0877 72 10 40

Home » ЗА ПРОДУКТА

ЗА ПРОДУКТА

УКРОТИ АДСКАТА БОЛКА В ГЛАВАТА!

Мигрената може да бъде класическа или т. нар. мигрена на аурата, като при много от болните нейните пристъпи са предшествани от нервност и раздразнителност, намалена работоспособност, сънливост и др. Мигрената на аурата, за разлика от класическата мигрена, се характеризира със затруднено изговаряне на думите, като по време на „атаката”, човек вижда предметите в криви форми и променени размери.

Доскоро мигрената се считаше за нелечимо заболяване, но днес вече има напредък по отношение разкриването на причините за нейната поява, както и начина на третирането им. Според повечето специалисти, мигрената се дължи на комбинация от фактори, включително засилена чувствителност на централната нервна система, увредени периферни нерви в областта на главата и/или врата, твърде много стрес в ежедневието и системно недоспиване, злоупотреба с обезболяващи и др.

Много хора лекуват ужасяващите мигренозни пристъпи с нестероидни противовъзпалителни лекарства. Тяхната честа употреба обаче, никак не е препоръчителна. Те въздействат единствено върху болковия симптом, но не и върху причините за неговата поява. По този начин, нестероидните противовъзпалителни не ограничават честотата на мигренозните пристъпи, а точно обратното.


 АНАЛГИКСИН – силно ефективно и 100% безопасно естествено средство срещу мигрена и пристъпи на случайно главоболие!


 

 

Препоръчителен прием:

По 60 капки, 2-3 пъти дневно разтворени в 50 мл вода или сок. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от бременни и кърмещи жени. Съвместим с медикаментозна терапия.