в колената за 4 седмициБезопасен за хора с алергии

"В моя случай капсулите винаги са създавали опасност от алергична реакция. На различните неща организмът ми реагира с алергия. Самият ми организъм е много алергичен и 70% от тези неща са опасни за мен. Цяло щастие, Артрофикс Регенератор е изцяло натурален продукт и не предизвиква никакви реакции. Ефектът от Артрофикс Регенератор ме учудва и до днес. Виждам радост в очите на близките си, когато ме виждат, че отново ходя нормално."

Силвия Кунчева, на 69 години, победи болките в таза за 34 дни


Познатите ми мислеха, че съм се подложила на операция.

"Чудех се дали да не си направя операция. Колената ми не ме оставяха на мира. Работата ми е такава, че трябва да разчитам на тях. Понякога просто трябва човек да стои повече време изправен. Отказах се от съображения за здравето си и открих Артрофикс Регенератор. Винаги съм мислела, че за лечение на ставите трябва да се правят компреси. А това изцяло промени виждането ми за нещата. Това нещо дава ефектите на операция. Сега се чувствам все едно съм си направила операция, а ставите ми като тези, които имах на 20 години."

Препоръчвам Артрофикс Регенераторна всеки, които иска гарантиран резултат.

Йоана Красимирова, на 43 години, пребори болките в колената за 4 седмици


Не мога да купувам по интернет, а си го поръчах сам!

"Страхувам се да пазарувам по интернет. Все съм си мислел, че е много сложно. Артрофикс Регенератор е първата ми покупка по интернет. За 2 минути попълних формуляра и готово - след 2 дена пристигна. Много лесно било.

Ето причините, поради които смятам, че това е най-добрата формула за болки в ставите: ефикасно премахва болката, помага за всички стави (аз имах проблеми с лактите и таза), действа бързо и връща подвижността, а на практика нищо не трябва да се прави. Просто го пия и усещам, че пак си живея живота!"

Владимир Серафимов, на 63 години, пребори болката в лакътната и тазобедрената става за 36 дни


Цената ме ужаси, но си струваше

"Артрофикс Регенератор струва наистина много, затова имах опасения преди да го поръчам. Ами какво ще стане, ако не подейства? Толкова пари ще отидат на вятъра? Все пак се реших и сега съм в чудесна форма!

Харесва ми колко е лесно. Нищо друго не трябва да правя, освен да си го пия редовно и да чакам ефекта. Останалото наистина само става.

Естествено, най-важни са ефектите (липсата на болка, еластични стави). Препоръчвам Артрофикс Регенератор, понеже премахна най-лошата болка и ми даде възможност отново да функционирам нормално."

Андрей Белев, на 55 години, пребори болката в ставите за 4 седмици


 Състав:

60 бр. твърди желатинови капсули

Екстракт босвелия, екстракт полски хвощ, глюкозамин сулфат
Boswellia extract /Boswellia Serrata/ boswellic acid 65%, Horstail extract /Equisetum Arvense/ aerial part extract 4:1; D-glucosamine sulfate 2KCL (free content 59,2%)


Подходящ при следните симптоми:

Артрит, Артрози, Остеоартроза, Гастрит, Гонартроза, Коксартроза, Колики, Намалена ставна подвижност, Ставни болки, Болки в гърба и кръста и други дегенеративни проблеми на опорно - двигателната система.


Прием:

2 капсули дневно, след хранене с достатъчно количество вода.


Противопоказания:

Да не се употребява като заместител на разнообразното хранене. При бременност, кърмене и по-високи дози да се приема след консултация с лекар. Да не се превишава дневната доза. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.

МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ:


при износване, травми, болки, скованост, остеоартрит, ревматоиден артрит и всякакви други проблеми със ставите. Това се дължи на комплексното, синергично действие на уникалната комбинация от проверени във времето природолечебни средства и клинично изпитани, патентовани съставки с доказана ефективност при ставни проблеми, които нямат аналог или алтернатива на пазара.


 Botanica_1960x600

checkbox-303113_6401. Възпаление:

Артрофикс Регенератор подобрява кръвотока в ставите. Богат е на олеуропеин – мощен имуностимулант, ефективен срещу редица инфекции, в това число и гъбичкови.  Ефективен при повечето ставни възпаления и травми и помага за намаляване на болките и отоците. 

 

checkbox-303113_6402. Възстановяване на хрущяла

Много важно условие за нашата гъвкавост и подвижност е доброто състояние на ставния хрущял, който служи като буфер, омекотяващ ударите между костите и улесняващ движението в ставите. Ставният хрущял е изграден от съединителна тъкан, богата на колаген, еластин, хиалуронова киселина и вода. Тези съставки са от критично значение за неговата здравина и еластичност. Затова Артрофикс Регенератор съдържа вещества, които осигуряват оптимално подхранване и възстановяване на хрущялната тъкан.

checkbox-303113_6403. Гъвкавост и подвижност

Всеки човек иска да бъде гъвкав и подвижен, но с времето това става все по-трудно. Натоварванията, травмите, възпаленията и възрастта се отразяват на всички ни. За да поддържаме ставите си, подходящите хранителни добавки са просто задължителни.
Съдържанието на глюкозамин в Артрофикс Регенератор е значително по-високо в сравнение с масовите добавки на пазара. 
Глюкозаминът нормално се произвежда в тялото ни и участва в изграждането на ставните структури – хрущял, връзки, капсули и синовия (ставната течност). Той прави ставите едновременно по-здрави, по-сочни и по-гъвкави, тъй като отговаря за достатъчното водно съдържание на хрущяла. С възрастта способността ни да синтезираме глюкозамин намалява, ставите ни изсъхват, хрущялната тъкан изтънява и се износва. Това води до болки, възпаления, дегенерация и ограничена подвижност. Единственото решение е да се приемат хранителни добавки с глюкозамин,тъй като обикновените храни почти не го съдържат. 
Артрофикс Регенератор намалява възпалението и болката без странични ефекти, регенерира ставните повърхности, подобрява качеството на ставната течност („смазката”, улесняваща триенето) и възстановява подвижността и гъвкавостта. Ефектът му е бърз и сигурен при всеки човек.

checkbox-303113_6404. Синергия

Артрофикс Регенератор комбинира в едно цяло действието на три ефективни съставки като по този начин се получава синергия и по-бърз и траен ефект. Всички съставки са клинично тествани, с доказана ефективност. 

 

 

 

Sending